Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg og FCM delte i hektisk derby

Skrevet af bold
søn 28. aug 2016
Viborg og FC Midtjylland havde hver deres perioder og rigeligt med chancer, men der var ingen mål i det midtjyske derby.

Læs hele nyheden her
Skrevet af LH6000
VDV skabte jo nærmest mere for FCM i de 13 minutter han var på banen end FCM skabte i hele kampen, før hans indskiftning. Han kan blive farlig for midtjyderne, hvis han kommer i form og holder sig skadesfri.
Skrevet af TjæreborgLegenden
Flot kamp. Ærgerligt der ikke kom et pr mål
Skrevet af TjæreborgLegenden
Edit:
et par mål*
Skrevet af Benzo
Det kunne virkeligt være fedt hvis FCMs afsluttere prøvere IKKE at ramme målmanden, gang på gang gik afslutningerne lige i handskerne uden at han skulle rykke sig.

Er ret træt af hvor tandløst Thorup kan formå at gøre så talentfulde offensive spillere som FCM besidder, det er lige til at få lange løg af.

I øvrigt god bedring til Thycosen, så ret træls ud den skade han fik.
FCM Liverpool
Skrevet af Red Kite
super resultat af akademi spillerne bliver godt med pause ovenpå de mange kampe. Hvor mange akademi spillere var på banen for viborg idag

Vi blev snydt for et mål lige inden pausefløjt
Skrevet af AlstrupLFC
Forhelvede, der burde vi have taget alle 3 points med de chancer til sidst.... Van der Vaart ser satme skarp ud med sine afleveringer, og giver FCM noget helt andet at arbejde med. Omend han burde have gjort det bedre med sin afslutning, synes jeg, at hans overblik og afleveringer er super. Dog er det godt nok tydeligt at se, at han er ude af form. Ikke meget han kan holde til.

Hvis der ikke snart kommer gang i FCM-maskinen, frygter jeg for Thorup, at han bliver fyret. Der mangler godt nok resultater snart, hr. Thorup, og jeg bliver ved med sætte spørgsmålstegn ved din taktisk kunnen. 10 points efter 7 kampe er direkte elendigt.
Skrevet af Kaptajnen $Bettingexpert$
Det var keeeeeeedeligt!
Skrevet af Slettet(432058202410)
Uafgjort var jo det værste resultat. Med et nederlag var der trods alt chancer for Thorup ville ryge.


Det er fuldstændig ligegyldigt at spille med Onuachu, hvis man alligevel ikke har tænkt sig at fodre ham med indlæg fra fløjene. Hvad spiller man overhovedet med fløje for, alt skal jo alligevel gå gennem midten.

Jeg er godt nok træt af at se på Kadlec efterhånden. Ja der var offside, men hold kæft man kan jo ikke brænde den chance. Manden er og bliver ikke spids angriber.

Kan ledelsen ikke bare sælge Pusic og finde en anden skarp angriber, hvis han alligevel ikke indgår i planerne.
Captain America. FCM
Skrevet af Quite
Der gik ikke mange minutter før Thorup var fortid, hvis jeg købte FCM!
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af billebums
Som kampen skred frem er uafgjort retfærdigt, men nøj hvor er det håbløst fodbold at kigge på som FCM-fan. Endnu en gang foretager Thorup mange forkerte beslutninger, herunder:
1. Rømer med fra start
2. Rømer med til slut
3. Første reaktion/udskiftning sker efter 65 minutter
4. Han beholder Borring, en spiller med 1-2 gode aktioner i kampen, på banen i stedet for Duelund, en spiller med mindst 5 gode aktioner indtil udskiftningen.
5. Anden og sidste reaktion i kommer med 10 minutter tilbage

Og dertil kommer de sædvanlige Thorup fuck-ups som han har presset ned over hovedet på spillerne. Ideforladt, ineffektivt, ukoncentreret, kaotisk og uden kvalitet på den sidste 3. del.
Den eneste der indtil videre er upåvirket af hans indflydelse er VdV - og forhåbentlig forbliver det sådan hvis klubben ikke skal være 100% til grin.
Skrevet af Victory
Undskyld, men jeg kan altså ikke få øje på noget frispark, da FCM scorer lige inden pausen..? Men vi så den også kun gentaget én gang. Måske overså jeg et eller andet.

