Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle-stopper er uenig i afgørende VFF-straffe

Skrevet af bold
tir 12. apr 05:23

Jerome Opoku er skuffet over, at Vejle til allersidst smed sejren mod Viborg, og forsvarsspilleren mener ikke, der var straffespark.Læs hele nyheden her
Skrevet af Vejle1891Boldklub
Hvad skal der egentligt dømmes, når straffesparket misses og Longwijk står i feltet, når der sparkes?

Det vil da være unfair for Vejle , hvis der var omspark i situationen, det må vel være et frispark til VB? Nogle dommere der ved det?
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Skrevet af Slettet(021211222109)
Jeg mener at have oplevet at det skal give en advarsel til Lonwijk, og frispark den anden vej. Jeg har ikke set situationen, så ved ikke om det skulle være dømt.
Skrevet af VBK - Leeds
I Vejle Amts Folkeblads podcast siger de Christian Sørensen har hånd på inden der bliver lavet straffe. Så skal der jo være frispark til Vejle i stedet for. Har ikke selv haft mulighed for at se det på tv endnu.
Skrevet af ITFC
Vi kan sagtens diskutere om det sidste straffe måske var “tyndt” .. men det var kampens første straffe jo også; så 1-1 dér.
Men Lonwijk var altså IKKE i feltet da der blev sparket. Se den igen! Der er intet at komme efter ..
Viborg F.F. Ipswich Town F.C. F.C. Barcelona.
Skrevet af jetjager77
Har ikke set det første straffe - dårlig vinkel på stadion. Hvis det er lige så tyndt, så er det jo rigtig nok 1-1 der. Og så skal der heller ikke ledes med store lygter efter uretfærdigheder, selvom MKK ikke gjorde en god figur og fik sat sig selv i centrum. Synes de gule-røde var alt for ensidigt give til VB. Men videre, det er bare med at samle de forsvarsspillere, der stadig kan/må spille mod OB - så skal den have fuld gas igen!!!
Skrevet af dgh1896
Jeg forstår til fulde den frustration som Vejles fans sidder med. Det var et ufortjent point til Viborg og jeg havde selv været rødglødende, hvis det straffespark var gået mod mit hold.

Med det sagt, så er der altså en del Vejle fans, der får det til at lyde meget værre end det reelt er. Ja, det er et halv-billigt straffespark, men det er jo ikke sådan, at det er helt på månen at den dømmes.

Der ER en tydelig arm i ryggen på Christian Sørensen. Det kan altså ikke diskuteres. Vi kan også hurtigt blive enige om, at det ikke er noget kæmpe stort straffe - Christian Sørensen falder forholdsvis let, og havde MKK ikke dømt den, så havde VAR heller ikke. Men det samme kan altså siges om det straffe Vejle fik efter tre minutter. Det var virkelig også tyndt - det er der bare ikke nogen der snakker om.

Mht. arm på bolden eller ej: JA, han rammer bolden med armen, men hold nu op med at forsøge at få det til at fremstå som om han tager bolden med armen og først derefter bliver skubbet i ryggen. Se lige billedet her: https://imgur.com/a/qa1T08n. Det er ret tydeligt at kontakten starter en halv meter inden bolden rammer armen. Ikke så underligt hvis man kommer lidt ud af balance, når der kommer et skub i ryggen mens man er i fuld sprint.

Der hvor kæden hopper helt af for mig er når der argumenteres for at Lonwijk er i feltet. Se lige billedet på linket her: https://imgur.com/a/6EGT1hk. Bolden har forladt Bondes fod og begge Lonwijks fødder er uden for buen. Til gengæld er der vel tre-fire Vejle-spillere, som er længere inde i feltet end Lonwijk. Det er simpelthen for pinligt et argument.

Hvad pokker vil jeg egentlig sige med det her indlæg? Jeg tror egentlig bare jeg vil sige, at jeg forstår frustrationen over de to tabte point, men slap nu af med at få det til at lyde som om det er verdens største tyveri. Det er det altså ikke.
Skrevet af Randersc Freja FC
Der var meget lidt berøring. Ville knapt hav væltet et et-årig barn i en sandkasse.
Men smukt fald
Pokalmeister 2021
Skrevet af MKilgallon
Præcis DGH.
Og de gule og det røde kort kan der bestemt heller ikke indvendes noget imod.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Dahl
dgh1896. Hvis du ser den udenfra som du siger, så kunne jeg godt tænke mig du kigger på et andet eksempel.

