Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi skal ikke diskutere VAR.
Det er den måde, reglerne fortolkes på, der kan/skal diskuteres.
Vi skal ikke diskutere VAR.


Nå og hvorfor så ikke? Når der går så lang tid med det tidsspilde, og der stadig er massevis af fejl, så kan man med rette diskutere om det bør afskaffes.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@Meefa - syntes nu RFC har stor ære af kampen, speciel 2 halvleg hvor de er bedst.
I Silkeborgs kamp torsdags var der virkelig brug for VAR, så selvfølgelig er det en hjælp.
Problemet er “bare” den måde det bliver brugt på!

Hvis banedommeren er overbevist om, at Hans første indskydelse er den rigtige, hvorfor ændrer han den så ALTID, når VAR-holdet kalder. Jeg har endnu ikke oplevet, at banedommeren holder fast i sin egen vurdering, efter VAR-holdet han kaldt ham. Mig bekendt er det stadig banedommeren, der har det afgørende ord under kampen.
Jeg tror bare, at der kommer etpres på dommeren, hver gang VAR kalder.
Ingen tør fastholde egen vurdering.
Yes mand hvor er det flot. Taktisk finesse at sætte MP på banen efter pausen, i stedet for en usynlig Philip og på den måde lægge tryk på SIF midtbane. Fortjent sejr og bedre spil de sidste par kampe.
Nr. 1 ved det er på lånt tid, men f...... flot.
3. eller 4. straffe vi får af den slags mod os i denne sæson, man bliver træt når det igen-igen koster point. Latterlig regel, og altid dømt af VAR, med en bold der lige bliver sovset op på en arm fra en meters afstand, umuligt at stille noget op overfor. Når det så er sagt var RFC bedst idag, så sejren fortjent nok, men hvis man fratrækker det "gratis" mål, burde vi have et point med fra Kronjylland idag. Dog langt fra så ringe dømt som mod West Ham, det var decideret korruption. Idag var det bare en Heidi Oslo i VAR-vognen dag. Og enten han eller Sandi kan altid på en eller anden måde sætte en kæp i hjulet på SIF, så det er skønt vi altid skal trækkes med de to kæmpefjolser.
Silkeborg IF & Leeds United
4. Hands VAR-kendelse i sæsonen. Alle kampafgørende…

Vi havde haft 4 point mere i ligaen og spillet Europa League uden dem, men okay. Shit happens. Og de er jo desværre efter reglerne, hvor platte reglerne så end er.

Det kunne være man skulle træne Larsen lidt på de straffe, for han kunne have taget 3 af dem, hvis han havde været lidt skarpere.
Silkeborg IF
Klassiske europæiske tømmermænd, hvor vi mangler de sidste 5 procent. Nederlaget var desværre som frygtet og måske ventet. Randers super gode i dag.
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Flot set, hvis man mener, at straffet var kampafgørende. Det er da umuligt at vide med mindre det er i slutningen af kampen
Fortjent nok, men presset sejlede frem til udligningen, og Silkeborg fik for let ved at vise deres flotte pasningsspil.

Men stærk 2. halvleg på baggrund af en simpel taktisk justering med MP for Bundgaard

Fedt at ligge nr. 1 efter 10 runder som ubesejret!!
Randers!
annonce