Snak

Mere indhold efter annoncen

Vilde Tengstedt fortsatte stimen med mål og assist

Skrevet af bold
lør 15. okt 17:52

Rosenborgs danske spillere var i hopla, da holdet hjemme slog Strømsgodset med 2-0. Casper Tengstedt scorede og assisterede, mens Victor Jensen fik en assist til Tengstedts mål.Læs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Der skulle ikke have været mange ekstra kampe før at han var blevet topscorer på trods af at han startede midt i sæsonen.
Skrevet af Balder24
Mon ikke Hjulmand følger lidt med. Tengstedt burde være foran en del i kampen om en plads i truppen.
Skrevet af anygivenday
Det er norsk ligabold, der er under SL niveau
Skrevet af Fjeldabe
Eliteserien er stærkere.
Skrevet af grumblesnake
@Balder24

Ligesom en masse andre spillere kommer VM bare for tidligt for Tengstedt, da der ikke tid til at spille dem ind i truppen. Men bagefter tror jeg der er god mulighed for en udtagelse.
Skrevet af Mangdal85
Eliteserien er stærkere.


Nej. Både niveau og økonomi er et godt stykke under Superligaen. Rosenborg har et budget der kun er lidt større end det Viborg og Randers har. 30 millioner
Skrevet af no6forever
Rbks budsjett 2022 = 172 norske millioner

Og nivået er vel ca. det samme i ES som i SL. Ganske dårlig.
Skrevet af Fjeldabe
Nej. Både niveau og økonomi er et godt stykke under Superligaen. Rosenborg har et budget der kun er lidt større end det Viborg og Randers har. 30 millioner


Haha, gjør litt research før du dummer deg ut.
Skrevet af Paul Allen.
Ifølge nedenstående artikel så skulle Rosenborg i 2020 justere deres budget fra 59 millioner danske kroner til 48 millioner danske kroner.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/skandinavien/mike-jensen-og-bendtners-exit-har-skabt-luft-i-budgettet-i-rosenborg

Så det I to nordmænd skriver er altså at Rosenborg på 2 år har fordoblet deres budget til cirka 125 millioner danske kronee, vel og mærke uden at være norske mestre eller spille europæisk gruppespil?

Det synes jeg alligevel lyder ret vanvittigt i så fald - Rosenborg vil da have samme budget som FCM. FCM som ligger og køber spillere for 20-30 millioner danske kroner. Det har jeg ikke set fra Rosenborg.

FCK´s budget er iøvrigt omkring 200 millioner danske kroner
Skrevet af Fjeldabe
Superligaen er svak.
Skrevet af max-manus
Dette er helt galt. Rosenborg har de siste 10 år hatt budsjett stort sett mellom 180-220 millioner NOK.
Klubbens budsjett for 2022 er 184 millioner NOK:

https://www.rbk.no/nyheter/arsmelding-regnskap-og-budsjett-2022/Budsjett%202022%20årsmøte.pdf
Skrevet af Mikkel87
Så de ligger ret tæt på FCK, der ligger omkring 170 mil DKK?
Lyder alligevel ret vildt....
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/her-er-superliga-klubbernes-millionbudgetter
Skrevet af rambro
På landelisten er norsk fodbold bedre end dansk. Der er desværre ikke så meget at rafle om.
Skrevet af Braithwaiteshår
Norsk klubfodbold er ligeså elendigt som deres landshold
Skrevet af knud12
Tror de norske topklubber er helt på niveau med de bedste danske. Tror ikke FCK let ville slå hverken Molde Rosenborg eller bodø Glimt.
Skrevet af cabbagefever
Der er vel trods alt ikke nogen seriøse mennesker som mener at Eliteserien pt. er på niveau med superligaen på nogen tænkelige parametre (udover UEFA-koeficienten, som ikke kan bruges til sammenligning af niveau.)

Men omvendt er forskellen heller ikke SÅ stor, og det kan da sagtens være at tingene ser omvendt ud om 5 eller 10 år, norsk fodbold er trods alt på mange måder i fremgang.

Og i øvrigt SÅ fedt at se Tengstedt endelig leve om til det talent han viste som ungdomsspiller.
Skrevet af Nessy1981
Det er jo en diskussion som er svær at få et facit på. Personligt mener jeg at Molde, Rosenborg og Bodø lige så vel kan vinde mesterskabet i Danmark, som FCK, FCM, FCN eller Silkeborg eller hvem der nu vinder den i år. Til gengæld mener jeg at Superligaen er væsentligt mere lige, hvor der er større spring mellem holdenes kvalitet i Norge og der er simpelthen rigtigt dårlige hold i tippeligaen eller hvad den nu hedder.

Børkeeiet spiller fast for Rosenborg. Da han var i Brøndby kan jeg som fan af klubben skrive under på at man på ingen måde ønskede at se ham på banen. Han var ubetinget konstant en katastrofe. Sebulonsen og Heggheim som kom fra en fast plads for Viking, som ligger nummer 4 er heller ikke gode nok til startelveren på et Brøndby hold, som jeg længe ikke har set dårligere end nu (der er dog tegn på fremgang)
Skrevet af LaChris
Enig: SL er gennemsnitligt bedre end Tippeligaen, men de 3 bedste Tippeliga-hold ville have en fair chance for at vinde Superligaen.
Skrevet af Diego86
Den norske liga er virkelig også blevet ringe. Men han kunne nok være brugt i Brøndby eller lignende
Skrevet af knud12
Jeg er ret sikker på at Molde Rosenborg og Bodø ville spille med i top 6 herhjemme - jeg vælger dog at tro at FCK i stærk form (ikke i nuværende forfatning) vil være foran alle andre.
annonce
0