Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg-chef inden West Ham: Vi tror på miraklet

Skrevet af bold
man 15. aug 04:26

Viborg FF erkender, at holdets chancer mod West Ham er små, men viborgenserne giver ikke op uden kamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Wow den kan ses?! På dansk tv?

Men ja Viborg har chancen, men den er ca. lige så stor som Randers´ var mod Leicester.
Skrevet af Hammers4ever
Chancen her er langt større, vi stiller højst sandsynligt med et forstærket ungdomshold

Og skulle vi stille op med en stærkt startopstilling, så er vi alligevel håbløst ringe

Viborg går videre
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Boleyn Ground
Med vores start i PL så tror jeg og håber Moyes kommer med det hele. Det vil være oplagt for at få en succes.
Og hvis vi gør det, så har VFF ikke en chance i London
Esbjerg fB West Ham United
Skrevet af Hammers4ever
Men det er jo en ligegyldig turnering, så hellere gå efter FA cuppen

Men hvem ved? Måske vi en dag faktisk er så heldige at vi spiller med en angriber fra første fløjt, nu hvor vi for første gang i to sæsoner har en til rådighed

Jeg er allerede så evigt træt af denne sæson
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Slettet(021211222109)
Vi er i hvert fald slet ikke kommet i gang med sæsonen. Det kan godt blive VFF held. Moyes kunne godt spare nogle kræfter, så vi ikke ender med at blive sat i prl allerede nu.
Det ville egentlig ikke gøre mig noget hvis vi røg ud, synes stadigvæk truppen er for smal til 4 turneringer
Skrevet af AaBager
En klub af WHs størrelse og med deres pokalskab der ikke et blevet fyldt længe, burde da gå efter at vinde den "ligegyldige" turnering. Men det er selvfølgelig nemmere at have talt turneringen ned på forhånd, skulle fiaskoen ske.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Ser den ikke som ligegyldig, ser bare prl som vigtigere, og ser ikke West Ham have truppen til at begå sig alle turneringer. Sidste år betød den europæiske kampagne at man missede mange point mod de dårlige hold også.
Skrevet af nkokken
Selvfølgelig har Viborg en chance - de spiller en god gang positiv fodbold. Så West Hams kamp mod Nottingham i går, og de var ikke overbevisende. Mindre engelske hold kan være "nemme" i starten af de europæiske turneringen. Mener at huske, at West Ham tidligere har tabt til et jysk hold i starten af en sådan turnering - 15 år siden??
Skrevet af Hammers4ever
Er du typen der også finder det fedt at vinde trøstepræmien 😊?

Det vil ingen glæde vække hos de fleste, at vinde en turnering som alle andre er ligeglade med, det handler om at vinde noget mere prestigefyldt, og ikke bare at vinde noget for at vinde noget

Jeg meldte klart ud sidste år at vi skulle gå helhjertet efter Europa League, så du tager ganske meget fejl på det punkt, men jeg finder virkelig denne turnering så ligegyldig, at jeg ikke engang ville tænde for finalen hvis vi spillede i den

Og jeg er altså ret så inkarneret, ude på et punkt hvor det faktisk ikke er sundt,.og at livet egentlig bare drejer sig om West ham

Igen, det er en ligegyldig turnering med hold fra Gibraltar og så videre, hvor at finalen bliver spillet på en mark i Albanien. Så nej en klub som West ham, bør være pænt ligeglade og istedet prioritere de større turneringer, FA cup og ligaen, specielt når truppen i forvejen er for tynd til at deltage i blot en turnering

