Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg og FCM delte i hektisk derby

søn 28. aug 2016
Viborg og FC Midtjylland havde hver deres perioder og rigeligt med chancer, men der var ingen mål i det midtjyske derby.

Læs hele nyheden her
VDV skabte jo nærmest mere for FCM i de 13 minutter han var på banen end FCM skabte i hele kampen, før hans indskiftning. Han kan blive farlig for midtjyderne, hvis han kommer i form og holder sig skadesfri.
Flot kamp. Ærgerligt der ikke kom et pr mål
Edit:
et par mål*
Det kunne virkeligt være fedt hvis FCMs afsluttere prøvere IKKE at ramme målmanden, gang på gang gik afslutningerne lige i handskerne uden at han skulle rykke sig.

Er ret træt af hvor tandløst Thorup kan formå at gøre så talentfulde offensive spillere som FCM besidder, det er lige til at få lange løg af.

I øvrigt god bedring til Thycosen, så ret træls ud den skade han fik.
FCM Liverpool
super resultat af akademi spillerne bliver godt med pause ovenpå de mange kampe. Hvor mange akademi spillere var på banen for viborg idag

Vi blev snydt for et mål lige inden pausefløjt
Forhelvede, der burde vi have taget alle 3 points med de chancer til sidst.... Van der Vaart ser satme skarp ud med sine afleveringer, og giver FCM noget helt andet at arbejde med. Omend han burde have gjort det bedre med sin afslutning, synes jeg, at hans overblik og afleveringer er super. Dog er det godt nok tydeligt at se, at han er ude af form. Ikke meget han kan holde til.

Hvis der ikke snart kommer gang i FCM-maskinen, frygter jeg for Thorup, at han bliver fyret. Der mangler godt nok resultater snart, hr. Thorup, og jeg bliver ved med sætte spørgsmålstegn ved din taktisk kunnen. 10 points efter 7 kampe er direkte elendigt.
Det var keeeeeeedeligt!
Uafgjort var jo det værste resultat. Med et nederlag var der trods alt chancer for Thorup ville ryge.


Det er fuldstændig ligegyldigt at spille med Onuachu, hvis man alligevel ikke har tænkt sig at fodre ham med indlæg fra fløjene. Hvad spiller man overhovedet med fløje for, alt skal jo alligevel gå gennem midten.

Jeg er godt nok træt af at se på Kadlec efterhånden. Ja der var offside, men hold kæft man kan jo ikke brænde den chance. Manden er og bliver ikke spids angriber.

Kan ledelsen ikke bare sælge Pusic og finde en anden skarp angriber, hvis han alligevel ikke indgår i planerne.
Captain America. FCM
Der gik ikke mange minutter før Thorup var fortid, hvis jeg købte FCM!
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Som kampen skred frem er uafgjort retfærdigt, men nøj hvor er det håbløst fodbold at kigge på som FCM-fan. Endnu en gang foretager Thorup mange forkerte beslutninger, herunder:
1. Rømer med fra start
2. Rømer med til slut
3. Første reaktion/udskiftning sker efter 65 minutter
4. Han beholder Borring, en spiller med 1-2 gode aktioner i kampen, på banen i stedet for Duelund, en spiller med mindst 5 gode aktioner indtil udskiftningen.
5. Anden og sidste reaktion i kommer med 10 minutter tilbage

Og dertil kommer de sædvanlige Thorup fuck-ups som han har presset ned over hovedet på spillerne. Ideforladt, ineffektivt, ukoncentreret, kaotisk og uden kvalitet på den sidste 3. del.
Den eneste der indtil videre er upåvirket af hans indflydelse er VdV - og forhåbentlig forbliver det sådan hvis klubben ikke skal være 100% til grin.
annonce