Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle slår tilbage mod Hvidovre: Mangel på format

Skrevet af bold
tir 4. okt 09:30

Vejle Boldklub savner format hos Peter Lassen efter topkampen mod Hvidovre. Sportschefen beklager nu, hvis han har fornærmet VB.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kenken
Enig. Det er utvivlsomt ret fattig ageren

Citerer lige en bruger fra crazyreds Forum

Hold nu kæft mand.

Sikke en taber mentalitet der hersker i den klub, det overrasker mig faktisk. At deres officielle side skriver sådan der og at deres anfører kommenterer, det er sgu lavt niveau der ligges for dagen.

Send dog materialet ind og lav en officiel klage, men de er vel for nærige til at betale de 20.000 den slags koster.
Vor herre bevares
Skrevet af Slettet(051344222311)
Peter Lassen er utroligt primitiv og sprogligt tæt på tilbagestående. Direkte pinligt for Hvidovre at have ham rendende
Skrevet af CoachSmiley
Hvidovres anfører har ikke kommenteret noget som helst. Om det er værst at en bruger på crazyred har fabrikeret en lille troldehistorie eller at du ureflekteret føler at du bare må sprede fake indlæg, må stå hen i det uvisse...

I øvrigt en god kamp med masser af give and take begge veje - og ja, en dommer som ikke var på niveau. Håber at begge klubber rykker op.
69-73-81-24
Skrevet af Kenken
@coachSmiley

Okay. Troede bare at Stenderup var jeres anfører. Men så en af hvidovres spillere.

Og det er søgt at forsøge med en fed løgn og stråmand for at bortforklare sig selv. Det er ingen historier en bruger har fabrikeret på crazyreds, men opslag og kommentar hentet direkte fra Hvidovres officielle Facebook side.

Så kan man spørge: vægter det officielle Hvidovre eller en tilfældig anonym bruger på bold.dk mest. Jeg tænker ikke jeg går med dig og din teori om at hvidovres og Stenderups Facebook profiler skulle være hacket for at sprede fake news. Næ de fake news er dit indlæg når du ukritisk tror at de er hacket.

Du glemte … en dommer der iiie var på niveau og en sportschef uden format” hvad er det for en opførsel Peter Lassen lægger for dagen. Hans undskyldning er helt på sin plads.
Skrevet af Taco mix
Enig. Det er utvivlsomt ret fattig ageren

Citerer lige en bruger fra crazyreds Forum

Hold nu kæft mand.

Sikke en taber mentalitet der hersker i den klub, det overrasker mig faktisk. At deres officielle side skriver sådan der og at deres anfører kommenterer, det er sgu lavt niveau der ligges for dagen.

Send dog materialet ind og lav en officiel klage, men de er vel for nærige til at betale de 20.000 den slags koster.
Vor herre bevares


Smider du ikke lige et link til en officiel udtalelse fra Hvidovres anfører? Vil gerne lige læse hvad det du linker til handler om, omkring Hvidovres anfører?

Det lyder spændende hvis han har sagt et eller andet slemt.

Så lad os få det på banen.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Kenken
Har du Facebook? Så gå derind på Hvidovres side

Nu skriver du “hvis han har skrevet et eller andet slemt”. Nu er slemt jo et ord der kan gradbøjes ret meget. Man kan selvfølgelig have sine egen meninger. Men mener stadig at det er uprofessionel ageren af klub og “ikke-anfører” (nu er vi jo lige belært med at han ikke er anfører). Men slemt synes jeg er forkert ordvalg, men kan være du lægger noget andet i ordet slemt. Men uprofessionel fattig optræden af klub og “ikke-anfører”. Så lav da en officiel klage og send ind i stedet for. Eller hvad mener du?
Skrevet af P.Todberg
Fra HIF´s Facebook:

"Daniel Stenderup
På trods af at dommeren flere gange fortæller os at de er opmærksomme på at han laver den slags fra tidligere kampe, og samtidig står og kigger på det.🤷🏻‍♂️
Det nemmeste er vel bare at hoppe i båden og sige man ikke har set det."
Skrevet af VejleB Altid
Det der bliver hentydet til er en kommentar fra Daniel Stenderup på Hvidovres Facebook side. Han skriver: “På trods af at dommeren flere gange fortæller os at de er opmærksomme på at han laver den slags fra tidligere kampe, og samtidig står og kigger på det.🤷🏻‍♂️

Det nemmeste er vel bare at hoppe i båden og sige man ikke har set det.”
Skrevet af bruger 151464
Overdrivelse fremmer forståelsen. Som neutral iagttager må man konstatere, at Lassen har en point!
Skrevet af Jegved(ikke)alt
VB er altid (for) hurtige til at hovere og til at tale nedsættende om "mindre klubber", men denne gang har de 100% ret, for kampen var en topkamp, der blev afviklet i en fantastisk stemning, og så skal Hvdovre ikke bagefter klynke.
At Peter Lassen her tre-fire dage efter kampen kommer med en halvkvædet undskyldningsvise er patetisk og ynkeligt.

