Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg-chef jubler: Vi tog brodden af AaB's offensiv

Skrevet af bold
tir 25. okt 07:56

Viborg-træner Jacob Friis var særdeles tilfreds efter mandagens 3-1-sejr over AaB, hvor midtjyderne ifølge cheftræneren lykkedes med at lukke ned for nordjydernes offensiv.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mitch Connor
Jeg må rose Viborgs kollektive pres. De sad i knæhaserne hele kampen igennem, og de få gange, hvor en AaB-spiller faktisk fik sig manøvreret ud af et pres, var de ikke bange for bare at lave frisparket og afmontere angrebet.

Vores bagkæde havde bolden rigtig meget, men ligeså snart Pallesen eller Ahlmann forsøgte at finde en kantspiller, var der helt lukket. AaB ville ikke have spillet sig igennem, hvis vi spillede to timer mere.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af RVP
Også nemt at tage brodden fra offensiven når man nærmest kun skulle koncentrere sig om at lukke ned for Sousa, der som den eneste kan betegnes som en måltrussel. Ellers lyder sæsonens målsnit for de øvrige offensive spillere fra i går på:

Lucas A: 0 mål
Fossum: 0 mål
Ramkilde: 0 mål (inden kampen i går)
Bakiz: 2 mål (begge mod bundskraberen Lyngby)
Prip: 0 mål
Ementa: 0 mål
O. Ross: 0 mål

Og derudover har man en Makaric der åbenbart vurderes for ringe til overhovedet at blive udtaget, nå ja, også på 0 mål.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Gomez1896
Ja, og Bakiz fortsætter stilen fra Viborg med glimt af rigtig fine ting, men med ALT for lidt slutprodukt i form af assists og mål. Til gengæld har han et kæmpe ego, der nok skal vokse sig for stor til AaB i løbet af de næste par sæsoner.

Lucas Andersen, Prip og Fossum er alle helt kørt af sporet - hvordan de kan falde så meget i niveau over et halvt årer en gåde....
Skrevet af bruger 108488
Det er nok så meget sagt, at Viborg tog brodden af AaB”s offensiv. Jeg vil nærmere sige, AaB tog brodden af sig selv. Sagen er jo den, at AaB ingen offensiv har.
Skrevet af Mangdal85
Bizar udtalelse af en træner for et hold der var favorit til at vinde inden kampen, og som ligger i toppen af ligaen
annonce
0