Snak

Mere indhold efter annoncen

Vieira kritiserer Martinez: Idiotisk at håne Mbappé

lør 24. dec 08:11

Crystal Palace-træner Patrick Vieira forstår ikke, hvorfor den argentinske landsholdskeeper Emiliano Martinez har behov for at håne Kylian Mbappé efter VM-finalen.Læs hele nyheden her
Jamen Martinez er en idiot. Så man kan ikke rigtig forvente andet.
Mbappe scorede fire mål på ham, herunder tre på straffe. Kan tænkes det gør ondt. (Ved godt Mbappe tidligere sagde noget kritisk om sydamerikansk fodbold). Og iøvrigt må det være rekord, at en spiller scorer på tre straffe i én kamp mod samme målmand. Og så hattrick i en VM finale. Og Golden Boot. Det må være svært for en målmand…
Helt ring
Helt enig
Emi Martinez er bare dum - længere er den ikke
Skal man virkelig have en artikel hver gang en random træner har en holdning til en randomr spiller

Næste artikel

Aarhus Fremad Træner Morten Kjærgaard: Dumt at MBappe håner modstander
Martinez er ikke en idiot. Det er banter. Det er blevet gjort altid i professionel fodbold i større eller mindre grad. Nu ryger det bare på nettet så alle kan se med.
Ærligt kig på ham, ligner han har en IQ på 4, lige præcis nok til at kunne gribe en fodbold. Jeg er personligt glad for Messi vandt sit VM, men **** det svier at se en mand som ham, kunne prale med et trofæ resten af livet.
Haha Kenken.

Hvis du synes, det er irrelevant, kan du jo lade være med at kommentere. Lige nu er du jo bare lidt som komiske Ali, der benægter det åbenlyse - at Martinez har kvajet sig.

Når støvet har lagt sig og Emi er blevet nogle år ældre, vil han formentligt græmme sig over den ringe værdighed, han optrådte med under og efter finalen. Over for en god modstander og over for en pris, som kun ganske få målmænd er forundt at modtage.
Martinez er verdensklasse målmand. Uden ham havde Argentiner ikke vundet VM. Vieira er den sidste der burde give råd om opførelse, ikke særlig længe siden han sparkede en Everton fan ned.
annonce