Vi venter gerne lidt over 40 år mere, på at vinde noget der faktisk betyder noget
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Karhor
Det lyder ofte, at West Ham har en smal trup. Er det på grund af dårlig økonomi??
Skrevet af kampito
Jeg tror ikke at Conference League fylder ret meget hos Westham og deres fans, stadion bliver formentlig langt fra fyldt, ikke fordi at modstanderen er Viborg.
Mit gæt er at Westham benytter sine trupspillere, altså de spillere som i Premier League ikke for særlig meget spilletid, et mønster jeg tror vi vil se helt frem til de afgørende knockout kampe i turneringen.
Selvfølgelig er Westham tårnhøje favoritter, selv med deres maginalspillere, vel 85% mod 15% i engelsk favør.
Men igen, det er før set i pokalfodbold og denne slags europæiske kampe, at hvis det ene hold går ind og undervurderer modstanderen og tror det bliver en walkover, men det andet hold går topmotiveret ind til måske karrierens største kamp, så er forskellen pludselig til at overskue og overraskelsen kan ske.
AK1978
Skrevet af Karhor
Hammers4ever

Når man nu åbenbart ikke er bedre, så må man jo tage det man kan få ;-)

At der er hold med fra Gibraltar og andre eksotiske steder, er vel ikke et argument. Så vidt jeg ved, er der på dette tidspunkt af turneringen ikke hold fra Gibraltar med længere. Hvis du skal forfølge dit argument, så skal I jo heller ikke gå efter at vinde FA´Cuppen eller Liga Cuppen. Af de to turneringer er det vel ovenikøbet den første, der har størst prestige på trods af, at der deltager klubber, der slet ikke er med i Liga-systemet. Og holdet fra Gibraltar vil garanteret endda kunne ekspedere indtil flere af disse klubber ud...

Det er fair nok, at man som West Ham og andre stærke klubber vælger at spare nogle af spillerne fra den normale startopstilling. Mindst lige så meget handler det dog helt sikkert om, at få nogle af de øvrige spillere i kamp. Selvfølgelig bliver kampene mod Viborg taget seriøst, men man forventer helt sikkert også at kunne gå videre uden at skulle starte med de stærkeste.

I England vil der ikke blive set med milde øjne på en tidlig exit!

Jeg har ikke undersøgt, hvor finalen skal spilles, men jeg tror ikke, at det er i Albanien...

Skrevet af AaBager
Hammers4ever.

Efter Conf League blev oprettet, er der 12 flere hold i gruppespil, end da der kun var 2 europæiske turneringer, så synes du nedvurderer kvaliteten ret kraftigt. WH ville nok ikke engang evne at vinde turneringen, hvis de gik all in på den.

Jeg tror virkelig ikke på dit udsagn, at du ikke ville tænde for finalen, skulle de komme så langt. Virker i hvert fald modsætningsfyldt, i forhold til hver meget WH fylder i dit liv.

Conf League er en ny turnering, men jeg tror at den får sin værdi med tiden.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Hvis man ser på budget,sportslige forskel på ligaerne og det pres samt modstand man har hver weekend---så skal det jo uanset Hammers interesse i ( den lille pokalturnering her) være stor favorit. De skal være motiverede oven på en dårlig start i hjemlig liga.

Men inderst inde tror jeg nok, at de undervurdere danskerne.
det skal være to sikre sejre og farvel til danskerne...
Fint de tror på det---men mon ikke flere spillere ved, at de færdige på forhånd.
Skrevet af Hammers4ever
@ Karhor

Haha touche ;) men som jeg nævnte, så hellere vente længere på noget der "tæller" som et trofæ :) det er over 40 år siden sidst, men om der så skal gå 40 år yderligere er jeg bedøvende ligeglad med, det skal ikke være en ligegyldig mickey mouse :)

Hvor ser du mig nævne Liga cuppen? Den prioritere vi aldrig, der bliver spiller med et forstærket reservehold der hvert år :)

Definer England :) jeg er medlem af en del lukkede grupper og kender en del mennesker derovre efterhånden, og det er altså meget få af dem, der har interesse i at vi skal spille denne turnering :)

Var der ikke noget med at den blev spillet på et eller andet tamt lille stadion i Tirana, sidste sæson? eller husker jeg forkert. I år bliver den spillet på et lille stadion i Prag, med plads til 20.000 tilskuere, så ja jeg gentager gerne, den turnering er ligegyldig :)

