Snak

Mere indhold efter annoncen

Velsmurt brasiliansk maskine hakkede Sydkorea i småstykker

Skrevet af bold
man 5. dec 20:55

Neymar og co. formåede mandag aften at slå Sydkorea med 4-1 og avancere til kvartfinalen, hvor Kroatien er modstanderen.Læs hele nyheden her
Skrevet af D.B.R. ©
Forhåbentlig er det de kommende verdens mestre, der vandt der.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af dimme
Flot 1 halvleg. 2 halvleg er helt til glemmebogen og synes også lidt det tager noget fra resultatet. Hvis de nu havde bare gjort det til 6-0, hvade det været en kamp man huskede om nogle år, det bliver det bare ikke med den 2 halvleg. Den er glemt igen om nogle måneder desværre. Med 1 halvleg in mente, så bliver det en fesen omgang. Men fedt brasiliansk hold
Skrevet af Martinovic
Når Danmark ikke kan, hepper jeg også på brasserne. Sådan har det været siden de gode 90´ere med Bebeto, Romario etc. I dag så vi endelig Brasilien folde sig helt ud. De kunne have lavet syv-otte mål i den kamp.
Mojn do!
Skrevet af Sims91
@dimme

Det er jo fuldstændig ligegyldigt om man husker eller glemmer en 1/8 finale om måneder eller år, når man er Brasilien.

De gider kun huske kampene, hvis de har vundet trofæet til sidst.

Fremragende at se dem. Vinicius igen involveret i alt.
Skrevet af MesutCazorla
Flot 1 halvleg. 2 halvleg er helt til glemmebogen og synes også lidt det tager noget fra resultatet. Hvis de nu havde bare gjort det til 6-0, hvade det været en kamp man huskede om nogle år, det bliver det bare ikke med den 2 halvleg. Den er glemt igen om nogle måneder desværre. Med 1 halvleg in mente, så bliver det en fesen omgang. Men fedt brasiliansk hold

Jeg forstår hvad du mener, men jeg tænker også, at det var forventeligt de ville gå ned i kadence. Der er ingen grund til at bruge flere kræfter på en 1/8-finale, der allerede er afgjort efter første halvleg.
Skrevet af Tonytouch
Uhhh det har været savnet den gode brasser bold! smukke detaljer, smukke kombinationer og spektakulære mål og lidt samba dans. Folk kan kalde det arrogant, jeg kalder det ren kærlighed til fodbolden. Jeg elsker det!
Skrevet af y2k United
Herlig brasiliensk omgang! Har godt nok savnet det her brasilianske udtryk i nogle slutrunder. Generel en pissefed attitude holdet kommer med, og Neymar ser ud til at være en integreret del af holdet og ikke længere “Brasillien og Neymar”. Vildt, hvis Spanien og Portugal kvalificerer sig i morgen, så har alle favoritterne gjort det.
Skrevet af Shamran
Fed kamp hvor brasserne igen laver et par klasse mål - ikke mindst det tredje mål der imo er slutrundens bedste grundet det sublime opspil. Som jeg har sagt tidligere gad jeg sgu godt at United byggede en fremtid op med Richarlison som 9´er nu hvor han er i skyggen af Kane i Spurs, men det er nok ønsketækning. Richarlison kan sagtens ende som turneringens topscorer hvis ikke der lige er en hvis franskmand der ganske givet kommer til at spille de samme antal kampe.

Koreanerne spillede hamrende naivt forsvarsspil i 1. halvleg, som brasserne kynisk straffede dem for, men at kalde dem totalt udspillet passer jo hverken med spil eller chancer. Således var boldbesiddelsen stort set 50/50 og Alison Becker havde jo en række store redninger i både 1. og 2. halvleg som den koreanske målmand ikke havde. Altså klart var brasserne bedre, men det handlede jo lige så meget om kvalitet eller mangel på samme på den sidste tredjedel og så en forskel på målmands posten der var forskel på de to hold her til aften.

Respekt til koreanerne for at forsøge at lave en kamp bla. ved at presse det brasilianske opspil og i det hele taget at forsøge at udfordre overmagten i stedet for at spille pindsvinebold som eks. japanerne diskede op med tidligere idag.
Skrevet af Slettet(412107221412)
brasserne spiller godt men det er dog mod et elendigt sydkoreansk hold, men fedt de folder sig ud dog. dem og frankrig har været ret gde. stor sandsynlighd for at vi ser dem i finalen med det spil.
Skrevet af J-man
Jo muligvis et naivt koreansk hold. Men de slog trods alt Portugal i gruppespillet. Så helt uden evner er de ikke. De mødte i dag en langt bedre modstander.
Skrevet af Kong Dario
Vini Jr spiller fandme en god kamp idag.

Klogt og flot mål til 1-0, og så en konge assist, hvor han venter og netop ikke spiller den første gang som alle sikkert forventede.
Klasse spiller.

Det må blive en finale imod Frankrig.

AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af burgerkalif
Gåsehud ved målet til 3-0. Eddermaneme flot. Brasserbold når det er allerbedst!
Aalborg BK siden 1995 Landsholdet
Skrevet af BryanFury
Som jeg har sagt tidligere gad jeg sgu godt at United byggede en fremtid op med Richarlison som 9´er nu hvor han er i skyggen af Kane i Spurs, men det er nok ønsketækning.


Spurs har lige hentet ham for 60 millioner euro, det ville være en latterlig dyr handel At købe ham fri.

Han gør det glimrende for Brasilien men det er heller ikke ligefrem fordi han har sat ild til det hele i Tottenham…
Skrevet af Friland17
Brasilien viste hele pakken, flot spil, flot skuespil, flotte grimme tricks og arrogant optræden. Rich.... skulle ikke have fået straffespark, da han træder oven i bolden og filmer, desuden et manglende kort for utallige frispark. Sydkorea burde også fået et straffespark. Kampens dårligste - dommeren.
annonce
0