Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af irtysh
Det er simpelthen ikke godt for BIF’erne at undvære tolvtemanden.
I dag ville de have skjult det miserable spil i et røgslør over det ellers smukke stadion.
Freja & Thor!!
Skrevet af panoz62
Det er den største sensation ever. Slår Skagen og Nykøbing F! Milepæl i dansk pokalfodbold.
Skrevet af FCKByensHold
Jeg håber FCK vinder i dag og FCM ryger ud - udelukkende fordi FCK intet andet kan nå i denne sæson :) det er nok deres eneste livline for en pokal i år og det eneste der kan "redde" sæsonen :)
Skrevet af Regama
Eneste fejl NF laver i dag er at skifte fire mand undervejs... Pokalen er fuldstændig ligegyldig og har været det meget længe. Nu har han bare ydmyget otte spillere - fire der i forvejen er ramt på selvtilliden og fire fra A-kæden, som nu ved, at de ikke er meget bedre end b´erne... Stil op med ren masterclass og b-kæden og lad dem tabe eller vinde med løftet pande.
Skrevet af Sarkasme
Perfekt optakt til søndag.

Selv B-holdet bør jo være bedre end dette pinlige resultat.


Tja hvis AGF slår Brøndby så er jeres sæson jo reddet - i stedet for at ende i top 3 så ville i heller rykke ud - så længe i bare slår Brøndby ikk??? AGF kan jo nærmest kun have ild i øjnene når de skal møde Brøndby - derfor tager jeg aldrig på Aarhus stadion (energi park eller Ceres park eller hvad i nu kalder det) når de skal møde Brøndby - men ok nå må vores fans jo heller ikke tage derud på søndag pga nogle få idioter som ikke ved hvordan man opfører sig - jeg nægter at kalde dem fans !!! Men god kamp på søndag mon ikke GF vinder 2-0 ??
Skrevet af Ntx32
Top hold i 2. Div. mod bundhold i Superligaen. Der er sket LANGT LANGT større overraskelser men BIF har det svært. Både på og uden for banen. Så det kommer desværre ikke helt bag på mig. Og når alt så lykkedes som hjemmehold ser man jo ofte det kan blive grimt.
Skrevet af 1992
Fuck det er bare fedt :-) pokal fodbold når det er bedst!
Skrevet af Ntx32
Panoza62@

Nej det har du så slet ikke ret i. Du må godt være glad med det er på ingen måde den største overraskelse. Synes alt taget i betragtning at det var mere overraskende at Nykøbing slog FCK sidste år.
Skrevet af Esrever
Som FCK-fan har jeg et sølle behov for at hoverer her, men lur mig om ikke FCKs usammenspillede C-hold får store problemer mod et sammenspillet 1.-divisionshold?
Skrevet af Machagen
Av av Brøndby
Skrevet af RickGrimes
Årh fryd!
Lækkert at se de unge århusianere pille glansen af Vestegnen.
Fed historie.
KSDH YNWA
Skrevet af Munksgaard1
Troede ikke Brøndby måtte ha tilskure med på udebane, de havde 11 med idag 😃
Skrevet af Sarkasme
AAH mener nu FCK er p.t bedre til at vise “ild i øjnene” p.t tror BIF’erne ikke på sig selv - og det kan man se på vores spil - pøj pøj med pokal kampen - fra en bif fan til en fck - det er bare fodbold men det kan sgu ødelægge ens efterårsferie 😂
Skrevet af Sarkasme
Årh fryd!
Lækkert at se de unge århusianere pille glansen af Vestegnen.
Fed historie.

Husk karma bider sig selv i r**en på et tidspunkt
Skrevet af Desrouleaux
"Hold da op hvor spiller Brøndby klasse fodbold, hele holdet burde være i spil til Ballon d´Or 2023 (ironi kan forekomme)"

- Det var godt nok heldigt du lige fik tilføjet den parentes til sidst - ellers ville vi være lost in space. OT: ærgerligt man ikke fik set sådan en spændende kamp. Stærkt af Fremad. Aarhus´ sande stolthed.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af fooogh
Troede ikke Brøndby måtte ha tilskure med på udebane, de havde 11 med idag


Den her får du lige en virtuel tommel op på - det er sjovt :-)
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af DaveEricGrohl
Tillykke til Århus fremad, vildt resultat
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af haraltidret
Det her Brøndby nederlag er et af de mest sensationelle pokalresultater i moderne tid. En ting at alle kan tabe på et uheldigt mål eller en dødbold, også selv mod langt lavere rangerede modstandere. Men Brøndby blev kørt ud på røv og albuer med et fuldt fortjent 0-4 nederlag mod et yderst middelmådigt 2 divisionshold af amatørspillere. Det er ganske enkelt helt utilgiveligt og må kalde på en grundig selvransagelse blandt Brøndby´s spillere og Niels Frederiksen. Hans trænersæde må være blevet væsentligt varmere efter dagens nedsmeltning live på landsdækkende tv.
Skrevet af Mr.Slotved
jeg ved det: bare fordi man har behov for hvile betyder det ikke man er i dårlig form, men kan også være små skader der gør man vælger at give dem "fri"...
Skrevet af Sarkasme
Troede ikke Brøndby måtte ha tilskure med på udebane, de havde 11 med idag
Den her får du lige en virtuel tommel op på - det er sjovt :-)


Jysk humor tænker jeg - overhovedet ikke sjov ligesom linie 3 heller ikke er sjovt
annonce
0