Snak

Mere indhold efter annoncen

Video: Nunez får rødt efter Joachim A-skalle

Skrevet af bold
man 15. aug 20:28

Darwin Nunez fik direkte rødt kort, da han nikkede danske Joachim Andersen en skalle. Se episoden i videoen øverst. Læs hele nyheden her
Skrevet af Grande
Sikke en knoldesparker. Tumpe.
Skrevet af Lasse599
sådan... tre kampe han ikke er med... fuck hvor dumt....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af DeRødeRæve
Som Liverpool fan kan jeg kun sige, at han er en kæmpe idiot og han sælger sin klub. Føj, du skulle fandme ryge tilbage på en fri transfer.
Skrevet af BeerBellyBoy
J.A. fisker en dumhed ud af Darwin. Klasse.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Men Joachim Andersen er jo også en tåbe i det der. Hvorfor fanden gå hen og skubbe en modspiller i ryggen som i forvejen er oppe at køre og som bliver overrasket over det.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Edinho
Som ikke Liverpool fan synes jeg da den er lidt hård, da det mere ligner et brystskub end en skalle. Andersen skulle i hvert fald have haft mindst gult for at overfuse Darwin bagfra. Og så overspiller han, hvilket også er klamt.
FK Velez Mostar
Skrevet af tue69
Men Joachim Andersen er jo også en tåbe i det der. Hvorfor fanden gå hen og skubbe en modspiller i ryggen som i forvejen er oppe at køre og som bliver overrasket over det


Han fik vel lige præcis det ud af det, som han ville?
Skrevet af Chiapas
Joaquin Andersen er da os dum smart! Har han godt af tude prinsesse
Skrevet af Bikubesang
Dumt og brutalt, og han vil ikke forlade banen. Bør give lang karantæne.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Hvordan kan I seriøst gå i kødet på Joachim A? Han konfronterer Nunez (så kan vi snakke om han skal være mere blid), men Nunez hakker manden en skalle. Hvad koster det? Fem dage i boksen?
Skrevet af Ghost of boleyn
Det ligner i sekvensen lige før, at nunez også her prøver at nikke ham en skalle. Helt fair at JA ikke gider sådan noget pis og hiver fat/prikker til ham.
Skrevet af simonstof
Syntes det er ulækkert og usympatisk af Andersen. Går han og skubber en mand i ryggen og smider sig da modstanderen vender sig om og lige markere.
Et gult til hver havde været bedre syntes jeg.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Det var ikke smart af ham, at (koge)over. Men heldigvis er der nok folk i klubben, som modner ham mm.
Ot. så mener jeg stadig han kan blive en rigtig stærk spiller, der bliver kampafgørende.

Nu er han nok ude i 2- 3 kampe. Men så er der tid til, at han reflektere over det. Han skal nok blive et stærkt kort for reds på den længere bane. Et godt køb trods hans røde kort.....
Skrevet af danped89
Han forsøger at ramme Joachim A med hovedet, Joachim A siger, at det ikke er okay gjort og skubber ham, og så nikker han ham en skalle på ny? Hvordan kan i fucking ikke se det?!
Skrevet af BM
Fed type ham Nunez. Sikke en cunt.
Skrevet af Holtus
What!!? Hvordan kan i på nogen som helst måde kritisere Andersen i denne situation?? Selvfølgelig reagere han da som han gør når nunez står og chatter ham op i hovedet, det hører da ingen steder hjemme!!
Skrevet af Saint
Joachim Andersen gør da det eneste rigtige. Går hen og marker efter Nunez har prøvet at nik ham en skalle med nakken, i duellen før.
Det er da ikke hans ansvar at tale en overtændt Nunez ned, men derimod at sætte hårdt mod hårdt, når der bruges ufine metoder.

Derudover er det klart rødt kort. Hvis du ønsker at bumpe ind i en modstander, så det dit ansvar hvor dit hoved er og "kommer du til" at nikke en skalle, så må du tage konsekvensen.
(...)
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Enig med Danpe
Joachim gør intet forkert. Det er Darwin der simpelthen er en kæmpe idiot
Skrevet af Wise1964
Jeg er mest forundret over at nogen forsvarer handlingen … det kan da aldrig give andet end rødt og min. 3 dages karantæne med hans efterfølgende rant
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bluebold
Tåbelig af Darwin. Sidste gang han skal vise en sådan opførsel i Liverpool.
Tåbeligt.
Men tror nu ikke det var en decideret skalle. Men han ville nok helt op i hovedet på Joachim, som på alle måder opførte sig som man skal gøre i den situation.
annonce
0