Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle slår tilbage mod Hvidovre: Mangel på format

tir 4. okt 09:30

Vejle Boldklub savner format hos Peter Lassen efter topkampen mod Hvidovre. Sportschefen beklager nu, hvis han har fornærmet VB.Læs hele nyheden her
Enig. Det er utvivlsomt ret fattig ageren

Citerer lige en bruger fra crazyreds Forum

Hold nu kæft mand.

Sikke en taber mentalitet der hersker i den klub, det overrasker mig faktisk. At deres officielle side skriver sådan der og at deres anfører kommenterer, det er sgu lavt niveau der ligges for dagen.

Send dog materialet ind og lav en officiel klage, men de er vel for nærige til at betale de 20.000 den slags koster.
Vor herre bevares
Peter Lassen er utroligt primitiv og sprogligt tæt på tilbagestående. Direkte pinligt for Hvidovre at have ham rendende
Hvidovres anfører har ikke kommenteret noget som helst. Om det er værst at en bruger på crazyred har fabrikeret en lille troldehistorie eller at du ureflekteret føler at du bare må sprede fake indlæg, må stå hen i det uvisse...

I øvrigt en god kamp med masser af give and take begge veje - og ja, en dommer som ikke var på niveau. Håber at begge klubber rykker op.
69-73-81-24
@coachSmiley

Okay. Troede bare at Stenderup var jeres anfører. Men så en af hvidovres spillere.

Og det er søgt at forsøge med en fed løgn og stråmand for at bortforklare sig selv. Det er ingen historier en bruger har fabrikeret på crazyreds, men opslag og kommentar hentet direkte fra Hvidovres officielle Facebook side.

Så kan man spørge: vægter det officielle Hvidovre eller en tilfældig anonym bruger på bold.dk mest. Jeg tænker ikke jeg går med dig og din teori om at hvidovres og Stenderups Facebook profiler skulle være hacket for at sprede fake news. Næ de fake news er dit indlæg når du ukritisk tror at de er hacket.

Du glemte … en dommer der iiie var på niveau og en sportschef uden format” hvad er det for en opførsel Peter Lassen lægger for dagen. Hans undskyldning er helt på sin plads.
Enig. Det er utvivlsomt ret fattig ageren

Citerer lige en bruger fra crazyreds Forum

Hold nu kæft mand.

Sikke en taber mentalitet der hersker i den klub, det overrasker mig faktisk. At deres officielle side skriver sådan der og at deres anfører kommenterer, det er sgu lavt niveau der ligges for dagen.

Send dog materialet ind og lav en officiel klage, men de er vel for nærige til at betale de 20.000 den slags koster.
Vor herre bevares


Smider du ikke lige et link til en officiel udtalelse fra Hvidovres anfører? Vil gerne lige læse hvad det du linker til handler om, omkring Hvidovres anfører?

Det lyder spændende hvis han har sagt et eller andet slemt.

Så lad os få det på banen.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Har du Facebook? Så gå derind på Hvidovres side

Nu skriver du “hvis han har skrevet et eller andet slemt”. Nu er slemt jo et ord der kan gradbøjes ret meget. Man kan selvfølgelig have sine egen meninger. Men mener stadig at det er uprofessionel ageren af klub og “ikke-anfører” (nu er vi jo lige belært med at han ikke er anfører). Men slemt synes jeg er forkert ordvalg, men kan være du lægger noget andet i ordet slemt. Men uprofessionel fattig optræden af klub og “ikke-anfører”. Så lav da en officiel klage og send ind i stedet for. Eller hvad mener du?
Fra HIF´s Facebook:

"Daniel Stenderup
På trods af at dommeren flere gange fortæller os at de er opmærksomme på at han laver den slags fra tidligere kampe, og samtidig står og kigger på det.🤷🏻‍♂️
Det nemmeste er vel bare at hoppe i båden og sige man ikke har set det."
Det der bliver hentydet til er en kommentar fra Daniel Stenderup på Hvidovres Facebook side. Han skriver: “På trods af at dommeren flere gange fortæller os at de er opmærksomme på at han laver den slags fra tidligere kampe, og samtidig står og kigger på det.🤷🏻‍♂️

Det nemmeste er vel bare at hoppe i båden og sige man ikke har set det.”
Overdrivelse fremmer forståelsen. Som neutral iagttager må man konstatere, at Lassen har en point!
VB er altid (for) hurtige til at hovere og til at tale nedsættende om "mindre klubber", men denne gang har de 100% ret, for kampen var en topkamp, der blev afviklet i en fantastisk stemning, og så skal Hvdovre ikke bagefter klynke.
At Peter Lassen her tre-fire dage efter kampen kommer med en halvkvædet undskyldningsvise er patetisk og ynkeligt.

Off topic: Fedt med den start til Vestegnens hooligans. Godt gået af DBU.
annonce