Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborg ydmygede oprykkerne fra Silkeborg

Skrevet af bold
lør 5. jul 2014
Det kommende 1. divisionshold Viborg gav Superligaholdet Silkeborg en lektion, da det i en træningskamp i Silkeborg blev til en 5-0-sejr til de grønblusede.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Stolte-Vff'er
Det tegner godt med en så sikker sejr. Dejligt at Jeppe Curth også har beholdt målstøvlerne i denne sæson. Spændende projekt der er undervejs.
En gang Vff'er ALTID Vff'er
Skrevet af MarkA93
0-5 imod et 1. divisionshold.

Deja vu.
Skrevet af KudosTokens
Ganske enkelt klasseforskel
Skrevet af ToonInStoke
Silkeborg kan godt booke returbilletten...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Slettet(562119200410)
Hold nu kæft... Viborg stillede med et fuldt start 11´er, medens at SIF havde over et halvt hold reserver.

Det er bare en træningskamp. At snakke om vi har booket returbillet kommer tydeligvis fra en person, der ikke aner en pind om hvad der skete osv.

Min hjerne gør ondt af at læse idioti.
Skrevet af Chondo
@ ThePantsParty
Den røvfuld sved åbenbart ;))
Skrevet af Daner
Nu skal vi også lige huske omstændighederne.

SIF er lige kommet tilbage fra Ferie på grund af at 1. div. sluttede mange uger senere end Superligaen.

Det er jo det samme hvert år men endnu mere udpræget i år på grund af VM.

SIF skal nok komme op i gear og så er styrkeforskellen nok ikke så stor :-)

Ingen tvivl om at SIF får det svært i Suppen men det gør alle oprykkere jo.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Skrevet af Slettet(501034221701)
@chondo

Ingen tvivl om at det var en skidt kamp fra vores side, men Thepantsparty har jo ret.

Det var et helt reservehold på nær vores målmand, Morten Beck og måske Daniel A Pedersen i 1. halvleg samtidigt med at Viborg er længere i forberedelserne. Det så faktisk lovende ud i 2. halvleg med Nikolaj Agger bl.a.

Generelt var der mere tyngde i 2. halvleg og vi spillede lige op med Viborg på trods af at Viborg også i 2. halvleg burde have været langt bedre end os, da de selvfølgelig også var langt længere i forberedelserne end dem som stillede i 2. halvleg. Men 2. halvleg var tættere på vores start ellver selv om det var vores reservemålmand, der vogtede buret.

Om nogle uger skulle vi prøve igen og så vil Vivorg får det rigtigt meget sværrere end i dag :-)
Skrevet af KudosTokens
Viborg manglede dog alligevel 3-4 stykker fra start elleveren. Lidt tyndt med de dårlige undskyldninger :)
Skrevet af Lucius
Burde Silkeborg ikke være længere i forberedelserne eftersom at de starter på turneringen tidligere end VFF?
Grøn i sjælen
Skrevet af Slettet(501034221701)
@Lucius.
Burde Silkeborg ikke være længere i forberedelserne eftersom at de starter på turneringen tidligere end VFF?


Nej for Viborg spillede i superligaen sidste sæson, som sluttede i maj og Silkeborg spillede i 1. division, som sluttede i juni.

Og jeg ved godt som Viborg fan at det er rigtig træls at man har vundet 5-0 over et hold, der kun har trænet en uge,. mens det var Viborgs 3. træningskamp, at man gerne vil sige og høre beundring. "Nøj hvor var det flot af Viborg. Og Silkeborg rykker ned", men faktum er at Viborg har LANGT LANGT LANGT bedre forudsætninger, da de spillede i superligaen sidste sæson som slutter før, så det er bestemt ikke tynde undskyldninger. Havde Viborg ingen træningskampe spillet og kun trænet en uge tror jeg heller ikke deres spil ville have været så godt, som det de viste i dag. Så nederlaget gør ikke så ondt :-) Vi kender årsagen, men selvfølgelig ville vi gerne have vundet, men ser man på forudsætningerne var det egentlig ikke særlig realistisk.

På tirsdag har vi en kamp mod Hobro, som har nøjagtigt samme forudsætninger som os. Der skal resultatet gerne være noget andet.
Skrevet af Nicodemus
Kan godt se at Silkeborg ikke kan bruge Hjalte på den defensive midtbane. SIF var i fuld kontrol på midten i op til flere sekunder ad gangen.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af T(h)om Lee(d)s
Korrekt at SIF ikke er så langt i forberedelserne som VFF, men at sige at SIF stillede op med reserver er måske rigtigt, men VFF mangler Mikkel Rask, Jakob Egeris, Babajide Ogunbiyi, Nicolas Gottfredsen, Kevin Mensah, Kristoffer Pallesen og Danilo Arrieta.

Pallesen, Gottfredsen, Jide, Rask og K. Mensah må anses for at være nogenlunde faste spillere.
Skrevet af AgentSmith
Selvfølgelig skal man have omstændighederne med i ligningen. Men Viborg har nok egentlig et bedre materiale end Silkeborg. Sammenlign bare de to holds angribere; Dalgaard, Curth og Stankov vs. Agger, Morten Beck og Jesper Bech. Det er jo massiv forskel og der er lidt samme tendens i de to andre kæder. Viborgs trup er meget bedre på trods af de spiller 1. division. Her tæller det også med, at Viborg har Superligaerfaring nu. Deres største minus er nok egentlig Auri.
Skrevet af hvorforik
Der bliver nævnt at sif ikke er så langt i forberedelserne... Er de egentlig klar over at turneringen starter om 2 uger :-)
Må da undres
Skrevet af AgentSmith
@hvorforik
1. division kørte vel en hel måned længere end Superligaen og spillerne skal trods alt også have ferie. Det er en skævvridining som ikke er hensigtsmæssig.
Skrevet af T(h)om Lee(d)s
Agent>>
Helt korrekt. Viborg burde selvfølgelig få et wildcard til toppen af Superligaen 2014/15. ;)
Skrevet af AgentSmith
@T(h)om Lee(d)s
Det sagde jeg ikke, men jeg mener den trup Viborg er rykket ned med er bedre end den Silkeborg er rykket op med.
Skrevet af Slettet(501034221701)
Der er ingen tvivl om at hvios jeg kunne vælge, så ville jeg også gerne have Jeppe Curth til Silkeborg og så kunne Viborg for min skyld overtage Morten Beck :-) Vi mangler simpelthen en spiller med den teknik til at kunne lave noget på egen hånd og det var 2 gode mål af Jeppe Curth i 1. halvleg, men igen mod et forsvar, der helt sikkert selv i god træning ikke vil være vores foretrukne. Simon Jacobsen er nok vores dårligste forsvarsspiller overhovedet (jeg kan ikke huske, hvornår han har spillet en god kamp) og så havde vi en som jeg ikke en gang kender som central i forsvaret. Jeg tror det var en af vores ungdomsspillere, der blev prøvet af. Killerich som højre back spillede også i 2. halvleg. Der havde han skiftet til venstre. Han kan godt være i start elleveren, men ikke de 2 andre.
Skrevet af T(h)om Lee(d)s
Jeg er meget enig Agent.
Også derfor jeg tror VFF rykker op igen. I hvert fald min store favorit, men så må vi jo se om favoritten fejler, men det håber jeg da ikke.

annonce
0