Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle svinger kniven: Fire mand skal væk

Skrevet af bold
fre 11. feb 2022

Vejle arbejder på at afskibe fire mand, og de er nu alle sendt væk fra førsteholdets træninger, bekræfter sportschef Marius Nicolae.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 132904
Det er fandme ringe at der ikke er styr på det før vinduet lukker.. tænker ikke det noget de lige har fundet ud af, men det så disrespektfuldt at smide seniorer til u-19
Skrevet af Jake4
Syntes det både ærgerligt og sørgeligt at tingene kører sådan i Vejle. Man må sige at strategien med en overflod af udlændinge, er fejlet totalt.
Skrevet af P_Tejlgaard
Tænk at der er så meget cirkus over Vejle stadigvæk… Af hvad jeg ved har 3/4 af dem spillet under 6 mdr i klubben, nu skal de videre allerede?? Vejle formår virkelig at skabe noget kontinuitet omkring holdet… håber de bliver længere tid nede i 1. Div, det vil klæde dem.
Skrevet af Rossonero3
Håber godt nok Vejle snart får nye ejere. Der er godt nok noget shady over alle de mærkelige handler de bliver ved med at lave. Flertallet af dem når vel knap 10 kampe.
Skrevet af Kenken
4 indlæg ud af 4 ovenfor der kommenterer med hovedet oppe i anus uden at forholde sig mere sagligt til situationen. Særgelig tendens
Skrevet af Dahl
Når man ligger som Vejle, så må man hente spiller på en anden hylde og derfor bliver mange spiller et sats. Disse sats skal væk nu, det er der vel ikke noget at sige til.
Skrevet af Pantic
Var Vinicius ikke en gang en stor profil i Vejle?
er han virkelig faldet så meget i niveau siden sidst?
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Aussie
Var Vinicius ikke en gang en stor profil i Vejle?
er han virkelig faldet så meget i niveau siden sidst?


To meget alvorlige knæskader gør, at det vil tage noget tid at træne ham i topform. Som jeg forstår det, er planen også udelukkende at leje ham ud til en klub hvor han kan spille sig i bedre form i foråret. Den luksus har VB ikke råd til i foråret...
Skrevet af Kenken
1. Det er ikke noget nyt i ovenstående. Både Pierrick og James var ikke med på træningslejren, da de ikke længere indgik i planerne for foråret. Man har forsøgt at finde nye græsgange til dem, men James har afvist Dom er også forsøgt udlejet og har været til prøvetræning. Liu har aldrig været en del af truppen, er loge vendt retur fra udlejning. Så allerede der er tesen fra en af ovenstående brugere skudt ned omkring der ikke var styr på det inden vinduet lukkede.

2. Og det med vinduet er lukket er lidt en misforstået ting. Det er lukket i mange lande, herunder Danmark, men det gælder jo kun indgående transfers og ikke udgående. Flere markeder som Vejle tidligere har solgt til er stadig åbne for tilgange.

3. Man skal tilbyde spillerne træning, derfor er u19 alternativet, hvis truppen er for stor og man vil højne kvaliteten til træn8ng

4. James har kun været her i et halvt år. Burde kunne være en profil gennem sin historik hos bl.a FCM, Fredericia (bedste spiller i NordicBet ligaen det år) osv. men han har været virkelog katastrofal i efteråret og en af de største grunde til Vejles placering. Det er da stærk sportslig ledelse at man agerer på det selvom det kun er 6 måneder siden han kom

5. Pierrick har tidligere været et stort talent i Crystal Palace men er gået helt 8mstå. Det var derfor en chance Vejle tog, men omvendt en chance der kun bød sig muligt netop da han er gået i stå.. chancer har det med at kunne give stor gevinst eller risiko for tab. Her tabte man.

3. Dom er en stor profil hvis han kan komme på samme højde som før hans to alvorlige knæskader. Der er han slet ikke nu. Hvis han ikke kan se frem til spilletid giver det god sportslig og økonomisk mening for Vejle, og sportslig mening for Dom at leje ham jd.

4. Så skyder jeg også gerne James postulat ned. Det har netop ikke fejlet. De bedste spillere i Vejle nu og gennem de sidste 4 år, både sportsligt og økonomisk ved salg, har netop været udlændinge, der har løftet holdet. Loge nu og her er et øjebliksbillede, men de to foregående år har været en stor optur.

Der er intet cirkus eller shady over Vejle overordnet ser. Sommerens vi due har dog været under niveau. Det mest shady er det tåkrummende i de ovenstående kommentarer.
Skrevet af Smartguy2
Sku synd for Vinicius, at de ikk er særlig tålmodig med ham. :/
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Skrevet af girty
" -Vi har hele tiden haft et ønske om at få antallet af spillere i vores trup ned……."

Ok, så tror vi på julemanden……..
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af Aussie
Sku synd for Vinicius, at de ikk er særlig tålmodig med ham


Jeg ser det som lige omvendt! Hvis de ikke var tålmodige, ville de slet ikke have skrevet med ham. Deres tålmodighed vises jo netop ved at betale løn i genoptræningsperioden, og at man ville bruge tid på at kunne finde ham en klub hvor han kan få reel spilletid etc.

Hele genoptræningsplanen er jo at have han skal være klar efter sommeren! Alt indtil videre har jo udelukkende været udgifter, i håbet om at få ham tilbage i tidligere tiders form...
Skrevet af Kenken
Åh ja Girty som vi kender ham bedst

Fantastisk til oneliners uden reel lyst til at bidrage, men når det kommer til noget seriøst må han give op på forhånd.

