Snak

Mere indhold efter annoncen

Victor Jensen om Faghir: Andre skal steppe op

Skrevet af bold
tir 30. mar 2021

Victor Jensen er trist over, at Wahid Faghir er blevet skadet, men det bliver ikke et problem på U21-landsholdet, hvor andre spillere er klar til at spille. Læs hele nyheden her
Skrevet af henoch
Wahid Faghir er da først lige kommet ind omkring holdet. De andre har kvalificeret holdet til EM. Så det er nok et større problem for Vejle end for U21-landsholdet, at han er skadet.
Skrevet af knud12
Præcis - holdet bliver jo på ingen måde svækket, er det ikke også lidt det man hører fra deres udtalelser. Andre må tage pladsen. Tænker at Jensen selv kunne spille den som falsk 9,er.
Skrevet af Kenken
Næ, det er ikke det de siger. De siger jo netop at det er en svækkelse at deres førstevalg er skadet men andre må steppe op herunder må 3. Valget Victor Jensen steppe op og så håber de jo på at det er nol gennem en bred trup
Skrevet af Slettet(102143211804)
?! Victor Jensen siger jo netop, at de ikke føler, at de bliver svagere. Han understreger det endda for en sikkerhedsskyld.

Vi har en rigtig stærk trup, så det er ikke fordi, at vi bliver svagere. Det synes jeg overhovedet ikke


Det som de er ærgerlige over, er jo naturligvis at deres holdkammerat er blevet skadet.
Stenbrodreng.
Skrevet af Kenken
Men samtidig siger han jo at andre skal STEPPE OP i fraværet af Faghir.

Det vil også være et selvmål af ham at sige, at han mener de bliver svagere af, at han selv kommer tættere på holdet.

Lidt ligesom hvis Ronaldo bliver skadet så kommer der også noget i retning af at man har en bred trup og er sikker på at erstatningerne nok skal steppe op i fraværet

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at man har en bred trup og erstatningerne klar, men det vil altid alt andet lige være en svækkelse at miste en spiller, især den nuværende førstevalg medmindre man bevidst vælger ikke at ønske at spille med de stærkeste kort man har
Skrevet af knud12
Skal vi lige tage den en gang til for prins Knud - Jensen udtaler : jeg synes ikke vi bliver svagere - jeg synes overhovedet ikke vi bliver svagere.

Hvis første valget ikke er ret godt niveaumæssigt ja så bliver det jo heller ikke en svækkelse. Fagirs rolle var alene den, at han i Frankrig kampen skulle løbe mange meter og forsøge at holde lidt i bolden. Det lykkedes at løbe mange meter.
Jeg synes stadig vi har bedre boldspillere i truppen hvis kampbilledet er at vi forventer at have bolden en smule.
Skrevet af Lakris
Wahid Faghir er da først lige kommet ind omkring holdet. De andre har kvalificeret holdet til EM. Så det er nok et større problem for Vejle end for U21-landsholdet, at han er skadet.

Men det er stadig et problem, i og med at Capellas af uransagelige årsager har valgt at se bort fra Odgaard og Emil Riis - som begge vel at mærke i modsætning Faghir, har været med til at kvalificere holdet.

Og nu hvor Faghir så er skadet, står valget mellem middelmådige og på U21-landsholdet uerfarne Baden, eller Victor Jensen eller Laursen.

Bare det ikke bliver Baden ...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Kenken
Knud12

Jamen vi kan også prøve - ikke alene til ære for Prins Knud, men også for Knud12 prøve igen:

Victor Jensen: “andre skal STEPPE OP”

Der er i øvrigt ganske naturlige årsager til, at Victor Jensen er så langt efter i hierakiet og kun får begrænset med spilletid selv i en kamp hvor det er reserverne der får minutter. Det handler om niveau. Hvis 3. Valget er milevidt under de andres niveau så er det et tab at miste førstevalget.

Netop i en kamp med boldbesiddelse vil Faghir komme til sin ret qua hans spil forståelse og teknik samt fysik til at holde i bolden.

Capellas om skadet Faghir: “Han var fantastisk
Albert Capellas er ked af, at han må undvære Wahid Faghir, da angriberen spillede en fantastisk turnering”

Skrevet af knud12
Landstræneren mente han var fantastisk til at løbe. Altså lad os nu lige være helt ærlige. Drengen havde vel dårligt en aktion med bolden mod Frankrig og han evnede på ingen måde at holde i den. Jeg anerkender at han kan være vigtig for Vejle i Superligaen, jeg synes bare ikke han har vist niveau til U21 landsholds fodbold.
Når det kommer til Rusland kampen så håber jeg også han bænker Baden - da han har vist endnu mindre end Fagir.
Og jeg er enig i at der er underligt man helt har set bort fra Odgaard, der ellers har spillet på alle U landshold.
Skrevet af UnderMåler
Selvfølgelig bliver de svagere. Han er fysisk stærk og knokler benhårdt i pressspillet, hvilket også gjorde en forskel mod Frankrig og deres opspil. Det kan godt være den mulighed for intensivt højt pres bliver savnet mod Rusland, da vi gerne vil have spillet ikke foregår for tæt på det danske mål.

