Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg og AGF deler i chancerig affære

Skrevet af bold
søn 6. nov 14:51

Viborg og AGF måtte begge nøjes med et enkelt point, efter søndagens kamp mellem de to jyske mandskaber endte 1-1. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kulling
Fair med et X. Begge hold havde en halvleg.
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af Rasmussen90
Et godt råd til mit hold. Lad være med at komme foran, i er sgu danmarksmestre i at give jeres hold falske forhåbninger også spille af helvede til når i kommer foran…..
Skrevet af Danaas
Lige kamp på mange parametre. Begge hold har en halveg, men tænker Viborg nok er mest ærgerlige om de forholdvis mange og gode muligheder de kommer nemt ved til sidst - AGF er meget efter dem til sidst.

Spøjst billede der efterhånden tegner sig for Viborg. Man kommer tit “dårligt” ud til kampen, og jo længere hen man kommer jo mere får de overtaget - kører de modstanderen trætte?
Skrevet af Darios Joint
Rasmussen90
Jeg synes ikke det var så galt i dag. Vi møder bare et sammentømret hold i god stime. Jeg synes det var et godt og fair point. At vi så var bedre i første end anden halvleg skal vi naturligvis ikke være uenige om
Skrevet af Søren F er gud
AGF har 0 forsøg i 2. halvleg.
Der skulle og burde de grønne have afgjort det.
Skrevet af MKilgallon
Trist at smide to point hjemme mod et så svagt hold.
Nu skal vi have alle 3 point i Brøndby på søndag.

Og hvor er det sørgeligt at dommerne aldrig skrider ind overfor det tydelige tidsudtræk. Hvor svært kan det være at se og gøre ved?

Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af BoroDane
Vi er skam også træt af at smide de tre point mod så svagt et hold. Den skulle have været afgjort i første halvleg.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Mangdal85
Hej Bold.dk
I har glemt at notere Achouri for assisten. Det samme med Bundgaard i sidste runde. Der må være store mangler i jeres oversigt. Anbefaler at man bruger Superligaens egen side, eller Transfermarkt hvis man vil have de rigtige tal
Skrevet af Perh61
Vigtigt point til Viborg FF.

I en svær hjemmekamp sikrer Viborg sig et vigtigt point mod AGF, og ligger stadig godt til i superligaen. Det ser lovende ud og hvis holdet kan fortsætte de takter slutter de uden tvivl i top 6. Hvem havde troet det for år tilbage. Så flot af de grønne fra domkirkebyen.
Skrevet af starks
Uafgjort er ok. Begge hold spiller lige dårligt. I hver kamp der spilles der ikke afgøres af VAR er en succes. Dommeren var bedste mand på banen idag. VAR ud af fodbold, i dens nuværende form.
KSDH
Skrevet af Gomez1896
Vel egentlig et meget fair resultat. AGF sad på spillet i første halvleg, mens VFF sad på næsten alt i anden. Det virkede helt klart til, at AGF var mest tilfredse med det ene point mod slutningen, mens hjemmeholdet blev ved med at presse på.

Stor ros til AGF for den udvikling de har præsteret siden sidste sæson. Klart bedre hold end sidst vi så dem i Viborg - nu med en ret klar spillestil, hvor spillerne kender deres respektive roller. Kahl og Bisseck udvikler sig flot og så har købet af Mads Emil Madsen virkelig pyntet på den centrale midtbane.
Bedømt ud fra dagens kamp, forstår jeg ikke helt den høje pris for Haugen. Han fylder ikke ret meget og bortset fra indspillet til målet var han stort set usynlig. Jelle Duin ser interessant ud - god størrelse og fart, samt stor arbejdsomhed. Kan AGF ikke bruge ham udover lejekontrakten, må de gerne sende ham til Viborg som afløser for Grot.

VFF spillede faktisk en godkendt kamp. Lukas kunne måske have gjort lidt mere ved AGF målet - omvendt redder han holdet et par gange, allerede efter 2 minutter på en afslutning tæt under mål. Gaaei ser godt nok spændende ud og bliver nok svær at komme udenom til det nye U21 landshold.

Elias blev fortjent MOM - han havde en perfekt assist til Grot og viste flere lovende ting kampen igennem. Godt indhop af Said.
Skrevet af Karl Johan
Viborg har nu vundet 16 og altså de fleste af sine point efter at have været bagud. Det er dobbelt så mange som nummer 2 (ACH med 8 point). Dette plus 10 kampe i træk uden nederlag viser tydeligvis tro på tingene, også når kampen er svær. Men måske en mere tydelig dominans og agressivitet fra starten af kampene kunne give flere point.

Viborg havde helt tydelig kvaliteten til at vinde kampen, men 15 minutters godt spil er bare ikke altid nok… Helt fair med 1 point i dag. Har sjældent hørt begge hold og kommentatorer være mere enige om et retvisende resultat. Synes faktisk de her 2 kampe mod AGF har været Viborgs dårligste præstationer i sæsonen. Men kom nu lige med sejre i de sidste kampe.
Skrevet af MartyMcFly
Ingen hold frygter at komme bagud , mod AGF.
For så ved de ,at vi overlader alt initiativ til modstanderen.
Sidste runde vandt vi kun, pga. scoringen faldt i overtiden🤔
Skrevet af brieost
Viborg må være mest utilfredse med ikke at hive sejren med hjem. Burde være klare favoritter på hjemmebane mod AGF.
Silkeborg IF
Skrevet af engelsborg1896
Fantastisk spænde kamp at overvære.. Fuld knald på hele kampen..

Flot kamp af Elias..
Fedt med masser af tilskuere.
Ros til Agf fans -god opbakning.

og endnu engang underholdende at følge Poulsen.. Hold nu kæft hvor er han en helt igennem utiltalende type.. Konstant brokkede, og ligger sig ned ved den mindste berøring og tuder. Det er sgu nok superligaens sørgeligste spiller..
Skrevet af Mads1
God fight.
Og rigtig dejligt at se den flotte opbakning fra begge holds fans - uden den forbandede røg :-)
annonce
0