@AaBager

Hvis du prøvet at læse min første kommentar til du se at jeg nævner, at truppen er alt for smal og vi egentlig er piv ringe, så nej selvfølgelig vinder vi den ikke uanset hvad, men spiller for spiller ? Vi har lige været i en semifinale i Europa league, så jo spiller for spiller burde de

Ser du også alle venskabskampe når Aab spiller ? jeg gætter på at du er aab fan, ud fra navnet :)

Det er hvad jeg ser det som, ligegyldige træningskampe, vi har også vundet totocuppen, men det er nu heller ikke noget der bliver talt om, den tæller ikke som et trofæ i min og mange andre menneskers verden. Jeg er eksempelvis også bedøvende ligeglad med Liga cuppen, jeg tændte heller ikke for det dengang vi var i semifinalen mod Birmingham

Igen skal der vindes, så vind noget ordenligt ;) ellers så venter jeg gerne i spænding indtil da

Jeg tvivler på at du får ret i at den får betydning med tiden, jeg tror at det er den nye totocup, det er sådan jeg ser den :)

Jeg har nævnt det i flere andre tråde, vores trup er alt alt alt for tynd, grundet vores helt håbløse ejere, jeg kaldte den inden sæsonen gik i gang, og jeg holder stadig fast i det.... VI RYKKER NED!!! truppen er for smal, vi har ingen kvalitet på bænken. Så jo jeg mener det virkelig, det kommer lige fra hjertet når jeg siger, fokuser på ligaen tak, og fa cuppen, hvis vi absolut skal forsøge at vinde noget i år
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af dkvestboy
De slog CSKA Moskva ud i 2000 så hvorfor ik
Skrevet af Freja1967
Spørgsmål : læser VI mange gange - er det West Ham, der er VI ????

Hvad med kvalifikationspoint til DK ??

Jeg krydser alt, jeg kan for et OK-resultat for VFF = mindre end 3 måls nederlag, så returkampen stadig har relevans…..
Alt mulig held og lykke til VFF herfra!!!
Og håber I er helt udbrændte på søndag …… mod RFC ..!!

Skrevet af Hammers4ever
@Freja1967

Ja det er som mit brugernavn også indikere, West ham der er VI

Jeg har ikke den store interesse i dansk fodbold, udover at jeg hader Brøndby, så jeg er faktisk ærligt talt selv bedøvende ligeglad med point til dansk fodbold :) men jeg har mange venner der ikke er, så lad endelig Viborg opleve den "sensation" og få nogle point til dansk fodbolds skyld, for at glæde dem jeg kender, nu hvor jeg selv er ligeglad med den turnering :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af SotD
En klub af WHs størrelse og med deres pokalskab der ikke et blevet fyldt længe, burde da gå efter at vinde den "ligegyldige" turnering. Men det er selvfølgelig nemmere at have talt turneringen ned på forhånd, skulle fiaskoen ske.


Jeg tror ikke der findes mange (om nogen) danske West Ham fans der kan huske at West Ham nogensinde har vundet noget. Sidste de vandt et (af meget sparsomme) trofæ var i 1980.

3 FA Cup trofæer og 1 Cup Winners Cup trofæ er det blevet til på 122 år. Der burde vitterligt ikke være en turnering på for lavt et niveau for en klub som West Ham. Bevares, det er en stor og stolt klub, men det giver jo ingen mening i verden af feje turneringer som League Cup, Europa League mv. af banen for at man har en bedre chance i ligaen, hvor man jo under absolut ypperste betingelser ender som nr. 5 - og dermed vinder retten til at deltage i en af de turneringer man ikke vil sætte sig op til.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Vi venter gerne lidt over 40 år mere, på at vinde noget der faktisk betyder noget


Hvorfor egentlig?

Er det federe at blive nr. 6 i Premier League og ryge ud af alle andre turneringer end det er at vinde Conference League og blive nr. 10 i Premier League et år?

Hvis det er holdningen, så forstår man bedre hvorfor holdet aldrig vinder noget, for det er da en udpræget tabermentalitet.
Silkeborg IF
annonce
0