Der er ikke kommet en afløser, så holdet har en streng mindre at spille på. Det er en svækkelse.

Victor Jensen har ret. Der skal steppes op, så vi ikke står og tænker det kunne være godt at have mulighed for at skifte Faghir ind. Ser frem til kampen i morgen
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Kenken
Knud12

Jeg siger ikke du lyver bevidst men det er jo ikke sandt det du skriver igen. Jeg kan ikke finde nogen steder, at Capellas udtaler noget om løb (alene). Men konstaterer bare, at Victor Jensen af naturlige årsager er pænt efter/under Faghir, om det så er i en kamp hvor vi skal agere i presspillet (Frankrig) eller være mere boldholderen (Island) er Jensen ikke ser god nok i sammenligningen.

Jeg anerkender, at du sikkert har familiære bånd med Jensen og han er et stort idol for dig, men i virkelighedens verden er han gået i stå sammenholdt med jævnaldrende og yngre spillere, der har overhalet ham
Skrevet af grumblesnake
@knud12
Det er jo noget vrøvl.
Når du mister en spiller som Faghir er du selvfølgelig svækket i bredden. Det siger sig selv. Han var selvfølgelig ikke nødvendigvis tiltænkt en hovedrolle, men det var da tydeligt, at han meget hurtigt var ved at blive en vigtig taktisk brik for Capellas.
Jeg tror i hvert fald ikke at Island-kampen ville være blevet helt så spændende hvis han kunne være blevet på banen.
Ja, han havde en enkelt dårlig tilbagelægning, men han vendte også på sin oppasser og var på vej på en friløber da han pådrog sig skaden.
Uden ham, har de bare ikke andre spiller med den slags kompetencer. Selv hvis Odgaard var i form, har han bare ikke den samme alsidighed.

Skrevet af knud12
Det er vel min ret og en ganske subjektiv holdning om jeg synes Fagir er god spiller. Jeg synes ganske enkelt pladsen som 9,er efter Wind ikke spiller har været det tynde øl. Der er ganske enkelt en klasse eller 2 til forskel på Fagir og så Wind, ikke mindst teknisk men også i spilforståelse. Jeg er vel i min gode ret til at mene vi ikke er ret godt besat på den plads og jeg synes heller ikke vi er svækket ved at Fagir ikke spiller. Mod Finland i Aalborg spillede Jensen falsk 9,er og lavede 2 glimrende mål. Han viser indgår relationelt med de andre og viser super teknik.
Jeg anfægter jo heller ikke at Fagir er en vigtig spiller for Vejle. Synes bare niveauet her har vist sig for højt til han kunne bidrage ret meget.
Skrevet af Kenken
Det er din ret, omend det er tåbeligt du i anden tråd argumenterer imod at fans taler spillere op / ned og så selv gør det samme mens landstræneren og sportslige fagfolk har en anden holdning end dig. Heldigvis er dem der er noget ved musikken af en anden opfattelse og rangerer Victor Jensen på det niveau der matcher ham i hierakiet

Det er også din ret at vrøvle. Det er derimod ikke din ret at lægge ord i landstrænerens mundvigen aldrig har fremført og jeg synes det er ærgerligt når man begynder at tale usandt for egen Vinding skyld.
Skrevet af UnderMåler
knud12

Der er ganske enkelt en klasse eller 2 til forskel på Fagir og så Wind, ikke mindst teknisk men også i spilforståelse


og 5-6 år til forskel
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af VB-Liverpool
Hvem er Victor Jensen? Er det et Ajax talent?
Skrevet af Slettet(102143211804)
Hvem er Victor Jensen? Er det et Ajax talent?


Ja. Solgt til Ajax fra FCK, udlånt til FCN i år.
Stenbrodreng.
Skrevet af grumblesnake
@knud12
Er det ikke et lidt tyndt grundlag? Jonas Wind har jo spillet meget lidt for U21-holdet pga. skader. Så det er et begrænset aftryk han har sat på holdet. Men hvis der skulle være nogen der kunne udfylde en lignede rolle må det være Faghir. Det kræver så også at han får muligheden.
Jeg tvivler dog på at Jonas Wind ville kunne have gjort det specielt meget bedre mod Frankrig. Det er trods alt forsvarsspillere fra nogle af de bedste klubber i verden som han var oppe imod i sin debut.

Det er selvfølgelig fair nok at du ikke kan se det store i ham, men det er der bare rigtig mange andre inden for sporten der kan.
Skrevet af knud12
Heldigvis er fodbold et spil hvor trænere og fans kan have forskellige holdninger. Det er dog ret beklageligt, at man nærmest bliver svinet til fordi man ikke lige ser det store lys i Fagir og vil foretrække andre typer.
Skrevet af Kenken
Skulle du måske tænke på før du begyndte at svine folk til for at anerkende det talent Faghir har som Danmarks fremtidige håb I en anden tråd.

Selvfølgelig må fans og trænere have forskellige meninger. Jeg konstaterer blot, at der er en god grund til, hvorfor den ene part er blevet prof træner og den anden er blevet sofa træner
annonce
0