Snak

Mere indhold efter annoncen

VFF-profil har interesse: Tilbud skal være rigtig godt

Skrevet af bold
man 1. aug 12:49

Christian Sørensen erkender, at det er ved at være tid til at komme af sted til en større klub, hvis han skal nå det, men tilbuddet skal være godt, hvis han skal væk fra Viborg, fastslår han.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 151464
Jeg håber Chr bliver…
Han betyder så meget for holdet. Han tegner jo nærmest alene hele vores offensiv. Smutter han, er vi nedrykningsfavorit
Skrevet af TheYellowDanger
Ku godt de ham i en større klub han her nogle kvaliteter mange klubber kan bruge .
Skrevet af Jaaja8000
For mig er det uforståeligt, at han stadig spiller i Viborg. Mener han er ligaens bedste venstre back, giftig på dødbolde og virker samtidig som en god lederskikkelse udenfor kridtstregerne. Ville elske at se ham i GF, men spørgsmålet er også hvad Viborg forlanger.
Skrevet af LigeTilAnledningen
Så så ro på, Viborg har et voksent fodboldhold og en bred trup, de kan sagtens klare sig uden ham. Han er selvfølgelig god, men ikke uerstattelig. Og GF er jo et kæmpe skridt ned, det ville være en trist udvikling.
Skrevet af Snigskytten
Selvfølgelig ville agf ikke være et skridt ned, men meget sødt forsøgt..

Jeg tænker Christian hele tiden har haft disse kvaliteter ? Og for mig ligner han meget Casper Højer, så er faktisk overrasket over agf ikke hentede ham som erstatning, eller andre klubber ikke har “fisket” ham, det kan selvfølgelig skyldes hans alder. Men han ser nu meget dygtig og driftsikker ud i Viborg..
Moral er godt.....
Skrevet af Jaaja8000
I og med at AGF har Kahl til 11 mio og Links, som begynder at se spændende ud, til at kæmpe om venstre backen, tror jeg desværre aldrig han har været aktuel i Aarhus, og om han selv vil er et sndet spørgsmål. Er dog ikke i tvivl om at AGF har de økonomiske muskler til at hente ham, hvis man virkelig ville og han selv er interesseret.
Skrevet af MKilgallon
Bliv nu bare og spil Conference League gruppespil og få superligamedalje om halsen til næste sommer, Sørensen ;O)
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Karhor
Det mest utrolige i historien om Christian Sørensen er, at han skulle så grueligt meget igennem, før han fik sit gennembrud. Det lader nærmest til, at ingen ville vide af denne gudsbenådede fodboldspiller. Efter mere eller mindre mislykkede ophold hos OB, Silkeborg og Fredericia og en mindre succesrig periode i Island, besluttede han at ringe til Viborg for at høre om de ville have ham! Jacob Neestrup så et potentiale i den notoriske offensivspiller som back. Godt set må jeg sige...

Det kan godt være, at Christian Sørensen snart runder 30 år, men jeg kan sagtens se ham have 6-7 gode sæsoner foran sig. Spillere, der slår igennem i en sen alder holder ofte længere...
Skrevet af Snigskytten
Jajaja

Det er klart at han nu ikke er aktuelt i agf. Men kunne han havde været ved Højers afgang, da jeg synes de ligner hinanden meget
Moral er godt.....
Skrevet af Jaaja8000
Snigskytten: Helt enig, kan sagtens følge din Højer sammenligning. De havde samme flødefod, hårde og gode spark fra distancen, skarpe og hårde indlæg og var vigtige for resten af truppen rent mentalt og som lederfigurer. Den havde været oplagt…
Skrevet af JLS
Et kæmpe skridt ned..? Altså det hold, der lige har gjort Viborg til grin..? Nu vokser træerne altså ikke ind i himlen, blot fordi man lige har slået et FCK hold, der tydeligvis ikke har fundet sine ben endnu - og som vel ret beset, godt kunne ha´ scoret 2-3 mål mere..
Skrevet af Shackleton322
Et kæmpe skridt ned..? Altså det hold, der lige har gjort Viborg til grin..? Nu vokser træerne altså ikke ind i himlen, blot fordi man lige har slået et FCK hold, der tydeligvis ikke har fundet sine ben endnu - og som vel ret beset, godt kunne ha´ scoret 2-3 mål mere..


Wauv!

Imponerende niveau :-)

Jeg er, i udgangspunktet ret sikker på, at klubber som aab, agf, ob etc. er større klubber(økonomisk) pr. nuværende og i et historisk perspektiv. Men er de også det fremadrettet?

Vi har i den ganske gode doku serie om Viborg set, at der er kommet nogle lokale drenge med meget dybe lommer ind i vff, hvad det på sigt betyder for magtforholdet kan jeg ikke rigtigt gennemskue, men er ret sikker på, t det på den korte bane betyder, at en gut som Christian næppe sælges for under et anseligt beløb til en klub som vff ser som direkte konkurrent til top6.
Skrevet af Jaaja8000
Shack: Der er jo ikke ét argument for at Viborg skulle være på højde med AGF økonomisk, hverken nu eller de næste mange år frem. AGF har mere eller mindre samme sponsorindtægter som BIF og FCK, de 3 er langt foran resten.

Det er så til Viborgs held, at Christian Sørensen har vist sig som en af de få rimelig loyale fodboldspillere, for i den her verden havde 9/10 spillere insisteret på at komme afsted og få x2-x5 i lønposen. Var det sket, tror jeg ikke på Viborg havde fortsat med at kværne derud af, selvom de tidligere har vist de kunne fortsætte trods trænerskifte og nu uden Bakiz. Anser ham dog ikke som værende halvt så vigtig for holdet, som Sørensen.
annonce
0