Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var kun hvis du havde tænkt over det, for det gjorde jeg.

Jeg har kun hele kampen på YouSee, så ikke disse klip.
@dgh1896

Tak for dit indlæg med billederne. Det er svært at argumentere mod fakta. Dejligt.

Vil en Vejle-fan fortælle mig, hvilke gule kort, som VB-spillerne fik, der ikke skulle gives? Jeg vil også gerne høre om de situationer, hvor en Viborg-spiller tager sig til hovedet for at få stoppet en kontra. Jeg så det én gang, og der sprang Lauritsen og Grot ind i hinanden med ansigterne først, hvorefter Grot måtte udgå - 10 min efter at være blevet skiftet ind. Ingen kan med fornuftigt i hovedet mene, at det var for at trække tiden eller stoppe en kontra, der startede lige uden for Vejles felt. Bagud 2-1.
Jeg har sjældent set så mange våde øjne, som dem man ser hos VB. Der var klart straffe, og i øvrigt fortjent, at Viborg fik uafgjort. Jeg har sagt det før. VB skal ned sammen med SønderjyskE. Ingen af de to er gode nok til Danmarks bedste række
Tror ikke du så kampen, der var mange gange hvor Viborg spillerne bare smed sig. Men fortæl mig hvorfor Viborg får lov at fuldføre en kontra, når Kollinger har slået hovdet kraftigt`? Tilskuerne råber og skriger, 4 dommer og linjevogter står ved siden af. Ingen gør noget.

Jeg huskeder tydeligt flere situationer hvor en Viborg spiller ligger ned og Vejles kontra bliver stoppet.
Tror ikke du så kampen, der var mange gange hvor Viborg spillerne bare smed sig. Men fortæl mig hvorfor Viborg får lov at fuldføre en kontra, når Kollinger har slået hovdet kraftigt`? Tilskuerne råber og skriger, 4 dommer og linjevogter står ved siden af. Ingen gør noget.

Jeg huskeder tydeligt flere situationer hvor en Viborg spiller ligger ned og Vejles kontra bliver stoppet.


Det er en fin anekdote og du har muligvis ret, men det har vel ikke den store relevans i forhold til om der var straffe til sidst - som trods alt er det både artikel og hele tråden handler om?
Jeg har sjældent oplevet så meget klynk som efter denne kamp. Jeg har set situationen med Viborgs straffe, og den er vel 60/40 i straffesparkets favør. Det er et mindre straffespark, men det kan helt afgjort dømmes. Men det lader så også til, at VB fans har en 12 sider lang liste over andre ting, de græder over. Stop nu, altså.
Alle snakker om skubbet i ryggen, men det betyder vel også noget at han rammer hans venstre ben i situationen?
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
Hvad skulle argumentet være for, at VFF bagud 1-2, bevidst skulle overspille / trække tiden ved at "filme" ved de mange frispark og ved at foregive hovedskader? VFF jagtede en udligning og havde absolut ingen grund til at skulle bryde rytmen hele tiden.
Det sagt, så kunne VFF, objektivt set, godt have trukket et par gule kort for at bremse Vejle omstillinger.

Modsat Vejle og deres gule / rødt kort, så er der ikke meget at komme efter der. De kæmpede med næb og klør for at fastholde føringen - og det kostede kort.

Forstår godt Vejles frustrationer over de mistede to point. De kæmpede det bedste de kunne og gjorde VFF dårlige på aftenen. Vejles straffespark og VFFs sidste er begge i den tynde afdeling, men begge KAN dømmes....., dog er det også ofte, at de ikke ville dømmes. Lonwijk står i øvrigt udenfor buen, da sparket udføres til sidst - det KAN der ikke være to meninger om. Har set situationerne mange gange efter kampen - og jeg mener ikke, at dommeren fortjener den kritik, som han udsættes for.

Stort cadeau i øvrigt til Vejle for deres "forvandling". Da de for en lille måned siden tabte 0-2 i Viborg var de helt væk og utvivlsomt det dårligste hold, der havde besøgt Viborg i denne sæson..., der var Nordicbet hold, der ville have gjort det betydeligt bedre. Den nye træner og ny (lidt defensiv) formation og tilgang har ændret noget ved holdets udtryk - om det er nok må tiden vise. De to kampe mod FCN bliver ekstremt vigtige for Vejle, ligesom kampene mod SønderjyskE bare skal kaste sejre af sig.

VFF kommer formentlig ikke i farezonen i denne sæson, men de skal godt nok passe på til den kommende sæson. Der mangler simpelthen en giftig angriber + noget kvalitets supplement til Bech og Bakiz på kanterne. Jatta har nu fået en del chancer siden Grot blev skadet og har ikke grebet dem. Som superliga angriber er han simpelthen ikke god og skarp nok.
Fredberg får en travl sommer med at holde fast i truppen og få ryddet lidt ud blandt de yderste mandater i truppen. Derudover skal der forlænges med Bech og Bakiz snarest muligt....
Gomez. Tror det der bliver øffet over - og vel med rette - er at spillet ikke stoppes, hvor Kolinger får sin hovedskade. Tværtimod får VFF jo en giga chance i sekvensen efterfølgende. Men prøv du at sidde på stadion i den sidste halve time med et rødt tørklæde på, og sig så at du ikke havde været tosset over den ensidige måde at dømme på som MKK præsterede. Alle domme kan sikkert forsvares enkeltvis, men en dommer har jo den overordnede opgave at fordele sol og vind lige. Den fejlede han med i den sidste halve time - der var simpelhen ingen på stadion, der var det mindste i tvivl om at nok skulle finde sin åbning for at udligningen i hus. Og det var ved at give 5 gule og 1 rødt i en ikke specielt hårdt spillet kamp, ved at stoppe VB omstilling ved VFFs voldsomme dobbelte hovedskade, ved ikke at stoppe VFFs ved Kolingers eller ved at udligne de papirstynde straffespark til allersidst. Der var nul situationsfornemmelse i den samlede vurdering. Og jeg er med på at det ikke er sket matchfixing eller noget….

Men f… det, vi skal videre, og det skal I vel også. Jeg forstår til fulde energien i de rødes frustrationer, men at de grønne er inde og forsvare MKK med så stor indsats, den kan jeg ikke helt forstå. Vel er vi irriterede på småsekvenser ved VFF som modstander, men der er intet der, som jeg har noget imod. Vi kan jo ikke forvente at man ikke prøver at udnytte sine muligheder….
Vejles nr. 11 lå utroligt meget ned ved stillingen 2-1 og den mindste berøring fik ham til at skælde voldsomt ud på dommeren, som om han var blevet slagtet. Angående usportslig optræden, så skal Vejle lukke i. I første halvleg ramlede 2 Vejle spillere sammen midt i et Viborg angreb. Spillet blev stoppet og Vejle forsøgte med det samme at sætte et angreb i gang, som var ved at give en friløber. Meget usportslig i min verden.

Som andre også skriver, så kan jeg sagtens forstå Vejle, men i blev altså på ingen måde snydt i går. I fucker det selv op og jeres nedrykker-DNA er efterhånden kun overgået af SønderjyskE...
annonce