Off topic: Fedt med den start til Vestegnens hooligans. Godt gået af DBU.
Skrevet af vbkbh
Er det ikke som den her "sag" får lidt mere opmærksomhed end den burde?
Det føles også som om den et eller andet sted er blevet skabt af mediet...

Altså så er det heller ikke vildere. Peter Lassen har talt over sig i kampens hede og efterfølgende beklaget. For mig at se er den ikke længere. Synes faktisk Lassen fortjener ros for sin selvindsigt.

Tak for kampen til Hvidovre, jeg håber af hele mit hjerte det var de to oprykkere vi så i fredags
Skrevet af CoachSmiley
Ret skal være ret. Jeg havde ikke set Stenderups kommentar (og jo han er anfører) på Hvidovres facebookside. Så den giver jeg dig. Kan dog ikke se at det er et kæmpe problem at han synes at albueslag til ansigtet skal til livs. Er sikker på at den var blevet forfulgt af VAR i suppen. Og er også ret sikker på at havde det været den anden vej rundt, så havde Vejle-fans været ophidset over sådan et slag.

Hvidovrelejren er tydeligt frustreret, men ønsker i øvrigt ikke at gå videre med det. Så større tudekiks er det jo heller ikke.
69-73-81-24
Skrevet af Kenken
Jeg synes jo netop at det er det der er problemet, at man gerne vil pive gennem diverse kanaler men ikke ønsker at gøre noget ved det

Jeg havde langt mere respekt hvis man valgte at melde sagen til de rette instanser og så ellers lukkede røven. Mon ikke det handler om at klubben er for nærig tip at betale det gebyr det koster på 20.000 kr men i stedet håber de kan skabe så meget opmærksomhed gennem mediestunt at disciplinær udvalget selv tager det op

Det andet er for fattigt og uden regning eller konsekvens.

Havde Vejle fx haft samme mangel på format kunne de lægge videoer og kommentarer op omkring Hvidovres officials opførsel under kampen som var pænt umoden og over grænsen og så ellers ikke ønske at bringe sagen videre. Der tror jeg også andre synes det ville være “pænere” at man foretog indberetningen hvis man mener det er det rigtige i stedet for

Og det er lidt patetisk at man mener det vil give 4 dage i spjældet men man ikke ønsker at gøre noget ved det
Skrevet af CoachSmiley
Ja ja, og Morten Pelch fremhæver sig selv og sit eget store format og et bibelcitat kan han endda også give fra sig i sin egen storhed.

Dårlige tabere skal man som regel ikke lede længe efter. Dårlige vindere er alligevel i en klasse for sig.

Hvidovre spiller deltid. Alle spillere har et job ved siden af. Klubben har én fuldtidsansat, skulle vi ikke give ham lidt ros for det store engagement - også selv om han maler med den brede pensel ind imellem.
69-73-81-24
Skrevet af Kenken
Sover det sku også dumt at Hvidovre kalder dig kvart tids professionelle nær de er halvtids professionelle. Det er virkelig en spøjs klub
Skrevet af tobyaik
Sjovt at Vejle boldklubs über-hovne pressechef efterlyser format når Hvidovre taler over sig i kampens hede…samme standard gjaldt jo så ikke da VB’s pattebarn af en cheftræner efter slutfløjtet mod Horsens fyrede ordene “I will kill you” efter Oliver Drost…der blev det i første omgang benægtet, dog ville deres tekniske chef dog gerne undskylde for episoden (som ifølge VB åbenbart aldrig havde fundet sted)…så kom der decideret video-bevis for at han havde sagt det…så blev det hele “relativiseret” med at “sådan er chargonen jo i Italien”
- en undskyldning blev det dog aldrig til fra manden selv…så meget for format når man er opkørt lige efter en kamp…

Klip til returkampen samme år hvor samme træner i karantæne blir taget i at snakke med trænerbænken iført helt komisk hat og halsedisse…her havde den gode Morten Pelch travlt med at holde styr på alle søforklaringerne…så var live-optagelserne redigerede, så var det pludselig en anden træner han snakkede med og dernæst et “scouting-system”….

Kom ned fra den høje hest Pelch…
Skrevet af Aussie
En ACH debattør med 11 indlæg i 2022, hvoraf de 8 er i VB relaterede tråde... Det er sgu lidt komisk :P
Skrevet af tobyaik
…men ellers ikke noget at tilføje omkring jeres hykleriske klubledelse?
Skrevet af Aussie
Pas du din butik, så passer vi vores!
Skrevet af Manion
Albentosa hører ikke hjemme på en fodboldbane
annonce
0