Men igen en skandaløs ageren fra Thorups side. Han må snart være fortid. Men dejligt at se, at VdV allerede nu kan tilføre holdet så meget. Mon ikke det kan lukke munden på alle dem der påstod, at han var både fed og færdig? Kunne vi da bare Signe en klasseangriber, inden vinduet lukker. Paul er slet ikke langtidsholdbar, specielt ikke, når der ikke kommer ordentlige indlæg fra fløjene. Og Pusic har jo nærmest udviklet sig til en boldmongol, så fuldt forståeligt, at han ikke bliver brugt. Sælg ham og køb en med klasse!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af Trolden Troll
HALLO FCM og Viborg, tag nu for he...d jeres fans med over til Sjælland til Sjælland når i skal spille.. Jaa i har fans med, men intet til sammenligning med jeres interne derbys. Fin fin stemning i begge præstere idag. Kan ikke sammenlignes med vores derbys OverHovedet. Stort skulderklap til jer alligevel. Men for filan nogle kampe vi ville få rundt om i landet hvis det ikke kun var brøndby og fck der slæbte deres fans over broerne.
He's got no hair but we dont care !!
Skrevet af botman
@victory
Jeg kunne godt nok heller ikke se det frispark inden pausen, men på den anden side ville det godt nok også være et fesent grundlag at vinde på.

@trold
Ang. antal tilskuere er der jo en række helt naturlige årsager: søndag aften kl. 20 er altså ikke det bedste tidspunkt.
Den måske mest væsentlige grund er dog nok antallet af "potentielle fans" er markant lavere end f.eks. hovedstaden. Først og fremmest er der simpelthen færre mennesker tæt boende ved stadion (i nærområdet hæhæ). Derudover er fanskaren normalt bestående af en stor andel af unge. Mange af os er flyttet andetsteds for at studere og/eller andre ting.
Fed kamp I havde i øvrigt.

Ontopic Midtjylland er virkelig blevet decideret kedelige at kigge på. Er det alt sammen thorup?
Desuden er jeg nysgerrig på om man kan dømme noget på Rask for at stoppe »lille paul« med et sammenstød?
Jeg tager mig ikke tid til at besvare indlæg, der virker stødende og ikke holder den gode tone. FCM Man. United
Skrevet af sjn
- trold.

Nu det jo ikke ligesom BIF og FCK der har mange fans i hele landet. FCM og Viborg har jo for det meste kun fans fra byen. Dvs det da klart der ikke kommer rigtig mange med til Sjælland. Når FCK / BIF spiller i Jylland er mange af dem jo jyder som står i udebane afsnittet
Skrevet af olfro
@AlstrupLFC
Hvis der ikke snart kommer gang i FCM-maskinen, frygter jeg for Thorup, at han bliver fyret.

Jeg frygter, at han ikke bliver fyret!
Med så mange gode spillere, der tidligere har bevist, at de kan spille flot fodbold. Så er det trist at se så meget fantasiløst spil fra de samme spillere.

@botman
Midtjylland er virkelig blevet decideret kedelige at kigge på. Er det alt sammen thorup?

Hvis jeg forstår dig rigtigt? Så er det meste af det hans skyld.
Det er ham der træner med spillerne, lægger taktikken og sætter holdet. Det er ikke mindst ham, der skal sætte spillerne op til kamp. Vi har flere gange hørt ham sige, at han havde givet en opsang i pausen. Så er han efter min mening ikke egnet, hvis spillerne ikke er "klar" i hele kampen!
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af Sheiko
VdV viste kvalitet. Glæder mig til at se mere til ham.
Skrevet af Big Ben
Hvis Brøndby og FCK har "mange fans i hele landet" (og dertil en reklamemaskine i Viasat), er det eddermame utroligt, at blot 23.000 tilskuere - langt fra udsolgt - dukker op på Brøndby Stadion. Og at de 2 klubber i det hele taget ligger på et snit omkring de 10.000 på hjemmebane.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Udover at gøre det dårligt så tilhører Thorup jo også den trælse side af dansk fodbold med tilknappet dbu facon, elendig pressehåndtering, for stor selvforståelse og taktik i stedet for regulært spil. Langt bedre balance i Glenn Ridderholms tid.

