Snak

Mere indhold efter annoncen

Viborgs førstekeeper er korsbåndsskadet

Skrevet af bold
man 19. aug 2019

Viborgs førstekeeper Lucas Lund har overrevet det forreste korsbånd og må holde pause op til et år.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(562119200410)
Av av. Jeg kendte ikke særlig meget til ham før jeg begyndte at læse blandt andet Ayelads kommentarer om ham. Det må virkelig være et hårdt slag for Viborg, og det sker på et ærgerligt tidspunkt i en god stime.

Synd for Lucas, og for Viborgs fans. Hvem skal så tage over i buret? Må vel betyde at Ingvar til SIF er død.
Skrevet af Fields
Fandme synd. Han har ikke haft en nem vej til førsteholdet, men fik chancen i denne sæson og har været outstanding! Jeg har godt nok kun set de to sidste kampe, og der var ikke meget at lave for ham, men han reddede da én oplagt målchance i hver af kampene.

Ja, nu beholder VFF nok Jónsson kontrakten ud (indtil vinter), men jeg forestiller mig, at Can Dursun bliver førsteholdsmålmanden og således skal spille sig selv af, hvis det ikke skal fortsætte.
Skrevet af Soccerpop
Er simpelthen målløs over, hvor uheldig Lucas kan være. Starter sæsonen som lyn og torden med fire clean sheets i fire kampe, sikre indgreb i feltet og massere af fine redninger. Og så løber han ind i den værst tænkelige skade.

Du er hele Viborgs darling Lucas, så vi står alle bag dig!
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Skrevet af 1fodboldspiller
Vi må HÅBE Ingvars "rygte-vise) vej til SIF er afgået ved døden ny. Heldigvis
Skrevet af Ayelads
Så skete det vi alle frygtede. Det er så synd og mega ærgerligt. Han har stået tæt på perfekt og må betegnes som et kæmpe talent. Ses til flere clean sheets om 1 år, Lucas.
Skrevet af Topcat
Pis lort.

Hold hovedet højt Lucas, det skal nok blive din tur igen!!

Btw. - og uden at kunne dokumentere det - så siger min fornemmelse mig, at Viborg FF er uheldige med korsbåndsskader til bærende spillere på de mest røv-agtige tidspunkter.

Dette sætter måske også en de videre transfertræk i bero, idet Ingvars lønbortfald kunne have været brugt på en ny markspiller.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Fields
Lucas Lund, Jung Bin Park, Osama Akharraz og Oliver Tychosen ude med overrevne kors- eller ledbånd de sidste 2-3 år. Osama og Tychosen mens de var klare profiler, Park og Lund mens de blev udset til at skulle være det. Dertil Oliver Fredsted, der fik 6-9 måneder på sidelinjen med en knæskade i sin 2. eller 3. kamp for Viborg sidste efterår (var udset til at skulle kæmpe om at starte på venstre back).
Skrevet af piben
Kunne det være en mulighed, at leje Matej Delac af ACH? Han er for god (og dyr) at have siddende på bænken. Vi vil blive sårbare på målmands posten, men det var da en løsning på to problemer.
HfS/ACH siden 76
Skrevet af ViborgVFF
Drønærgerligt for såvel Lund som VFF - og Ingvar der nu skal blive - og SIF der nu ikke får Ingvar med mindre de sender en tilsvarende den anden vej - men det er måske også en mulighed ?

VFF har i Dursun (og egentlig også Ingvar) en målmand alle syntes var bedre end Lund for blot 2 måneder siden - så det skal nok gå - og det skal nok blive Lunds tur igen - han er jo stadig meget ung

Måske Jesper Christiansen bliver skrevet på A-kortet nu ?


annonce
0