Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af knud12
for det første har jeg ikke på noget tidspunkt svinet nogen til - jeg har blot udtrykt en holdning om at Fagir i min verden ikke er så stort et talent som hans agenter og vejle fans gerne vil have. Og så mener jeg stadig ikke det på nogen måde er en svækkelse af U21 holdet at han ikke er med mod Rusland.
Skrevet af Kenken
Jamen for det første er der heller ikke nogen der har svinet dig til. Jeg ærgrer mig bare stadig over, at du har et behov for at undvige sandheden. 1) det er ikke agenter og Vejle fans, men landstræner, u21 landstræner og landsholdskollega sammen med tv eksperter der omtaler Faghir som et stort talent. Det er mig bekendt ikke Vejles fans der er i medierne og du må også gerne linke til, hvor hans agent udtaler det. Du mangler også at redegøre for, hvor landstræneren har udtalt at Faghir kun kan løbe. Apropos at løbe, så kam du ikke løbe fra, at du startede med at nedtale brugere, der roste Faghir med, at det er useriøst, når klubfolk taler egne spiller op for selv at tale FCK talentet Victor Jensen op, når han ikke selv evner at præstere tilstrækkeligt. Men jeg er egentlig enig med dig. Det bliver då useriøst når en FCk fan forsøger at tale et tidligere fck talent op alene i verden, mens der dog er mere substans når der i bred forstand inklusive landstræner, u21 landstræner, u21 holdkammerater, TV eksperter omtaler en Faghir med høje tanker

Faghir er 17 år og har allerede vist mere end en Victor Jensen, der allerede har en alder, hvor han burde være slået igennem, men er forblevet uforløste talent på vej i glemmebogen. Jeg forstår ikke hypen om Victor Jensen blot fordi han engang har spillet i FCK. Det er på banen han skal vise noget og der har Faghir bare vist sig mere komplet med et markant større talent

Skrevet af Aussie
Og så mener jeg stadig ikke det på nogen måde er en svækkelse af U21 holdet at han ikke er med mod Rusland


Ikke hvis Baden kommer ind og spiller op til niveau...
Skrevet af knud12
Victor Jensen spiller i FCN og jeg er bestemt ikke fan af dem. Om så landstræneren, paven og vor herre udtaler at Fagir er et kæmpe talent så synes jeg afgjort jeg har set bedre og ville også hellere spille med en anden spidsangriber. Jeg tror vi skal lade den ligge der.
Skrevet af Aussie
Tjah, sådan har vi alle en mening! Jeg synes så afgjort også at jeg har set bedre argumenter end Knud12´s...
Skrevet af Kenken
Victor Jensen er et fck talent og du er fck fan.m. Det er useriøst når du omtaler andre brugere som useriøse, når de taler positivt om Faghir og bakkes op af landstrænere osv. samtidig med du står ret alene med din egen holdning som fck fan i din omtale af et fck talent. Det er faktisk himmelråbende dum statement du kom med i anden tråd og har dermed sat sig selv i en dum situation.

Men points for din tyrker tro på egne evner mens du giver en lussing til u21 landstrænere, landstrænere og fodbold fagfolk dom alle i flæng vel er inkompetente uvidende fjolser sammenlignet med dig.

Leder du stadig efter det citat du hev frem hvor Capellas udtaler Faghir er god til at løbe eller er det svært for dig at genfinde ? Den ligger sikkert gemt samme sted som hvor du har fundet udtalelserne Faghir fra hans agent.

Jeg tror også bare vi lader den ligge der

Ps. I øvrigt mener jeg at der ikke en eneste spiller fra FCK der vil kunne spille sig til en plads i start opstillingen i AC Horsens. Uanset hvad folk siger, uanset hvad tabellen siger. Uanset hvad. Sådan er det ud fra hvad jeg har set :)
Skrevet af knud12
Du skriver længere og længere indlæg for at overbevise mig om Fagirs talent. Det hjælper ikke - jeg ser stadig et større potentiale i andre offensive spillere end Fagir. Held og lykke til jer i Vejle.
Skrevet af Aussie
Der er helt sikkert andre offensive spillere med større potentiale, desværre har de bare ikke dansk pas! At nævne Victor Jensen gør det så bare komisk...
Skrevet af knud12
Altså Jensen spillede flere rigtig gode kampe i kvalen og nettede også. Han var skræddersyet som falsk 9er. Nu lugter det her lidt af visse folks apati imod tidligere FCK talenter.
Skrevet af Kenken
Knud12

Næ det lugter af du fremhæver et fck talent pga klub tilhørsforhold. Det du selv har omtalt som useriøst. Vi andre er hverken for eller imod spillere fra hverken fck eller Vejle eller andre klubber.

Meget muligt han har nettet et par gange i kvalen. Nu er han så overhalet af 3-4 andre yngre kræfter. Det er vilkårene i fodbold nær man ikke slår til

Du undviger. Jeg forsøger ikke at overbevise dig om Faghir. Jeg forsøger at give dig muligheden for at redde æren med de påstande du har fremsat uden belæg. Leder du stadig? Men du har åbenbart brug for den slags argumentation og debatform for st overbevise dig selv om Faghir er ringere end reelt er

Og nej. Jeg er stadig, som i stadig, ikke Vejle fan. Den har vi været omkring tidligere. Jeg er fan af Danmark.
Skrevet af knud12
Så er vi da heldigvis begge fan af Danmark. Kan vi ikke bare blive enige om at alle kan have ret til en holdning om hvem, der måtte være den bedste angriber for vores U21 hold. Uden at jeg skal påduttes at Fagir er den bedste løsning.
Skrevet af Aussie
Altså Jensen spillede flere rigtig gode kampe i kvalen og nettede også


Victor Jensen var med i de to sidste kval kampe, det var det! Havde Hjulmand ikke rippet U21 holdet ville han sandsynligvis ikke have været i truppen overhovedet? Og dette er hans U21 årgang... Havde du fremhævet Baden som alternativet kunne jeg forstå det, men en spiller som har været en non-faktor i hans egen U21 årgang indtil videre???
Skrevet af Kenken
Knud12

1) fed tilgang at du ikke vil påduttes at Faghir er den bedste, men gerne selv vil pådutte andre din holdning. Hvorfor skal di have særbehandling ?

2) hvorfor er du nødt til at opfinde ting som landstræneren eller Faghirs agent aldrig har udtalt for at overbevise dig selv om du har ret?

3) du har lov at have din holdning. Den vil ingen tage fra dig. Men hvorfor har du behov for at omtale det som useriøs hvis useriøs folk generelt er enig med landstrænerne og roser Faghir, men du omvendt ikke ser det er useriøst når du som klubmand ser ensporet mod en Victor Jensen der er et talent fra din klub. Det er det jeg opponerer mod

4) Som sagt vil ikke en eneste fck spiller kunne spille sig på holdet i AC Horsens. Blot så vi er på samme niveau debat mæssigt.
annonce
0