Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg vandt på Færøerne og er klar til West Ham

Skrevet af bold
tir 9. aug 19:57

Viborg FF slog B36 Tórshavn ude med 2-1 og er sammenlagt videre i Conference League-kvalifikationen med 5-1, hvor West Ham nu venter næste gang. Læs hele nyheden her
Skrevet af BeerBellyBoy
Dejlig, at Viborg vandt til sidst. Det er ikke uden betydning, og de skraber sandsynligvis ikke flere point sammen til DK. Acceptabel kampagne allerede, når nu man møder West Ham.
Skrevet af MKilgallon
Super, så er det videre til søndagens brag mod Silkeborg.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Skvat
Super, det var nok en pligtsejr, men godt der blev fokuseret og hevet point hjem til DK ! Tak Viborg :)
...
Skrevet af Dr. Def
Hvis West Ham gør som de har gjort før i kvalen og stiller med u23/u18 holdet på udebane kan Viborg godt lave en resultat på hjemmebane. Men bliver så nok kørt over i London
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Kulling
London calling!
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af anygivenday
Det bliver en konge kamp for Viborg - håber sgu de kan drille West ham bigtime
Skrevet af DonBasseDK
Okay statistik Viborg har i Europa.

8 kampe - 6 vundet - 1 uafgjort - 1 nederlag - 10-3 i målscore
Grøn som en krokodildo :-P
Skrevet af McCalliog
En forfærdelig omgang småbold på kanten af feltet - tilbage, til siden, tilbage... ingen giftighed i form af farlige indlæg eller skud på mål. Fuld kontrol, javist, men den går s´gu nok ikke mod West Ham.
Skrevet af B1909
Det er en meget god statistik.
Skrevet af DameNdoye2.0
Mere end godkendt bidrag fra Viborg til koefficienten. Men med den lodtrækning er det jo slut nu.
Skrevet af skkh
McCalliog

Nej, men udover, at kampen i dag og mod West Ham begge er på udebane, så er der vist heller ikke yderligere sammenligningsgrundlag.

Lodtrækningsheld til Viborg i at trække Suduva som den seedede modstander og derefter Færøernes nuværende 4’er i anden kval-runde, men kampene skal jo vindes - spørg bare AGF - så nu vil jeg mene, Viborg har gjort sit. Ingen kan forvente avancement, endsige point, over to kampe mod West Ham, så herfra er det at give det et skud, håbe på det bedste og som minimum at ryge ud med æren i behold!
Skrevet af glvardevej
En forfærdelig omgang småbold på kanten af feltet - tilbage, til siden, tilbage... ingen giftighed i form af farlige indlæg eller skud på mål. Fuld kontrol, javist, men den går s´gu nok ikke mod West Ham

Hvor meget forventer du lige af et hold af Viborgs størrelse mod et Premier League subtophold?
COYS!
Skrevet af 1896
Stille og roligt…

Færingerne viste sig bedre - langt bedre - i hjemlige regnvåde omgivelser end sidste uges rundbarbering. Det havde jeg egentlig også forventet. Så fuld kredit for at tage derop og hente en sejr.

Især Mortimer slap godt fra kampen, synes jeg. Med Tobias Bech og snart Bakiz ude af billedet venter der nok flere kampe til ham.

Grot ligner stadigvæk manden, der aldrig kommer til at score. Hans arbejdsindsats er der egentlig ikke en finger at sætte på, men kors, hvor er han dog tung og uskarp i feltet. Hvis Jatta er ved at være fit igen, var det måske ham, vi skulle satse på? Ndione er jo åbenbart blevet skadet igen.
Skrevet af haraltidret
Viborg har hidtil fået det maksimale ud af deres Europa eventyr. Fire sejre ud af fire mulige, og nu venter belønningen i form af to opgør mod West Ham. Det betyder med al sandsynlighed at eventyret slutter her for Viborgs vedkommende. Men spillerne får to utroligt spændende opgør mod et godt Prl mandskab. Og mon ikke Viborg snart kan melde udsolgt til deres hjemmekamp med West Ham. Det bliver alt andet lige stort for Viborg FF.
Skrevet af Enzo Scifo
Super fedt for Viborg! Tillykke. De kampe bliver med garanti seværdige.
Skrevet af Shamran
Flot af sidste sæsons nr. 7 der viser vejen for fremtidige hold i nedrykningsspillet med en belønning med et PO opgør med West Ham der klart er klubbens største dobbelt opgør nogensinde mod et sub top hold fra Pr.L. - endda med max. points og dermed stolt kan tilføje vigtige points til den danske kvot. høst.

Jeg mener ikke Viborg er helt uden chancer - specielt med vigtige skader til Hammers i weekendens runde, ikke mindst Antonio som Hammers´ vigtigste mand oppe foran, der ikke så fit ud inden han blev taget ud i søndags.

Hammers skal skabe begge kampe, som ikke er deres force og hvis man i Viborg kan finde en stenhård defensiv organisation frem hvor de 100% sikkert vil blive undervurderet i ihvertfald det første opgør så har man opskriften på noget der kan blive til noget. Men det kræver ingen defensive fejl, tålmodighed og international kynisme hvor man tvinger WH til at levere hvilket er meget at kræve af en international uerfaren lille klub som Viborg, men som jeg godt kan se ske hvis tingene flasker sig og man er schooled rigtigt. Det er selvfølgelig et long shot, men hvis man spiller klogt og er dygtige i den defensive del i første kamp så har man en chance,

Uanset hvad skal der lyde et super flot og en stor tak til Viborg fra resten af fodbold DK og så er resten herfra egentlig kun bonus.
Skrevet af MKilgallon
Flot af sidste sæsons nr. 7 der viser vejen for fremtidige hold i nedrykningsspillet med en belønning med et PO opgør med West Ham der klart er klubbens største dobbelt opgør nogensinde mod et sub top hold fra Pr.L. - endda med max. points og dermed stolt kan tilføje vigtige points til den danske kvot. høst.Ahh Spaniens nummer 4 og Ruslands nummer 3 er vel ikke langt efter Englands nummer 7.
Men når man kan spille lige op med de to førstnævnte er man bestemt ikke uden chancer mod sidstnævnte. Men den snak tager vi ikke endnu. Først skal Silkeborg sendes hjem til det østjyske med et smertefuldt nederlag på søndag.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Kong Dario
Flot stk arbejde af Viborg og point til den danske klub rangliste.

Sådan
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af iversenrasmus
Tillykke til Viborg, og dejligt med et dansk hold, der for en gangs skyld ikke ‘flunker’ ift. modstanderne og forventningerne (host…AGF, Brøndby).
Fuld valuta i de europæiske kampe, 4 point til listen, men nu er det nok også slut.
Som AaB-fan er jeg faktisk glad for, at Viborg tog pladsen. Det havde været pinagtigt og AGF’esk, hvis AaB i deres nuværende tilstand skulle have repræsenteret de danske farver.
Skrevet af krølbenSofus
Enig Gillion. Herlig kommentar
annonce
0