Snak

Mere indhold efter annoncen

Vieira kritiserer Martinez: Idiotisk at håne Mbappé

Skrevet af bold
lør 24. dec 08:11

Crystal Palace-træner Patrick Vieira forstår ikke, hvorfor den argentinske landsholdskeeper Emiliano Martinez har behov for at håne Kylian Mbappé efter VM-finalen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Schliemann
Jamen Martinez er en idiot. Så man kan ikke rigtig forvente andet.
Skrevet af Roedmario
Mbappe scorede fire mål på ham, herunder tre på straffe. Kan tænkes det gør ondt. (Ved godt Mbappe tidligere sagde noget kritisk om sydamerikansk fodbold). Og iøvrigt må det være rekord, at en spiller scorer på tre straffe i én kamp mod samme målmand. Og så hattrick i en VM finale. Og Golden Boot. Det må være svært for en målmand…
Skrevet af Lindhardt
Helt ring
Skrevet af Lindhardt
Helt enig
Skrevet af J_78
Emi Martinez er bare dum - længere er den ikke
Skrevet af Kenken
Skal man virkelig have en artikel hver gang en random træner har en holdning til en randomr spiller

Næste artikel

Aarhus Fremad Træner Morten Kjærgaard: Dumt at MBappe håner modstander
Skrevet af tobsi
Martinez er ikke en idiot. Det er banter. Det er blevet gjort altid i professionel fodbold i større eller mindre grad. Nu ryger det bare på nettet så alle kan se med.
Skrevet af eyeKonfused
Ærligt kig på ham, ligner han har en IQ på 4, lige præcis nok til at kunne gribe en fodbold. Jeg er personligt glad for Messi vandt sit VM, men **** det svier at se en mand som ham, kunne prale med et trofæ resten af livet.
Skrevet af BeppeSignori
Haha Kenken.

Hvis du synes, det er irrelevant, kan du jo lade være med at kommentere. Lige nu er du jo bare lidt som komiske Ali, der benægter det åbenlyse - at Martinez har kvajet sig.

Når støvet har lagt sig og Emi er blevet nogle år ældre, vil han formentligt græmme sig over den ringe værdighed, han optrådte med under og efter finalen. Over for en god modstander og over for en pris, som kun ganske få målmænd er forundt at modtage.
Skrevet af Pablo Escobar
Martinez er verdensklasse målmand. Uden ham havde Argentiner ikke vundet VM. Vieira er den sidste der burde give råd om opførelse, ikke særlig længe siden han sparkede en Everton fan ned.
Skrevet af rolig
hvad kom først , ægget eller hønen? Mbappe var jo ude med riven og nedgjort sydamerikansk fodbol. Pay back men dog idiotisk
Skrevet af La Red
god pointe. noget kunne tyde på at argentinerne snedigt har benyttet mbappe´s udtalelser som motivation før finalen. og nu ser vi bare efter reaktionen på at de fik det sidste ord og effektivt viste at mbappe var forkert på den.
ikke specielt god stil af martinez, men ting sker som regel af en årsag.
husk det næste gang I har lyst til at nedgøre nogen ;)
annonce
0