Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle-stopper er uenig i afgørende VFF-straffe

tir 12. apr 2022

Jerome Opoku er skuffet over, at Vejle til allersidst smed sejren mod Viborg, og forsvarsspilleren mener ikke, der var straffespark.Læs hele nyheden her
Hvad skal der egentligt dømmes, når straffesparket misses og Longwijk står i feltet, når der sparkes?

Det vil da være unfair for Vejle , hvis der var omspark i situationen, det må vel være et frispark til VB? Nogle dommere der ved det?
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Jeg mener at have oplevet at det skal give en advarsel til Lonwijk, og frispark den anden vej. Jeg har ikke set situationen, så ved ikke om det skulle være dømt.
I Vejle Amts Folkeblads podcast siger de Christian Sørensen har hånd på inden der bliver lavet straffe. Så skal der jo være frispark til Vejle i stedet for. Har ikke selv haft mulighed for at se det på tv endnu.
Vi kan sagtens diskutere om det sidste straffe måske var “tyndt” .. men det var kampens første straffe jo også; så 1-1 dér.
Men Lonwijk var altså IKKE i feltet da der blev sparket. Se den igen! Der er intet at komme efter ..
Viborg F.F. Ipswich Town F.C. F.C. Barcelona.
Har ikke set det første straffe - dårlig vinkel på stadion. Hvis det er lige så tyndt, så er det jo rigtig nok 1-1 der. Og så skal der heller ikke ledes med store lygter efter uretfærdigheder, selvom MKK ikke gjorde en god figur og fik sat sig selv i centrum. Synes de gule-røde var alt for ensidigt give til VB. Men videre, det er bare med at samle de forsvarsspillere, der stadig kan/må spille mod OB - så skal den have fuld gas igen!!!
Jeg forstår til fulde den frustration som Vejles fans sidder med. Det var et ufortjent point til Viborg og jeg havde selv været rødglødende, hvis det straffespark var gået mod mit hold.

Med det sagt, så er der altså en del Vejle fans, der får det til at lyde meget værre end det reelt er. Ja, det er et halv-billigt straffespark, men det er jo ikke sådan, at det er helt på månen at den dømmes.

Der ER en tydelig arm i ryggen på Christian Sørensen. Det kan altså ikke diskuteres. Vi kan også hurtigt blive enige om, at det ikke er noget kæmpe stort straffe - Christian Sørensen falder forholdsvis let, og havde MKK ikke dømt den, så havde VAR heller ikke. Men det samme kan altså siges om det straffe Vejle fik efter tre minutter. Det var virkelig også tyndt - det er der bare ikke nogen der snakker om.

Mht. arm på bolden eller ej: JA, han rammer bolden med armen, men hold nu op med at forsøge at få det til at fremstå som om han tager bolden med armen og først derefter bliver skubbet i ryggen. Se lige billedet her: https://imgur.com/a/qa1T08n. Det er ret tydeligt at kontakten starter en halv meter inden bolden rammer armen. Ikke så underligt hvis man kommer lidt ud af balance, når der kommer et skub i ryggen mens man er i fuld sprint.

Der hvor kæden hopper helt af for mig er når der argumenteres for at Lonwijk er i feltet. Se lige billedet på linket her: https://imgur.com/a/6EGT1hk. Bolden har forladt Bondes fod og begge Lonwijks fødder er uden for buen. Til gengæld er der vel tre-fire Vejle-spillere, som er længere inde i feltet end Lonwijk. Det er simpelthen for pinligt et argument.

Hvad pokker vil jeg egentlig sige med det her indlæg? Jeg tror egentlig bare jeg vil sige, at jeg forstår frustrationen over de to tabte point, men slap nu af med at få det til at lyde som om det er verdens største tyveri. Det er det altså ikke.
Der var meget lidt berøring. Ville knapt hav væltet et et-årig barn i en sandkasse.
Men smukt fald
Pokalmeister 2021
Præcis DGH.
Og de gule og det røde kort kan der bestemt heller ikke indvendes noget imod.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
dgh1896. Hvis du ser den udenfra som du siger, så kunne jeg godt tænke mig du kigger på et andet eksempel.

3 gange bliver Vejles kontra stoppet fordi, der ligger en eller 2 Viborg spiller og tager jeg sig til hovedet. Men da Kollinger får en albue i hovedet og må udgå, der får Viborg lov at forsætte deres kontra. Det er så tydeligt at dommeren er ligeglad og det samme gælder 4 dommer og linjevogter som står lige ved siden af. Synes det er usmageligt og virkelig dårlig dommer dømme.
dgh1896. Hvis du ser den udenfra som du siger, så kunne jeg godt tænke mig du kigger på et andet eksempel.

3 gange bliver Vejles kontra stoppet fordi, der ligger en eller 2 Viborg spiller og tager jeg sig til hovedet. Men da Kollinger får en albue i hovedet og må udgå, der får Viborg lov at forsætte deres kontra. Det er så tydeligt at dommeren er ligeglad og det samme gælder 4 dommer og linjevogter som står lige ved siden af. Synes det er usmageligt og virkelig dårlig dommer dømme.


Hvis du sender mig et video-link hvor jeg kan gense de episoder du omtaler, så tager jeg gerne et kig på det.
annonce