Snak

Mere indhold efter annoncen

VFF'er: Alle vil helst slå FCM

fre 20. sep 2013
Viborgs Kevin Mensah har set midtjyske derbyer som fan, men glæder sig nu til sit første som spiller, og han efterlader ingen tvivl om, at FC Midtjylland er ærkerivalerne.

Læs hele nyheden her
Bliver et brag på lørdag!!!

Kan lige tilføje at midten af Jylland er 10 km vest fra Viborg - og ca. 50 km nordøst fra Herning - faktisk lige ved denne rasteplads der er her: http://map.krak.dk/m/nvt2Y

Så prøv og zoom-ud og se hvad der er fup og fakta!!

VIBORG FF - DET ÆGTE MIDTJYLLAND!!!
Det lyder som om at du går mere op i geografi end fodbold - hvis det er det som pisser jer af, kan man da kun grine. Men ja, det bliver helt sikkert et brag
VIBORG FF - DET ÆGTE MIDTJYLLAND!!!


Undskyld mig, men har du ikke lige argumenteret for at Midtjylland er en rasteplads, så medmindre I har lagt jeres stadion på den, så er ovenstående noget vrøvl? Eller er der specielle regler for, hvor mange kilometer man må være fra rastepladsen for at være ægte?

Når der så samtidig er en tendens blandt jyder, til at kalde alle Sjællændere for Københavnere, så bliver det endnu mere komisk at gå op i to byers relativt små afstande til en rasteplads.
DB
Det er egentlig bare for at illustrere, fx for nogle Sjællændere og Københavnere hvad der er fup og fakta..

Går meget op i fodbold, og er meget imod at FCM betegner sig som regionens hold, for der er jo lidt andre hold i området.

VFF selvfølgelig, Randers, Horsens, Århus og Silkeborg. Silkeborg købte iøvrigt for år tilbage rettighederne til FC Østjylland, men det ene formål og sikre sig at ingen ville til at kalde sig det.

Modstanden går jo mest på fusions-klubberne og en trang til at vise sin stolthed over at følge en klub med en historie..

Så en sammenligning med et rasteplads kan du da godt have ret i ikke har noget og gøre her - men som sagt bare en illustration.
Jeg vil gerne tilføje at det er en kamp alle i Midtjylland og Vestjylland ser frem til ;)

DK - VFF Udland - die Bundesliga - mit vollem Risiko!
@ tsl1981

Nu får du det jo til at lyde som om, at FCM slet ikke har nogen historie eller værdi som klub. Men både Herning Fremad og Ikast har jo masser af historik bag sig. Idéen bag FCM er jo bare at samarbejde for, i fællesskab med lang mere end 100 midtjyske (ja, hvad vil du ellers kalde dem, når de geografisk spænder helt fra Thy i Nordvestjylland til Brædstrup nord for Horsens i Østjylland?) klubber, at byde de store klubber som FCK, Brøndby, AGF, OB og AaB op til dans som et midtjysk fællesskab. Viborg havde jo chancen for at være med helt fra starten, men det ønskede man ikke. Alt ære og respekt for det, hvis man hellere vil dyrke sin egen navle (og historie) og bare være en parantes i dansk elitefodbold med et hold, som med jævne mellemrum får en sæson eller to i den bedste liga.

I mine øjne er en kamp mod Viborg ligeså fuldstændig ligegyldig som en kamp imod SønderjyskE eller FCV... En kamp der er vigtig pga. pointene, men total ligegyldig rent fodboldmæssigt. En kamp mod f.eks. FCK er da langt mere attraktiv (med eller uden historie - og med eller uden fusion) og lang mere værd at vinde pga. den stolthed der er over at vinde over et af dansk fodbolds flagskibe. En sejr over FCK vil stadig kunne huskes om flere år, mens en sejr over Viborg eller Sønderjyske kun huskes i nogle dage og så derefter... Videre til det væsentlige!!!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
"Nu får du det jo til at lyde som om, at FCM slet ikke har nogen historie eller værdi som klub. Men både Herning Fremad og Ikast har jo masser af historik bag sig"

Ja, og det er ærgeligt at disse klubber ikke længere spiller professionel/semi-professionel fodbold. Disse klubbers (semi)professionelle hold udgik - bogstaveligt talt - fra det danske fodboldlandkort pga. FCM. Hvis jeg var fan af Herning Fremad eller Ikast FS ville jeg hade FCM, da det er den klub, der gør, at min klub er forsvundet fra den danske bevidsthed. Der er jo ikke en sjæl i Danmark der tænker FCM, AKA Herning-fremad - Ikast-FS alliancen.
Jeg forstår faktisk ikke helt, hvad det er, man holder med, når man følger FCM. Når man holder med Viborg FF, så dyrker man en klub, der har en lang historie, og som repræsenterer byen Viborg. Når man holder med FCM, så dyrker man en klub, med en kort historie og som tilsyneladende repræsenterer den midtjyske region. Men hvis man støtter FCM, fordi man er stolt af den midtjyske region, så ville det give langt mere mening at støtte en klub, der ligger mere centralt. Hvis man er stolt af at komme fra Herning (hvilket i sig selv er et paradoks), så burde man hade FCM, fordi klubben udslettede Hernings eget professionelle fodboldhold, og det samme gælder for Ikast.


Det giver fakkertalt ingen mening.
annonce