Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sarkasme
Enig - farvel til Retov også- der skal en ny stab til . Hvis man ikke kan motivere spillerne til sådan en kamp hvad kan man så?? Tillykke til Aarhus Fremad - fra en inkarneret BIF fan
Skrevet af AlecT
@TheUnitedWay
Det er underligt efter den sæson her at man siger ud med NF? Ej kom nu lige ind i kampen
Skrevet af bruger 145418
Der var klasseforskel. Skandaløst af Bundby.
Skrevet af BeerBellyBoy
Trods 9 udskiftninger fra FCK kampen, så var det slagkraftigt BIF hold. 4-0 burde ikke kunne ske, men det er jo det fede ved pokalfodbold. Ishøj fører pt også over Viborg.
Skrevet af kimjen
Smukt....... Århus Fremad skrev sig til en ægte " Skagen" sentation!
MEN ikke på straffespark, næh....de lammetævede Brøndby.
IMPONERENDE og pokalen lever mere end nogensinde før.
- Det bare dejli.
kimjen
Skrevet af Kong Dario
Perfekt optakt til søndag.

Selv B-holdet bør jo være bedre end dette pinlige resultat.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Thunderspike
Ikke med tid på Pokalen. Fuld fokus på Superligaen. Videre!. Og inden folk korsfæster NF, så er det ham som sætter holdet, men det er sgu de 11 på banen som spiller kampen og leverer elendigt. Tvivler på, at ret mange andre trænere vil få mere ud af den trup
Skrevet af quazz
Synes ikke man kan pege på NF, uanset om taktikken er helt forkert, så skal spillerne simpelthen kunne præstere mere. Der skal være kæmpe kvalitetsforskel på de to hold. Spillerne burde kigge sig selv i spejlet.
Skrevet af Ntx32
Det er en hård tid for BIF. 90 procent mentalt.
Flot kamp af Fremad der spiller sin bedste kamp og alt lykkedes.
Alle de dårlige sager om BIF, manglende fans, bøder osv. påvirker situationen.
Måske heller ikke vildt smart at sende et helt nyt hold på banen i forhold til weekenden. Ved godt man alligevel burde vinde men sådan er pokalfodbold.
Der skal en game changer til hos BIF. NU! Er det et nyt trænerteam??
Kunne det måske godt være. Resten af efteråret bliver hårdt men der skal point på kontoen. En ting er at ryge ud af pokalen... Det er hvad det er. Kun eet hold kan jo vinde, men ikke at møde frem og være så tandløse er bestemt ikke i orden. Sgu ligeglad med om det er 2-1 eller 4-0. Det er mentaliteten der pt. ikke fungerer og selvtilliden. Reserverne greb bestemt ikke chancen. ØV.
Skrevet af bruger 172390
NF må være en færdig mand efter dette.
så kan folk kalde ham en af Superligaens bedste trænere, men det er han jo ikke (langt fra)
Han har haft et udemærket spiller-potentiale, selv efter alle store profiler blev solgt (andre klubber kan sagtens vinde)
Der mangler simpelthen vilje og en sult i spillerne (og det kan NF ikke finde frem)
Det er simpelhen så energi forladt og kedeligt spil som bliver udført på banen (og dirigeret fra træneren)
Kom nu med en god træner (og helst en udenlands) som kan komme med noget nyt, og virkelig få styr op denne klub, fortsætter det sådan her, så hedder det 1division.
Skrevet af tjeeving
Omg en pinlig og tam indsats. Det kan de simpelthen ikke være bekendt.

Jeg mener ikke at timingen for en fyring er særlig smart lige nu. Men præstationer som i dag, gør det nok ikke sværere for ledelsen at beholde NF, tværtimod.

Sandhedens øjeblik, hvor BIF omsider genfandt sit reelle niveau. Og vel også et tegn på, at Vestegnens stolthed skal til at belave sig på et besøg i de lavere rækker - uanset om træneren hedder NF eller ej.

Gaaab.
Skrevet af Phd0121
Tillykke til Aarhus Fremad!!
Skrevet af 14-2029
Stankovich,
Nej, da Skagen slog brøndby, var brønby et tophold - så temmelig stor forskel
Skrevet af KongÅge
Stort cadeu til Aarhus, vi mødte simpelthen ikke op. Aarhus har samtidig stor ære af kampen. NF tror din tid er slut
Skrevet af ForeverFC
Holdet skal ha’ ros for ikke at falde helt sammen. Trods alt hæderligt at begrænse det til et 4-0 nederlag når det er på udebane.
Igen i år spændende at se hvem der vinder sølv. DK : Et Hold - En Magt !!
Skrevet af Sarkasme
Man gider ikke engang at forsvare de ydmygende beskeder - uanset hvor mange der fryder sig over nederlaget - det var bare pinligt hele vejen igennem - man kan så håbe de andre SL klubber får sig en over tuden - men mon dette ikke burde være et wake-up call til dem? Om ikke andet hvis NF/MR ryger senest i vinterpausen så vil jeg være godt overrasket - men igen tillykke til Aarhus Fremad også selvom det gloede ondt i mit Brøndby hjerte - men er man ikke klar fra start og at man så slet ikke kan motivere sig selv til 2 halvleg er mega dårlig - hvis bare man så udviste noget gejst så kunne man til dels æde den - men det var bare ringe over hele linjen andet er der ikke at sige - som Kurt Thybo ville have skrevet det SÅ ER DET SAGT !!!
Skrevet af Mus2
Smid hele træner teamet ud, båd NF og Retov, de er komplet uduelige
Skrevet af Sarkasme
Gloede - der skulle stå gjorde *
Skrevet af MesutCazorla
Jeg håber Brøndbys buschauffør kørte hjem i pausen, så truppen kan få lov at gå hjem fra Aarhus.
Skrevet af Bruger4321
Det er klart at pilen ikke udelukkende kan pege på NF efter i dag. Det ville også være vanvid at fyre nogen på baggrund af én kamp. Men det er jo længe det har set skidt ud taktisk. Holdet svinger absurd meget i niveau. Synes bestemt hans position er til diskussion.
Men må også sige der er nogle spillere der simpelthen er en hån at se på.
Jeg har før været fortaler for Joe Bell skulle spille i stedet for Rado. Det fik jeg bevis for i dag, hvorfor han ikke skal. Heggheim, Sebulonsen, Divkovic, Greve der flere der aldrig får det niveau man bør kunne forvente
annonce
0