Midtbanen er gået fra at være på internationalt niveau til at være en kæde man desværre nogengange må spille bolden igennem.
Skrevet af Trolden Troll
- trold.

Nu det jo ikke ligesom BIF og FCK der har mange fans i hele landet. FCM og Viborg har jo for det meste kun fans fra byen. Dvs det da klart der ikke kommer rigtig mange med til Sjælland. Når FCK / BIF spiller i Jylland er mange af dem jo jyder som står i udebane afsnittet


Altså det jeg skrev var hverken en klandring af nogen eller noget. Nærmere et skulderklap. Hvis bare halvdelen af de fans der stod på endetribunerne igår, gad tage turen over broerne til parken, betonen, ja vel også Nordsjælland og sågar O´ense, så ville i bidrage væsentligt til et evt. højnet stemnings niveau. Så det har ikke noget med en fanskare fordelt over hele landet (tænker FCK, brøndby som du nævner) Den ´mængde´ fans der stod der igår var glimrende syntes og som jeg lige skrev, så ville i skabe langt bedre stemning på jeres aways ´over sea´.
Iøvrigt når FCK og brøndby kommet til Fyn og Jylland, der tør jeg godt væde med at Langt Størstedelen er fra Sjælland. Tror det er en lille lille %del af de fans der står i udebaneafsnittet der er jyder/fynboer. Bevares, selvfølgelig er der jyder og fynboer blandt dem, men langt størstedelen tager turen fra Sjælland.

Pointen er bare at i ville kunne bidrage væsentligt med stemning hvis jeres fans gad tage turen, liiigesom vi gør fra FCK og plumby.

@trold
Ang. antal tilskuere er der jo en række helt naturlige årsager: søndag aften kl. 20 er altså ikke det bedste tidspunkt.
Den måske mest væsentlige grund er dog nok antallet af "potentielle fans" er markant lavere end f.eks. hovedstaden. Først og fremmest er der simpelthen færre mennesker tæt boende ved stadion (i nærområdet hæhæ). Derudover er fanskaren normalt bestående af en stor andel af unge. Mange af os er flyttet andetsteds for at studere og/eller andre ting.
Fed kamp I havde i øvrigt.


Hmmm.. Jeg tænker også at folk både fra FCK og brøndby også studere, har job osv osv. Om man er ung eller ej er vel irrelevant for om man tager turen gennem landet. Om man bor i Herning/Viborg/Århus/Aalborg osv osv eller andre byer for at studere, forhindre vel ikke en bil/tog tur. Tidspunktet. Kl 20 søndag aften.. Tja, de tidspunkter får FCK og brøndby jo også og har alligevel store mængder fans med (fra Sjælland)
He's got no hair but we dont care !!
Skrevet af maxbakketop
HALLO FCM og Viborg, tag nu for he...d jeres fans med over til Sjælland til Sjælland når i skal spille.. Jaa i har fans med, men intet til sammenligning med jeres interne derbys. Fin fin stemning i begge præstere idag.

Selvfølgelig kommer der ikke det samme antal hverken Viborg eller FCM fans med til sjælland sammenlignet med et Derby. Et derby er noget helt særligt, især nu hvor man måske kun får 2 om året. Jeg er sikker på at mange af de fans som var på stadion igår, måske ikke ser flere kampe i år? Rigtig mange fans ser kun enkelte kampe om året, så de vælger selvfølgelig de højest profilerede, når Brøndby kommer, når FCK kommer eller når der er Derby. At tage ned i byen for at se en fodboldkamp, kan i øvrigt ikke rigtig sammenligned med at rejse tværs over landet for en fodboldkamp. Langt størstedelen af fans tager ikke med med udebaneture, men holder sig til hjemmebane.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
annonce
0