Men nu har vi hørt dig. Så kunne du jo bruge weekenden til at finde på noget fornuftigt med substans. Fx kan fu jo argumenterer for hvorfor det man sagde ved vinduets åbning, det man gjorde i læbet af vinduet og det man siger efter vinduet er lukket ikke er noget nu tror på, selvom det flugter al logik samt der er sammenhæng her mellem “det vi siger, er det vi gør; og det vi gær er det vi siger”

SmartGuy

Jeg forstår ikke dit ræsonnement. En spiller der efter 2 år med 2 alvorlige skader får kontrakt men er ikke klar til at bidrage sportsligt i et vigtigt forår forsøges udlejet for at få spilletid og komme tilbage på topniveau. Hvordan hænger det sammen med at man ikke er tålmodig?
Skrevet af tobyaik
Kæft jeg glæder mig til at finde popcornene frem når der engang er nogle seriøse journalister (der ikke på den ene eller anden måde ikke gør som resten af dansk journalist-forbund og onanerer til fortidsminder om Vejle Boldklubs storhedstid i 70´erne) som rent faktisk gider at grave lidt i det Moldoveren (og hans anonyme bagland) har gang i…
Skrevet af Kenken
Tobyak

Er lidt tragikomisk en kommentar at komme med med tanke på Horsens bagland. Rockerbyen er ikke noget man taler højt om og hvor er det trist at Michael Mortensen afgik ved døden, æret være hans minde, en af de få hæderlige mænd i Horsens, men er da spændende hvorvidt Horsens overlever uden CASA med de lig resten af baglandet har i lasten

Men fedt det stadig gør så ondt hos lillebror, når omtalen falder på Vejle.
Skrevet af Kampen
Kenken- mange tak for at du gider forklare hvordan tingene hænger sammen. Må indrømme at jeg som Vejle mand ikke orker at forklare det.
Egentlig utroligt at bold først opdager de 4 nævnte spillere nu, men bedre sent end aldrig
Skrevet af CLkommerhjem
Kæft jeg glæder mig til at finde popcornene frem når der engang er nogle seriøse journalister (der ikke på den ene eller anden måde ikke gør som resten af dansk journalist-forbund og onanerer til fortidsminder om Vejle Boldklubs storhedstid i 70´erne) som rent faktisk gider at grave lidt i det Moldoveren (og hans anonyme bagland) har gang i…


Du kan da selv gå i gang med at grave i VBs forhold hvis det er så interessant for dig. Os som holder med VB er da også interesseret i at kende de skumle forhold som mange åbenbart ved der er men som ingen kan finde frem til.

Så kom i gang i stedet for bare at spille smart på nettet. Det kan alle sgu gøre.
Skrevet af tobyaik
Sidst jeg tjekkede havde vi ikke en Moldover (et af verdens mest korrupte) med et anonymt kinesisk bagland, og en historik med et Vejle Boldklub postkasse-selskab i skattelyet Cypern (samme adresse hvor op til flere Panama-paper selskaber også havde til huse). Med den belgiske hvidvaskningsskandale in mente hvor lyssky "agenter" sendte en tsunami af mærkelige transfers ind og ud af flere klubber så skal der sgu ikke meget fantasi til at forestille sig at det ikke er det samme Moldoveren og hans venner (som man ikke får oplyst navnene på) har gang i…

…let på skyklapperne og tjek selv selskabshistorikken for Vejle Boldklub kære blåøjede Vejle-fans…et selskab i klubbens navn på en postkasse i Cypern bør få alle alarmklokker til at ringe…men hey, lidt varm luft på engelsk når han lige ruller ind i fyrstesuiten på Munkebjerg en gang om måneden og så klapper alle i de små hænder mens den ene no-name ligegyldig lottokupon efter den anden suser ind og ud.
Skrevet af Aussie
Hvis du har beviser på kriminel aktivitet, er det vel din samfundspligt at melde det til politiet?

Som udgangspunkt er det ni måneder lange forhold mellem "VB ALLIANCEN A/S" og det cypriotiske selskab "S.C.Z. VEJLE BOLDKLUB LTD" i 2017 nu fuldt registreret under Opført Ejerskab i CVR registret! Men du lægger øjensynligt inde med anden dokumentation? Hvis ikke, så fold sølvpapir hatten sammen igen og læg den i skuffen ;)

https://datacvr.virk.dk/enhed/virksomhed/31085179
Skrevet af tobyaik
Og når Vejle blir solgt til en Moldover som så skynder sig at oprette et Vejle Boldklub selskab i skattelyet Cypern for så at lukke det igen og siden da ikke har lavet andet end at omdanne klubben til een stor transferbanegård så er det ikke noget der får det til at løbe koldt ned ad ryggen, med det som man har set foregå i Belgien? Ok.

At noget står i CVR-registeret…tja..,det skal man jo oplyse…

Pak dit sølvpapirs-hat argument langt væk makker..,den er efterhånden lige så slidt som hitler-kortet…

Jeg siger at det STINKER…du mener at alt er Okeydokey fordi skeletterne ikke er lukket ud af skabet endnu…vi får se hvem der får ret…

Er ihverfald glad for at det ikke er i min klub…jaja, kom med alle jeres "buhu, ingen fans, ingen traditioner, ingen mesterskabet fra Sovjettiden og bagud…" det der klamme lottokupon-show man har gang i kan jeg simpelthen ikke forstå man som fan vil stå model til…men derimod blindt forsvarer
annonce
0