Snak

Mere indhold efter annoncen
Og nej det er ikke en gyldig forklaring at han gerne ville væk efter at have været bænket i 4-5 kampe


Det er det vel hvis det er hans eget valg. Hvem skulle det ellers være? Der er ingen som har tvunget ham ud, så vidt jeg ved. Han kunne jo blot have sagt nej.

Og skal vi ikke blive enige om at de gange han fik spilletid i denne sæson, var han ikke god. Men sæsonen er ung og derfor ville han jo på et tidspunkt starte igen havde han valgt og blive.
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg # Jonas Hansen er ikke elitedommer
Vibår heldige igen.. De skal nok få deres nedtur.. Ingen slipper
Vh MrMaaGoo. Silkeborg siden 1993. Liverpool siden 1979. Dortmund siden 2005.
vi takker🙂
Een mand, een klub. VFF 1896
[quote][/Som diverse Viborgfans nok havde fornemmet på de randrusianske reaktioner på salget. Bundgaard bliver I glade for.
SV:Viborg-debutanten Bundgaard dukkede OB
quote]
det ser sådan ud
Een mand, een klub. VFF 1896
Ikke det store festfyrværkeri af de 2 bundhold. Superligaen er og bliver kedelig at følge. Nok derfor der ikke kommer folk på ret mange stadions.


aaaagggghhh, bare fordi OB tabte behøver du ikke blive pigesur, at kalde Viborg et bundhold er vel lige så upræcist som det er at sige at OB er medaljefavoritter
Een mand, een klub. VFF 1896
OBs forsvar skriger på forstærkninger, så jeg var forundret over hvorfor man anskaffer sig 3 offensive og ingen forsvarsspiller. Hvordan kan Viborg angriberen ved 1-1 målet få lov at stå helt fri mellem 2 OB spillere inde foran målet uden at han bliver presset overhovedet !! Og hvorfor kan OB ikke modstå Viborgs pres i så lang en periode i anden halveg. Det er simpelt hen ikke godt nok.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
@McGuf:

Vibår heldige igen.. De skal nok få deres nedtur.. Ingen slipper


For syv sytten, da! Er det ikke ham dominatoren i nye klæder? :)
@Wile, det at han gerne selv vil væk er jo langtfra lig med at han skal ha lov når han har 2,5år tilbage af kontrakten.
Viborg har været det bedste hold på banen i alle kampe udover AGF kampen i Aarhus. Kæft vi er gode.
Det er så super skuffende med den anden halvleg efter de sidste 15 minutter af 1. halvleg, hvor vi sad på kampen. Det bliver defensivt, og det har vi så gu’ da aldrig formået :-(
annonce