Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg henter albansk angriber i Schweiz

tir 3. sep 2019

Albanske Albion Avdijaj har underskrevet en treårig kontrakt med Viborg. Han kommer til fra schweiziske Grasshoppers.Læs hele nyheden her
Jeg håber bestemt af hele hjertet at jeg bliver modbevist, men hans 3 seneste år har godt nok set sløje ud https://www.flashscore.dk/spiller/avdijaj-albion/pEncV4O7/
Grøn i sjælen
Ok, var det den strikker som vi har ventet så længe på....? Næppe, men det er da fint at klubben forstærker sig, hvis man vil op på samme niveau som Vejle. Oprykning er vigtig i år, så alt hvad der kan forstærke truppen modtages med kyshånd.
Super, en tandløs albaner. Godt nyt for andre oprykningskandidater!
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Oprykning er vigtig i år " har man sagt de sidste par år
Oprykning er alfa omega hvert eneste år Viborg. Bare sørgeligt, at vi nærmest har lagt i 1. Division konstant siden 2008.
Vildt man kan kloge sig så meget på en spiller man aldrig har set eller hørt om.
Måske der er en grund til, at han endnu ikke har slået til.
Man må gå ud fra, at den som har scoutet eller anbefalet ham, har flere oplysninger, samt tror at spilleren kan begå sig på et lavere niveau.
Vi kan ikke vide om manden rent faktisk har et talent så lad ham nu lige få chancen......Historien om denne type spillere i vff er dog en snak helt for sig selv.

Det jeg bliver mest fortørnet over er det evige ævl der kommer fra skiftende sportschefer om at nu skal vi bruge spillere fra egne rækker imens vi henter den ene middelmådige spiller efter den anden. Gir et par talenter chancen i 1 div og i det sekund vi rykker op er det farvel og tak. Alt sammen styret af danmarks længst siddende direktør som er så talentløs og ikke har udviklet klubben på nogen måde det gør ondt....
Badbonez. Nu kommer jeg som neutral "følger" og "kender" spilleren, målt på fm, og så kan du mene hva du vil osv, men kan faktisk godt stole på det. Han var et kæmpe talent som allerede 16-17årige, han var reelt et slags evighedstalent fra (tror nok, Werder Bremen) som var spået en stor karriere i den alder, han scorede godt i ungdomsårene og lige kort i Bundesligaen, inden han blev lejet ud til en mindre klub i 2. Bundesliga klub, Hsv ultra kort bla. Han tante så iknd i vilde skader, korsbånd osv. Tog selvf tid og komme tilbage til. Så gik hans karriere lidt nedad, og ja så inden VFF i, Grasshoppers, nok nogenlunde succes(må man formodne) og så ja ville de sikkert leje ham i Vff, så han "måske" kan få liv i hans karriere igen. Han skyder godt vidst med begge ben(mener jeg at have læst et sted) & stærk på hovedstød og faktisk på det plan, en goalgetter hvis han får "tur" i den. Og talent og indkøbs snak, hvis han fremad og man ved nogenlunde hva egen talent avl og kun satser på det
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Uden at købt kvalitet udefra, så kommer man jo ret fremad som klub som resultater, i jeres tilfælde oprykning osv, så kan man selvf godt mixe kvalitet og talent som vi (AaB og Fcm og FCN lidt kan) kunne tyde på hvis Vff os gøre som os, Bif og FCK kan os regnes med. At de os så er nødt til at tænke det, hvis økonomien osse kan klare det. Så kan talent ikk altid afløse det hele (del 2, pga det er skrevet fra mobilen)
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Retter lige mig selv :ikke at de har lejet ham, men 3prug kontrakt så de tror på ham i det lange. Resten om hans karriere står der en smule mere om i næste artikel med, Hoffenheim og Wolfburg var han os i undervejs (tror nok lejekontrakter os dengang).
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
annonce