Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle-træner: Det er trænerens ansvar

Skrevet af bold
søn 19. okt 2014
Vejle tabte lørdag 2-0 hjemme til FC Roskilde. Træner Tonny Hermansen tager nederlaget på sin kappe.

Læs hele nyheden her
Skrevet af D. Stranger

Ja!!! Det behøver du sgu ikke fortælle os..

Der er kun en løsning på ovenstående problem, ny træner...

Skrevet af lindballe-01
jeg mener også VB trænger til en ny træner, men har de råd til et skifte, og skal betale løn til 2 trænere, det tror jeg desvære ikke. Men den nuværende træner har da ikke skabt nogen fremgang for VB, så spørgsmålet er har de råd til atlade værd, nu har de redet klubben for tvangs nedrykning, så ville det da være træls, at en nedrykning sker på banen. Men det ser unægtelig ikke for godt ud lige nu.
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af Forhammeren
Hvor længe løber Hermansens kontrakt egentlig ?

Mølby eller Peter Sørensen er vel ledige og sikkert interesserede.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af hjst
Mener at det var en 3-årskontrakt, så ca. halvdelen af tiden tilbage.

Mølby: Godtnok tidligere VB´er (der stak halen mellem benene ved nedrykning i ´91, samme kan siges om Brian Steen der nævnes i anden tråd)og kan han (Mølby) vende en skude med de midler der er til stede ?

Peter Sørensen: Kunne nok mere give en tiltrængt effekt, men ville den være holdbar? - og der er nok nogle "lig i lasten".......

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Vanten
Troels Bech ….
Skrevet af den gule mave
Jeg tror Vejle`s træner-problem er at man hverken har råd til at hyre en ny træner - eller at lade være.
Så det er virkelig op ad bakke.
Ingen af de nævnte trænere - Mølby, Sørensen eller Bech - er trænere der er kendte for at kunne hive et hold op af et mentalt hul.
Tja - nu røg Ove P til OB. Han havde nok været manden.

Der er nok ikke andet at gøre end at holde fast i Hermansen i den nuværende økonomiske situation og håbe man undgår de to dumbo-pladser.
Hermansen virker meget som en humørtræner. Helt oppe i skyerne når VB spiller godt og sejrer - og omvendt helt depressiv når spillet fejler og man taber til et bundhold.

Tror og håber nu nok at VB holder skansen og forbliver i divisionen.
AC Horsens - AGF - RC Celta Vigo - HSV - Leeds United
Skrevet af Burj Khalifa
Som det ser ud nu så får vi måske 1-3 point resten af året!

Det eneste der kan ændre på det er et trænerskifte. Det er dog ikke sikkert at det ændrer noget, men det skal prøves! Vi har ingen penge så Steen Tychosen må tage over såfremt Peter Sørensen er for dyr!

Troels Bech og Johnny Mølby er begge MEGET dårlige til at håndtere spillemæssige kriser, specielt førstnævnte, det sammenholdt med at de ikke er billige taler for at vi skal holde fingrene fra dem, men er det en af dem der overtager så skal de have chancen og et velkommen med på vejen.......
Skrevet af MH.
Synes ikke træner fyring er den rigtige løsning. Hvis man kigger på de spillere der er til rådighed for Hermansen så har han jo heller ikke nemme vilkår. De sidste 3 transfervinduer har der ikke været andet end nedskæringer. Man har mistet spillere som, Azer, Agger, Kronborg, R. Hansen, Saag og Askou. I stedet har man hentet, Kristian Gaarde, Hebo, Kaagh og Nagel. Det matcher jo ikke det man har solgt ud!
Skrevet af mmj109
Så røg både sportschef og cheftræner:

http://www.bold.dk/nyt/c…per-i-vejle
annonce
0