Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle trak fra i toppen af NordicBet Ligaen efter sikker sejr

søn 12. mar 15:52

Vejle Boldklub vandt søndag eftermiddag 3-1 over FC Fredericia, og det betyder, de nu har seks point ned til Hvidovre, der er nærmeste forfølger i NordicBet Ligaen. Læs hele nyheden her
👍🇩🇰
Tror sgu godt Vejle kan rykke op i år
Gaveregnen fra andre hold fortsætter bare. Konkurrenterne taber, og modstanderne forærer os kampene. I dag fik Fredericia et komplet stupidt rødt kort, og så var resultatet givet. På trods af at vi faktisk ikke spillede nogen særlig godt kamp, og med ret mange personlige fejl. Oh well.. det begynder at se rigtigt godt ud nu.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Vi ligger da i hvert fald rimeligt fornuftigt i svinget 🙂
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Masser at arbejde med fortsat, men udgangspunktet kan vi ikke klage over! :)
Fedt med første senior-liga-mål fra GG, men Sukuta-Pasu begynder efterhånden at skylde…
Stærkt vb.

Eneste grund til vi ikke rykker ned er åbenbart alle de andres fejl og gaver
Sådan Væjle.

Men kan vist godt træne lidt tæmninger...
Altid VB, altså Shu-bi-dua har sunget om dem..
Fin sejr uden at det blev prangende. Indtil udvisningen var VB defensiven skrøbelig af flere omgange overfor Fredericia omstillinger. Omvendt producerede VB store chancer gennem hele kampen, som med større skarphed burde have resulteret i flere mål.
Godt at se, at der blev plads til nogle af de unge i form af Gammelgaard, Bredahl og Lauritsen i 2. halvleg.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Dejlig sejr VB. Hvad er der lige sket med Fredericia, de er jo helt ukendelige. Jævn kedelige både på banen, hvor der mangler fight og indstilling deres situation taget i betragtning. Det er rystende så få tilskuere der var fremmødt for at bakke Fredericia op. Til gengæld super flot at der kom mere end 5000 for at bakke Vejle op. Forza VB
Vejle spiller en udmærket kamp med en meget disciplineret og professionel indsats over hele linjen. Holdet blev ikke overmodig eller sløsede trods en mand i overtal. FCF var ikke i nærheden af point. 5500 tilskuere. Hvad kan man forlange mere.
annonce