Snak

Mere indhold efter annoncen

Vieira om tragedie: Fodbold virker ligegyldigt

fre 30. okt 2020

Patrick Vieira fortæller, at alle i Nice er berørt af torsdagens terrorangreb, og at fodboldklubben ønskede at repræsentere hele byen i Europa League torsdag aften.Læs hele nyheden her
Forhåbentlig vågner den franske befolkning snart for alvor op og løser problemet ved roden. Der må være grænser for hvad man tillader. Lad det være inspiration for os herhjemme. Alt respekt til Nice for at spille kampen for ekstremisme skal ikke ødelægge mere. Det er netop hvad fodbold kan, give glæde for en kort tid.
Og hvordan foreslår du så at de løser problemet ?
Det lyder til Stankovic foreslår selvtægt mod alle muslimer i Frankrig
Cisplatin, så skal du vist lige læse Stankovics kommentar igen, eller lærer at læse generelt.
Ved ikke hvordan man løser det. Men for 10 år siden sagde nogle politikere at terror ville blive hverdagskost i Europa hvis ikke man stoppede tilstrømningen af visse ideologier, dengang grinte oppositionen af det og kaldte dem skøre osv.
i dag er der ikke mange der griner af det mere.
BrianFantana

Hold da op! Tror du selv på, at det er hverdagskost, eller skal være eneste overfald, voldsgerning eller andet begået af en muslim blive set som terror?

Få lige styr på retorikken, fætter klaphat. Det er kvalmende at højrefløjen og især Nye Borgerlige benytter det til at frenme deres politik.

OT: Må ofrene hvile i fred
docendo disco, scribendo cogito
Med antallet af terror angreb, lad os sige de to sidste år, er det så ikke efterhånden præcis hverdagskost? Mit indlæg var ingen blåstempling eller reklame for nogens politik, hverken højrefløjen eller nye borgerlige. Syntes bare det er en tragisk udvikling der foregår i Europa. Er det ikke modsigende at påkalde sig bedre retorik i en debat, for derefter at kalde en anden debattør en klaphat, på belæg af en selvopfunden påstand?
annonce