3 gange bliver Vejles kontra stoppet fordi, der ligger en eller 2 Viborg spiller og tager jeg sig til hovedet. Men da Kollinger får en albue i hovedet og må udgå, der får Viborg lov at forsætte deres kontra. Det er så tydeligt at dommeren er ligeglad og det samme gælder 4 dommer og linjevogter som står lige ved siden af. Synes det er usmageligt og virkelig dårlig dommer dømme.
Skrevet af dgh1896
dgh1896. Hvis du ser den udenfra som du siger, så kunne jeg godt tænke mig du kigger på et andet eksempel.

3 gange bliver Vejles kontra stoppet fordi, der ligger en eller 2 Viborg spiller og tager jeg sig til hovedet. Men da Kollinger får en albue i hovedet og må udgå, der får Viborg lov at forsætte deres kontra. Det er så tydeligt at dommeren er ligeglad og det samme gælder 4 dommer og linjevogter som står lige ved siden af. Synes det er usmageligt og virkelig dårlig dommer dømme.


Hvis du sender mig et video-link hvor jeg kan gense de episoder du omtaler, så tager jeg gerne et kig på det.
Skrevet af Dahl
Det var kun hvis du havde tænkt over det, for det gjorde jeg.

Jeg har kun hele kampen på YouSee, så ikke disse klip.
Skrevet af skkh
@dgh1896

Tak for dit indlæg med billederne. Det er svært at argumentere mod fakta. Dejligt.

Vil en Vejle-fan fortælle mig, hvilke gule kort, som VB-spillerne fik, der ikke skulle gives? Jeg vil også gerne høre om de situationer, hvor en Viborg-spiller tager sig til hovedet for at få stoppet en kontra. Jeg så det én gang, og der sprang Lauritsen og Grot ind i hinanden med ansigterne først, hvorefter Grot måtte udgå - 10 min efter at være blevet skiftet ind. Ingen kan med fornuftigt i hovedet mene, at det var for at trække tiden eller stoppe en kontra, der startede lige uden for Vejles felt. Bagud 2-1.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Jeg har sjældent set så mange våde øjne, som dem man ser hos VB. Der var klart straffe, og i øvrigt fortjent, at Viborg fik uafgjort. Jeg har sagt det før. VB skal ned sammen med SønderjyskE. Ingen af de to er gode nok til Danmarks bedste række
Skrevet af Dahl
Tror ikke du så kampen, der var mange gange hvor Viborg spillerne bare smed sig. Men fortæl mig hvorfor Viborg får lov at fuldføre en kontra, når Kollinger har slået hovdet kraftigt`? Tilskuerne råber og skriger, 4 dommer og linjevogter står ved siden af. Ingen gør noget.

Jeg huskeder tydeligt flere situationer hvor en Viborg spiller ligger ned og Vejles kontra bliver stoppet.
Skrevet af dgh1896
Tror ikke du så kampen, der var mange gange hvor Viborg spillerne bare smed sig. Men fortæl mig hvorfor Viborg får lov at fuldføre en kontra, når Kollinger har slået hovdet kraftigt`? Tilskuerne råber og skriger, 4 dommer og linjevogter står ved siden af. Ingen gør noget.

Jeg huskeder tydeligt flere situationer hvor en Viborg spiller ligger ned og Vejles kontra bliver stoppet.


Det er en fin anekdote og du har muligvis ret, men det har vel ikke den store relevans i forhold til om der var straffe til sidst - som trods alt er det både artikel og hele tråden handler om?
Skrevet af Slettet(421031222311)
Jeg har sjældent oplevet så meget klynk som efter denne kamp. Jeg har set situationen med Viborgs straffe, og den er vel 60/40 i straffesparkets favør. Det er et mindre straffespark, men det kan helt afgjort dømmes. Men det lader så også til, at VB fans har en 12 sider lang liste over andre ting, de græder over. Stop nu, altså.
Skrevet af nutmeg7
Alle snakker om skubbet i ryggen, men det betyder vel også noget at han rammer hans venstre ben i situationen?
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
Skrevet af Gomez1896
Hvad skulle argumentet være for, at VFF bagud 1-2, bevidst skulle overspille / trække tiden ved at "filme" ved de mange frispark og ved at foregive hovedskader? VFF jagtede en udligning og havde absolut ingen grund til at skulle bryde rytmen hele tiden.
Det sagt, så kunne VFF, objektivt set, godt have trukket et par gule kort for at bremse Vejle omstillinger.

