Snak

Mere indhold efter annoncen
"Ikke det store festfyrværkeri af de 2 bundhold. Superligaen er og bliver kedelig at følge. Nok derfor der ikke kommer folk på ret mange stadions."
Nu er der masser der gider at følge den ligesom at der klart har været en generelt tilgang af tilskuere.
Så det lyder lidt som et personligt problem.
"OB og Viborg snuppede et point hver, da holdene spillede 1-1 i søndagens 3F Superliga-opgør på Nature Energy Park. "

pinligt bold..... dvs at i allerede var igang med at skrive artiklen med hvad et kvarter tilbage af kampen ?
fint at tage noter hen af vejen, men det der er simplthen noget sjusk.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Nu skal det ikke være undskyldningen, men OB er foran da Said laver en kæmpe forseelse der SKAL gi gult kort nummer 2, det er en kæmpe brøler af dommeren, det er en klokkeklar stempling.. det kunne ha givet OB endnu en heldig sejr…
@Mangdal - tror mere vi er frustreret over at TT ikke kan se et perspektiv i at beholde Bundgaard, når Kopplin har den alder han har og samtidig også sender Lauridsen til EFB.
Resultateterne er super gode, spillet knap så meget, men ligefrem sende egen avl til en direkte konkurrent, det er dumt og så presset er Randers ikke på økonomien.
Ikke det store festfyrværkeri af de 2 bundhold. Superligaen er og bliver kedelig at følge. Nok derfor der ikke kommer folk på ret mange stadions.


2 bundhold?
Viborg er sgu da ikke et bundhold.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
OB er ikke ret gode med bolden. Fortjent nederlag, desværre. Det er svært at se hvor oprejsningen skal komme fra. Jebali langt fra fordoms styrke før sin skade og Frø var sådan lidt dag og nat i dag.

Skidt OB, vi hænger fast i bunden
Ja, Said skulle være udvist, ingen tvivl om det. Generelt var dommerstandarden bare utrolig lav i denne kamp. Der var i hvert fald flere kendelser i første halveg hvor der var klare frispark der skulle dømmes, som ikke blev det. Heldigvis fik Martin Hansen sit frispark på Bonde - den var stor…… sikke et niveau.
tror mere vi er frustreret over at TT ikke kan se et perspektiv i at beholde Bundgaard, når Kopplin har den alder han har og samtidig også sender Lauridsen til EFB.
Resultateterne er super gode, spillet knap så meget, men ligefrem sende egen avl til en direkte konkurrent, det er dumt og så presset er Randers ikke på økonomien.


Forstår jeg godt. Og nej det er slet ikke så slemt som i AaB. Nu fik i også en del penge fra Conference League, som uden tvivl har gjort det nemmere at holde på spillerne, og også investere lidt. Jeg er heller ikke bekymret for Randers da det går rigtig godt sportsligt, og det hele virker ret solidt
Salget af Bundgaard vil i mange år stå som en skamstøtte over hvor tåbeligt Randers har ageret - desværre. Intet kan retfærdiggøre det, heller ikke en rigtig god pris, som vi så garanteret heller ikke har fået. Og nej det er ikke en gyldig forklaring at han gerne ville væk efter at have været bænket i 4-5 kampe. Med 2,5år tilbage af kontrakten var det ej heller sidste udkald. Hvorfor?
OBs nye spillere viser lovende ting. Givgovic er involveret i rigtig meget, han laver nogle fejl ja, men på dette niveau, er han en klassespiller, det synes jeg er tydeligt. Tangya viser også potentiale, men han skal nok bruge lidt mere tid, før han for alvor kan vise sig frem. Det så ud som om han manglede noget luft. OBs trænerteam bør kigge hinanden i øjenene, og spørge, om de gør det godt nok. Endnu en gang synes jeg, det er tydeligt, OB mangler fysisk overskud. Fra Trænerteamet forlyder det spillernes fysiske test ikke giver anledning til bekymring. Men så er jeg nød til at spørge, hvornår disse test sidst er blevet opdateret ? Altså vi taber så fantastisk mange dueller, at man som tilskuer næsten ikke kan forstå det. Desuden igen synes jeg Alm og Co fejler på deres indskiftninger, som efter min mening kommer for sent.
annonce