Snak

Mere indhold efter annoncen
FCSB har fandme været et mærkelig bekendtskab. Stærkt af Silkeborg! Fedt at se, at de holder fast i deres stil, og faktisk får det til at fungere internationalt. Stor respekt herfra!
Stort til lykke fra en fck fan, det er fanme godt gået, fantastisk. (Og flere point til DK)
Det er fuldstændig vildt, at man kan spille 60-70 minutters sjusket fodboldkamp og så tage hjem med en 5-0 sejr over så stort et hold. Vi spillede langt bedre på hjemmebane, men sejren i dag var aldrig i fare selvom vi virkelig ikke spillede ret godt fra 2-0 til 3-0.

Vi skal jo nok desværre ikke forvente at få en hjælpende hånd fra dem her imod Anderlecht, men bare det at vi nu selv kan afgøre det med en hjemmesejr over belgierne. Det var jo det vi drømte om da vi fik lodtrækningen. Og uanset hvad der sker nu, så vil man ikke kunne tillade sig at sige vi ikke fortjente at være med. Vi skulle lige i gang imod HJK, men siden da har vi godt nok leveret flot.

Skide godt gutter. 5-0, ikke alt for mange kræfter brugt. Det kunne ikke være bedre!

Men præstationen skal være bedre mod Randers hvis vi skal vinde på mandag.
Silkeborg IF
Endnu et virkelig imponerende resultat af Silkeborg. Og nu står SIF ligepludselig med udmærkede muligheder for at gå videre fra gruppen.
Verdensklasse! Endnu en opvisning:-)
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Stærkt Silkeborg! Håber i går videre
Tænker umiddelbart at kampen mod Anderlecht I Jysk Park bliver vild
Wild Tiger fra Vendsyssel
Flotflot godt for dansk bold
Samlet 10-0..... Så manglede der bare lige den levende legende Svend Gehrs til at gå helt i selvsving over SIF.
Den dybeste respekt herfra.
Kæmpe respekt herfra og så er det ærgerligt at UEFA giver bonus points når et hold vinder med 5 ;-)

Så er der lagt op til finale hjemme mod Anderlecht i Silkeborg i næste kamp om 2. pladsen og jeg vil mene baseret på første møde at SIF så afgjort har chancerne for at slå Anderlecht der ikke imponerede i det omvendte møde.

Det ville være et gennembrud at spille sig videre til forårets KO fase hvis det virkelig skulde lykkedes for SIF.
Flot af SIF drengene. Jeg vil glæde mig til at sætte med ned og se anden halvleg imorgen - jeg så kun første halvleg. Der burde være gode chancer for at SIF slår Anderlecht i den sidste kamp. Der er lagt op til en fantastisk fodbold Torsdag for både SIF og FCM den 3. November når det hele skal afgøres.
https://facebook.com/enchancetillasse/
annonce