Snak

Mere indhold efter annoncen

Vidic: Tabellen lyver ikke

Skrevet af bold
tor 24. feb 2011
Nemanja Vidic er træt af kritikken af Manchester United og mener, at vicemestrene har fortjent deres plads som tophold i Premier League.

Læs hele nyheden her
Skrevet af TBJ27
Fortjent pladsen ja... men dette United holds kvalitet rent spillemæssigt er det dårligste i 20 år, så kritikken er fuldt fortjent.
Manchester United Fc København
Skrevet af Psygnosis
Sådan som vi spiller på hjemmebane kan man ikke sætte en finger ved, men på udebane, er det slet ikke det samme united hold som stiller op. Utroligt så ringe de spiller ude i den sidste måneds tid.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af quaz
Problemet ligger vel i at 3 af de 4 hold fra den normale Big4 (United, Chelsea, Liverpool) alle er faldet i niveau. Arsenal har nogenlunde holdt niveau, hvilket egentlig også er eneste grund til at de fortsat er inde i kampen om mesterskabet, som regl plejer de at være blevet sat af på dette tidspunkt.

Hold som City, Tottenham og Sunderland har lukreret på de store holds faldne niveau i stor grad, hvor de har hævet deres niveau, hvilket er grunden til at ligaen er så tæt som den er.
København
Skrevet af RasmusO
Ingen har vel reelt fortjent at blive mester pga mega ustabilitet, men grundet Arsenal er den eneste klub i Premier League ( ret mig hvis jeg tar fejl ) der havde overskud sidste år synes jeg de fortjener at vinde
Skrevet af lasom4
"men grundet Arsenal er den eneste klub i Premier League ( ret mig hvis jeg tar fejl ) der havde overskud sidste år synes jeg de fortjener at vinde"

Hvad mener du med "havde overskud sidste år"
Hvorfor fortjener Arsenal at vinde?
Skrevet af kryger1991
@ RasmusO
Det vil sige du synes man har fortjent at blive mestre hvis man har en god økonomi? Personligt ville jeg heller ikke have noget imod hvis Arsenal vandt. vil sådan set hellere have de vinder end man u, fordi man u har spillet elendigt mange gange men stadig fået point. Men det med at man har fortjent at vinde pga. ens økonomi har overskud, er lidt noget pjat efter min mening.
winning
Skrevet af RasmusO
Nej man fortjener ikke vinde pga økonomi men kunne bare godt unde Wenger en titel både pga hans måde at spille med mange unge og det faktum at de ikke bruger los af penge på nye spillere som de andre klubber
Skrevet af Love Man Utd - Hate Glazer
Nu kan jeg kun tale for Uniteds vedkommende, men de havde rekord overskud på driften i 2010, men pga. de kæmpe lån bundet til klubben pga. Glazer, så ender det så vidt jeg husker med et underskud alligevel; selve driften er dog i overskud, hvilket vidner om en god og kontrolleret økonomi i modsætning til f.eks. Chelsea og nu Man City.
Skrevet af kryger1991
"Nej man fortjener ikke vinde pga økonomi men kunne bare godt unde Wenger en titel både pga hans måde at spille med mange unge og det faktum at de ikke bruger los af penge på nye spillere som de andre klubber"

ahh ok, det kan jeg godt blive enig med dig i, det er lidt sejere at købe billige spillere end man city / chelski stilen..
winning
Skrevet af Cassano-er-gud
Man u er da også efterhånden blevet et ufatteligt kedeligt og tørt hold.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af Lmao
Man u er da også efterhånden blevet et ufatteligt kedeligt og tørt hold.


Ja. Hvad skulle vi da gøre uden Chelsea til at peppe ligaen lidt op..
[b]Scholes 18[/b] [b]Xavi[/b]: “Paul Scholes is the best midfield player of the last 20 years.” [b]Patrick Vieira[/b]: “The player in the Premiership I admire most? Easy. Scholes.” [b]Edgar Davids[/b]: “I’m not the best, Paul Scholes is.”
Skrevet af Royal Arsenal
"Ja. Hvad skulle vi da gøre uden Chelsea til at peppe ligaen lidt op."

Relevant?
Skrevet af kryger1991
"Ja. Hvad skulle vi da gøre uden Chelsea til at peppe ligaen lidt op.."

Hvad har Chelsea at gøre med at Man u er et kedeligt hold at se på?
winning
Skrevet af Paul Trollope
Man u er da også efterhånden blevet et ufatteligt kedeligt og tørt hold.


Enig. De piller ikke ved hinandens koner. Ingen skandaler = boring
Anti-fodbold? Det må være håndbold!
Skrevet af forza lool
@ Royal arsenal

tror såment det bliver ment at man ikke skal kaste med sten når man selv bor i glashus, da Chelsea og city da om nogen har vist i denne sæson, at de mestrer kedelig og dårlig fodbold, men dog stadig hænger på i toppen..


Og inden du begynder at få orgasme over "arsenal´s" spillestil, så lad mig komme dig i forkøbet og sige nej, Arsenal spiller overhovedet ikke som Barcalona - de har et fælles koncept, som Barca mestrer på alle pladser hvorimod Arsenal må nøjes med Fabregas
Skrevet af Picassa
Naturligvis lyver tabellen. Det er kun sluttabellen der ikke lyver!
Skrevet af sally
Same shit..
Theres a red devil in all of us
Skrevet af CopenhagenGunners
Off-topic:
Cassano-er-gud, er du både fan af Chelsea og Liverpool ?
Overlegne og arrogante, det er vores by så fat! FCK Arsenal
Skrevet af Mrbertelsen
Erindrer Benitez var af en anden mening for et par år tilbage.

Det kan godt være United har mistet point de burde få, men sådan er fodbold, og i England er der ikke 1-2 hold der slår alle de andre. Alle kan slå alle, så det er fuldt fortjent United ligger i toppen. De har gjort hvad de skulle og så kan det godt være nogle af de andre holds fans tuder over det er let købt, men så må de jo gøre noget ved det .. Spurs tror jeg bliver rigtig farlige over de næste par år, og tror de kommer hurtigere mod toppen end Man City.
United!
Skrevet af Toggle
Man u er da også efterhånden blevet et ufatteligt kedeligt og tørt hold
Ja det vidner målscoren da helt klart i retning af. Det var da i øvrigt en ufattelig kedelig og tør kommentar du kommer med ?!
LUHG
annonce
0