Snak

Mere indhold efter annoncen

Video: Brentford-fans buher ved Eriksen-berøringer

lør 13. aug 18:43

Brentford-fansene gav ikke Christian Eriksen en varm velkomst lørdag, idet de buhede af deres tidligere spiller i opgøret, når han havde bolden. Se det her. Læs hele nyheden her
Den triste menneskehed igen desværre. Der er godt nok mange dumme individer i fodboldverdenen!
Kommer det bag på nogen? Det engelske fans. Det mest skamfulde audiens i verden
Syntes at det er i orden. Eriksen skal vel ikke behandles med fløjlshandsker på resten af livet? Manden er en genial fodboldspiller og ikke en man skal have ondt af.
Der er mange dumme individer generelt, men englændere slår alle rekorder for idioti.
Manden smuttede fra Brentford efter seks måneder. Fansne skylder ham intet. Hvis en spiller ikke er loyal over for klubben, hvorfor skulle fansne så være det over for spilleren? Stop med at pakke Eriksen ind i vat.
Helt enig. Eriksen skal behandles som enhver anden spiller, og det er da fuldt fortjent at blive buhet af når man skrider efter et halvt år for pengene.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Shit, folk er blevet følsomme. Må man nu ikke engang buhe af modstanderne? Er det kun fordi det er Eriksen? Eller er det sådan generelt for jer?
Don't judge me based on your ignorance.
Det handler ikke om Eriksen, men om den idiotiske abeadfærd blandt idiotiske fans i fodbold generelt, buhe tidligere spillere, hade bestemte andre hold fordi man er blevet indoktrineret til det fra barnsben osv. Det lyder måske underligt for nogle af jer, men man kan godt være fan af fodbold generelt og af bestemte hold og så fokusere på dem, uden at bruge tid på at buhe og hade osv. Det er jo bare dumt.
Så buhe=hade? Er det dét du siger?
Don't judge me based on your ignorance.
Helt generelt synes jeg det er underlig adfærd at buhe af spillere, men særligt i dette tilfælde finder jeg det super mærkeligt - ikke fordi det er Eriksen, men fordi der er tale om en spiller som kun var i klubben i seks måneder. Vi taler ikke om en tro væbner, der har tilbragt flere år i klubben, for derefter at skifte en til rival, eller et hold Brentford har nogen historisk relation til. Hvis man har tilbud fra hhv. Brentford og Man United, så er der jo absolut intet kontroversielt i at vælge United til i den situation - særligt ikke, når båndet mellem Brentford og spilleren ikke er stærkere.
annonce