Modsat Vejle og deres gule / rødt kort, så er der ikke meget at komme efter der. De kæmpede med næb og klør for at fastholde føringen - og det kostede kort.

Forstår godt Vejles frustrationer over de mistede to point. De kæmpede det bedste de kunne og gjorde VFF dårlige på aftenen. Vejles straffespark og VFFs sidste er begge i den tynde afdeling, men begge KAN dømmes....., dog er det også ofte, at de ikke ville dømmes. Lonwijk står i øvrigt udenfor buen, da sparket udføres til sidst - det KAN der ikke være to meninger om. Har set situationerne mange gange efter kampen - og jeg mener ikke, at dommeren fortjener den kritik, som han udsættes for.

Stort cadeau i øvrigt til Vejle for deres "forvandling". Da de for en lille måned siden tabte 0-2 i Viborg var de helt væk og utvivlsomt det dårligste hold, der havde besøgt Viborg i denne sæson..., der var Nordicbet hold, der ville have gjort det betydeligt bedre. Den nye træner og ny (lidt defensiv) formation og tilgang har ændret noget ved holdets udtryk - om det er nok må tiden vise. De to kampe mod FCN bliver ekstremt vigtige for Vejle, ligesom kampene mod SønderjyskE bare skal kaste sejre af sig.

VFF kommer formentlig ikke i farezonen i denne sæson, men de skal godt nok passe på til den kommende sæson. Der mangler simpelthen en giftig angriber + noget kvalitets supplement til Bech og Bakiz på kanterne. Jatta har nu fået en del chancer siden Grot blev skadet og har ikke grebet dem. Som superliga angriber er han simpelthen ikke god og skarp nok.
Fredberg får en travl sommer med at holde fast i truppen og få ryddet lidt ud blandt de yderste mandater i truppen. Derudover skal der forlænges med Bech og Bakiz snarest muligt....
Skrevet af jetjager77
Gomez. Tror det der bliver øffet over - og vel med rette - er at spillet ikke stoppes, hvor Kolinger får sin hovedskade. Tværtimod får VFF jo en giga chance i sekvensen efterfølgende. Men prøv du at sidde på stadion i den sidste halve time med et rødt tørklæde på, og sig så at du ikke havde været tosset over den ensidige måde at dømme på som MKK præsterede. Alle domme kan sikkert forsvares enkeltvis, men en dommer har jo den overordnede opgave at fordele sol og vind lige. Den fejlede han med i den sidste halve time - der var simpelhen ingen på stadion, der var det mindste i tvivl om at nok skulle finde sin åbning for at udligningen i hus. Og det var ved at give 5 gule og 1 rødt i en ikke specielt hårdt spillet kamp, ved at stoppe VB omstilling ved VFFs voldsomme dobbelte hovedskade, ved ikke at stoppe VFFs ved Kolingers eller ved at udligne de papirstynde straffespark til allersidst. Der var nul situationsfornemmelse i den samlede vurdering. Og jeg er med på at det ikke er sket matchfixing eller noget….

Men f… det, vi skal videre, og det skal I vel også. Jeg forstår til fulde energien i de rødes frustrationer, men at de grønne er inde og forsvare MKK med så stor indsats, den kan jeg ikke helt forstå. Vel er vi irriterede på småsekvenser ved VFF som modstander, men der er intet der, som jeg har noget imod. Vi kan jo ikke forvente at man ikke prøver at udnytte sine muligheder….
Skrevet af Eklund
Vejles nr. 11 lå utroligt meget ned ved stillingen 2-1 og den mindste berøring fik ham til at skælde voldsomt ud på dommeren, som om han var blevet slagtet. Angående usportslig optræden, så skal Vejle lukke i. I første halvleg ramlede 2 Vejle spillere sammen midt i et Viborg angreb. Spillet blev stoppet og Vejle forsøgte med det samme at sætte et angreb i gang, som var ved at give en friløber. Meget usportslig i min verden.

Som andre også skriver, så kan jeg sagtens forstå Vejle, men i blev altså på ingen måde snydt i går. I fucker det selv op og jeres nedrykker-DNA er efterhånden kun overgået af SønderjyskE...
annonce
0