Snak

Mere indhold efter annoncen
Det havde klædt YouSee om de var gået med ind i et samarbejde omkring at få vist kampen, udover Viasat kunne de så også have vist kampen på See. Omvendt hvis de TVpirater kan få boksen for denne kamp vil de nok stå lige så hårdt, næste gang der skal forhandles, såå?!
Jeg overlever nok, og napper den på livescoren denne gang. ;)
Ale no. 16 - Liverpool FC, siden 1978.. "If you can´t support us when we lose or draw, don´t support us when we win" - Bill Shankley.
Syntes det er fint at Viaplay siger fra… ellers vil deres allerede voldsomme priser blot stige yderligere.


Det er jo også nemmere at have den holdning når det ikke er ens eget holds kamp som ikke bliver vist.
Skurken er UEFA. Rettigheder til deres Champions League kampe skal ikke styres af italienske agentbureauer. Det skal være styret af UEFA, så tv-stationerne ved hvad de kan forvente i forhold til priser.

Det giver da god mening at NENT ikke ønsker at betale 5-6 gange så meget som normalt.
Man kan jo håbe at kunderne snart får samme principper over for Viaplay, så de bliver tvunget til at sænke deres priser.
[u]Og man ved jo bare at hvis det havde været FCK eller BIF der havde spillet, så havde Viasat heller end gerne betalt hvad det kostede, det er skandaløst at den ikke bliver vist i TV.
[/u]

Udbud og efterspørgsel. BIF og FCK er bare mere attraktive og har mange flere fans end FCM.
Det er da helt sikkert rigtigt, at der ville være flere bif eller fck fans der ville se kampen, hvis det var dem der spillede.
Men i og med at det er et dansk hold mød en stor europæisk klub, vil jeg da gå ud fra at kampen er seværdig for stort set alle fodboldinteresserede, om de så holder med fck, AaB eller Viborg til dagligt.
Hvorfor antager folk, at de gladeligt havde betalt, hvis det var FCK eller Brøndby? De ville helt sikkert betale mere, da flere ville se kampen, men at påstå, at de blindt ville betale og få et underskud er en smule fordummende. FCK og Brøndby er trods alt ikke samfundskristiske instanser.
AGF 1880
Business case er åbenbart for dårlig.

Sorry, men FCM er bare for uinteressant og trækker ikke nok seere på dette tidspunkt i turneringen. Der er foretaget en kold kalkule og den viser røde tal!
Så må FCM skuda selv punge ud så deres fans kan se kampen, kan skuda ikke være så svært.!!

Hvad skal man tro på?

På Flashscore står der at kampen vises på tv3+ / Viaplay?
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Fornuftigt valg. At købe så meget dyrere kunne skabe præcedens. Jeg tvivler på de havde betalt så mange gange mere for hverken FCK eller Brøndby, for selvom de har flere fans så er der nok ikke 5-6 gange flere seer fordi fodboldfans i almindelighed ville se begge kampe, skulle de blive vist.

Jeg tror det er godt for forbrugerne at de ikke bider på.
YNWA
annonce