Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg-fans truede Simon Poulsen

søn 28. okt 2007
Natten før lokalbraget mellem FC Midtjylland og Viborg fik FCMs Simon Poulsen flere ubehagelige trusler på sin telefonsvarer.

Læs hele nyheden her
"Viborg-fans truede Simon Poulsen" Hvordan kan man kalde den slags ´mennesker´ for fans?

Det er da en flok infantile og totalt hjernedøde fjolser der gør sådan noget. Som om mit had til Viborg ikke var slemt nok i forvejen. Men den slags tåbeligheder og hooliganisme er bare ikke i orden.
"Viborg-fans truede Simon Poulsen" siger hvem??

Der forlyder da ikke noget i artiklen om at det er Viborg-fans....

BT´s skriver også "Simon Poulsen truet før Viborg-kamp"

Men måske ved bold.dk noget som andre medie ikke ved...

Det er påfaldende at det kunne være noget fra Viborg, men man skal vel lige holde sig kritisk til det bold.dk

sådan en opførsel er bare ikke iorden , jeg håber at politiet får fat i dem som ringede til ham, hvilket vel ikke burde være særligt svært
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Overskriften er " Viborg-fans truede Simon Poulsen"


tror det er det han refererer til ^^


Men ja det hører ikke hjemme i gamet.
Der skal bare et par opkald til og så gør de aldrig det mere, de har det jo med at have det i kæften..
Det er formentlig nogle Viborg-fans, som har villet skræmme mig. De sagde blandt andet, at jeg ikke skulle spille kampen, og hvis jeg scorede, så ville der ske noget med mig og min familie," forklarede Simon Poulsen efter kampen.


Med det han siger at der er blevet sagt, er der vel 97½ chance for at det er viborgfolk der har ringet
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Det er vel de samme 15 - 16 årige knejter der altid er ballade med. De er harmløse men har en stor mund
”Jeg tager det rimeligt afslappet, men det er da klart, at det rører én. Man tænker jo over, hvem der finder på sådan noget. Jeg regner med, at det er tabere, som ikke har andet at tage sig til.”

Det var en fattet men ikke upåvirket Simon Poulsen, der efter FC Midtjyllands 2-1 sejr over Viborg måtte fortælle om helt andre sider af fodboldlivet end sin klubs tre point og det slag over læggen, som tvang ham ud af kampen i pausen.

Natten mellem lørdag og søndag blev der nemlig indtalt en række meget voldsomme trusler på Simon Poulsens telefonsvarer. Trusler mod både Poulsen og holdkammeraten Christopher Poulsen, der tidligere har spillet i Viborg FF.

”De sagde blandt andet, at jeg ville få hovedet slået i stykker, og at der ville ske frygtelige ting med Christopher og hans familie,” sagde Simon Poulsen, der ikke selv talte direkte med stemmerne bag de natlige chikanerier.

Simon Poulsen informerede søndag sportsdirektør Jens Ørgaard om de ubehagelige oplevelser.

”Vi tager på det kraftigste afstand fra truslerne og melder mandag sagen til politiet, som får at vide, hvad vi ved,” siger Jens Ørgaard.

Simon Poulsen er ikke i tvivl om, at det er fanatikere med sympati for Viborg FF, der har holdt sig vågne for anonymt at true, mens andre sov.

Også den tidligere Viborg-spiller Christopher Poulsen er påvirket af situationen.

”Det er jo ikke søde ord, der bliver sagt, og jeg synes bestemt, det er halv-ubehageligt. Det er jo tomme trusler, ikke? Men uanset om man er fuld eller ædru, så kan man ikke behandle andre mennesker på den måde. Det er helt utilgiveligt, og jeg er meget tilfreds med, at det bliver en politisag, så man kan få ansigter på dem, der gør sådan noget,” lyder det fra Christopher Poulsen.

Viborg-tilhængere har tidligere gjort sig negativt bemærket ved at krænke fodboldspilleres privatsfære. Blandt andet oplevede den tidligere FCM-spiller Thomas Frandsen hærværk på sin privatadresse, da han i sin tid skiftede fra Viborg til FC Midtjylland.
Måske heller ikke den aller bedste idé som "offentlig personlighed" ikke at have hemmeligt nummer.. Ikke at jeg syntes det fjolserne har gjort er tilnærmelsesvis acceptabelt...


Der vil altid være en eller anden tumpe der finder dig...
Det er som der nævnes nok bare nogle ufarlige knægte der har det hele i munden, de har nok været røvstive ( dog retfærdigør det ikke noget )

Mit had til FCM er også enormt, og har da også svinet samtlige til idag fra tribunen i kampens hede. Men trusler er at gå for langt.

annonce