Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det ikke som den her "sag" får lidt mere opmærksomhed end den burde?
Det føles også som om den et eller andet sted er blevet skabt af mediet...

Altså så er det heller ikke vildere. Peter Lassen har talt over sig i kampens hede og efterfølgende beklaget. For mig at se er den ikke længere. Synes faktisk Lassen fortjener ros for sin selvindsigt.

Tak for kampen til Hvidovre, jeg håber af hele mit hjerte det var de to oprykkere vi så i fredags
Ret skal være ret. Jeg havde ikke set Stenderups kommentar (og jo han er anfører) på Hvidovres facebookside. Så den giver jeg dig. Kan dog ikke se at det er et kæmpe problem at han synes at albueslag til ansigtet skal til livs. Er sikker på at den var blevet forfulgt af VAR i suppen. Og er også ret sikker på at havde det været den anden vej rundt, så havde Vejle-fans været ophidset over sådan et slag.

Hvidovrelejren er tydeligt frustreret, men ønsker i øvrigt ikke at gå videre med det. Så større tudekiks er det jo heller ikke.
69-73-81-24
Jeg synes jo netop at det er det der er problemet, at man gerne vil pive gennem diverse kanaler men ikke ønsker at gøre noget ved det

Jeg havde langt mere respekt hvis man valgte at melde sagen til de rette instanser og så ellers lukkede røven. Mon ikke det handler om at klubben er for nærig tip at betale det gebyr det koster på 20.000 kr men i stedet håber de kan skabe så meget opmærksomhed gennem mediestunt at disciplinær udvalget selv tager det op

Det andet er for fattigt og uden regning eller konsekvens.

Havde Vejle fx haft samme mangel på format kunne de lægge videoer og kommentarer op omkring Hvidovres officials opførsel under kampen som var pænt umoden og over grænsen og så ellers ikke ønske at bringe sagen videre. Der tror jeg også andre synes det ville være “pænere” at man foretog indberetningen hvis man mener det er det rigtige i stedet for

Og det er lidt patetisk at man mener det vil give 4 dage i spjældet men man ikke ønsker at gøre noget ved det
Ja ja, og Morten Pelch fremhæver sig selv og sit eget store format og et bibelcitat kan han endda også give fra sig i sin egen storhed.

Dårlige tabere skal man som regel ikke lede længe efter. Dårlige vindere er alligevel i en klasse for sig.

Hvidovre spiller deltid. Alle spillere har et job ved siden af. Klubben har én fuldtidsansat, skulle vi ikke give ham lidt ros for det store engagement - også selv om han maler med den brede pensel ind imellem.
69-73-81-24
Sover det sku også dumt at Hvidovre kalder dig kvart tids professionelle nær de er halvtids professionelle. Det er virkelig en spøjs klub
Sjovt at Vejle boldklubs über-hovne pressechef efterlyser format når Hvidovre taler over sig i kampens hede…samme standard gjaldt jo så ikke da VB’s pattebarn af en cheftræner efter slutfløjtet mod Horsens fyrede ordene “I will kill you” efter Oliver Drost…der blev det i første omgang benægtet, dog ville deres tekniske chef dog gerne undskylde for episoden (som ifølge VB åbenbart aldrig havde fundet sted)…så kom der decideret video-bevis for at han havde sagt det…så blev det hele “relativiseret” med at “sådan er chargonen jo i Italien”
- en undskyldning blev det dog aldrig til fra manden selv…så meget for format når man er opkørt lige efter en kamp…

Klip til returkampen samme år hvor samme træner i karantæne blir taget i at snakke med trænerbænken iført helt komisk hat og halsedisse…her havde den gode Morten Pelch travlt med at holde styr på alle søforklaringerne…så var live-optagelserne redigerede, så var det pludselig en anden træner han snakkede med og dernæst et “scouting-system”….

Kom ned fra den høje hest Pelch…
En ACH debattør med 11 indlæg i 2022, hvoraf de 8 er i VB relaterede tråde... Det er sgu lidt komisk :P
…men ellers ikke noget at tilføje omkring jeres hykleriske klubledelse?
Pas du din butik, så passer vi vores!
Albentosa hører ikke hjemme på en fodboldbane
annonce