Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig , jeg tror at klubberne vil miste mange af de mest fanatiske og engagerede Fans med tiden. Tilbage på Stadion vil der sidde Fans, som er næsten ligeglade om det er en Håndboldkamp eller Ishockey de er til. Det er opkøb der er i gang nu er en dræber for fodbolden.
Pintus
Det tror jeg nu ikke man skal være så bekymret for. Succes avler succes ment på den måde at fans kommer krybende tilbage, HVIS de formår at løfte Bif til et højere niveau = europæisk gruppespil
Slapt af Viborgs fans.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Vagn1896, gider du ikke slette det 1896, for du har INTET med vores klub og gøre, med den latterlige holdning du har omkring vores klub!
Hvis du vidste det mindste om Viborg FF ville du vide vi IKKE er en fusionsklub på nogen punkter, hverken førstehold eller ungdomshold! Vores ungdomshold hedder FK (ikke FC) Viborg og er KUN klubber indenfor Viborgs bygrænse, og Har INTET med byer fra f.eks. Skive, Herning, Silkeborg eller lignende. Hvis du kigger eksempelvis Silkeborgs ungdomsafdeling og deres samarbejdsklubber har de flere der er langt fra bygrænsen kontra Viborg, så sæt dig ind i tingene inden du snakker dit ævl!
Og du kan på ingen måder sammenligne de investorer der er kommet til i Viborg, med de amerikanske etc købere af andre danske klubber, men det ville du vide hvis du havde lidt mellem ørene. Dem der ejer 70% af Viborg FF har selv spillet ungdomsbold i Viborg, er fra Viborg og har altid holdt fast i deres grønne hjerte, eksempelvis er ham de har ansat til at være bindeled mellem dem og bestyrelsen, inkarneret Viborg FF fan og har stået på stadion som Kapo for 25+ år siden. Så please slet dit navn, du har INTET med 1896 og gøre eller Viborg FF!!!
Respekt til Viborg og Brøndby fans -
Respektløst at fordreje debatten i denne tråd -
@Bikubesang

Fint nok, men der er ikke noget, der hedder ‘støtter op’. Det hedder ‘støtter’ eller ‘bakker op’.

Måske du skulle tjekke det med Den Danske Ordbog, hvor udtrykket "støtte op" har været kendt i knap 40 år.

Anyways, fedt lavet af Viborgs fans!
Jeg har det lidt svært med "Bevar Brøndby" - Fair nok at man er skeptisk omkring den nye ejerkreds, men man kan ikke tvinge JB til at beholde alle hans aktier hvis han gerne vil af med dem, eller i hvert fald en del af dem.

Så længe fans ikke kan komme op med en bedre alternativ køber stoler jeg på at JB har valgt den for klubben bedste ejer ud af feltet af interesserede købere, og det er selv om jeg har mine forbehold omkring JB. Jeg er dog ikke i tvivl om at han er fan af BIF, også selv om jeg ikke er sikker på han er lige så stor en fan som han var for 10 år siden.
"Bevar Brøndby IF" 🤣 Brøndby har været et aktie selskab i sindsyg mange år,helt som FCK, det har intet med en forening at gøre, de vil bare gerne adskille sig fra FCKs model, selvom de har den helt samme, nu er det bare blevet mere synligt
Men bemærk at 500-1000 ud af 20000 blev og sang dette


Absolut vrøvl - der var 3000+ efter kampen. Sidste hjemmekamp en anelse færre. Bemærk i øvrigt at SSU havde 30 års jubilæum igår, hvorfor der nok har været en hel del der ikke har været på stadion i dag grundet tømmermænd.

Det er et meget stort antal alt taget i betragtninger: børnefamilier og folk der generelt skal nå offentlig transport og/eller ikke har mulighed for at bruge sin søndag aften på Brøndby stadion i 10 graders varme.

Der er enorm utilfredshed i Brøndby - og selv fanafdelingen, som har en bestyrelseplads, er nu begyndt at røre på sig og vise sin utilfredshed. Bemærk i øvrigt at arrangørerne af Bevar Brøndby IF (som IKKE er Alpha) delte orange stofstykker ud i hytten, altså Brøndby Supports tilholdssted.

Nanna fra 3point har ligeledes delt video fra efter kampen med meget tydelig indikation af hendes ståsted.

Dem der ønsker at gøre det her til et spørgsmål om 3-400 fra Alpha + Fri Sport de ved enten ikke hvad de taler om, eller også forsøger de at lyve sig til et narrativ der passer ind i deres verden. Det her er langt, langt større end Alpha og FS og rækker udover både klub og landegrænser - med protester på tværs af Europa til fordel for Brøndby IF.
"Bevar Brøndby IF" 🤣 Brøndby har været et aktie selskab i sindsyg mange år,helt som FCK, det har intet med en forening at gøre, de vil bare gerne adskille sig fra FCKs model, selvom de har den helt samme, nu er det bare blevet mere synligt


Det sådan set rigtigt nok.
Det giver så stof til eftertanke, for det betyder at vi i FCK nemt kan ende et ligeså ærgerligt sted som BIF er endt.
Det er jo sagens kerne for mange af os andre. Det ikke fordi vi har skide ondt af Brøndby. Men vi ved det er sign of the times og vi kan være næste i rækken. Det er en sort tanke for os alle.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce