Snak

Mere indhold efter annoncen
Er der sådan en "vilde" kvote på bold, der skal opfyldes dagligt?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hvornår starter salget af sæsonkort og hvor dyre er de i 1. division?

Vi er ikke bedre.

Der skal som minimum en general til forsvaret og en til midtbanen. Maxsø har ikke været der mentalt længe og Slimane udfylder bare ikke den rolle han skal og kan godt forstå han ikke prøvede at komme på det danske landshold. Selverkendelse af højeste karat.

Flot af Viborg, som jeg altid godt har kunnet li’.
Rolig nu. Man bliver hverken mestre eller rykker ned i november. Husk succes er flygtigt, og slap dog af jer der lever i sekundet. Og nu skal man høre og læse på alle de mandagstrænere i medierne, og startskuddet lyder hos TV3’s pseudo-eksperter.
Forza Brøndby Olé 😵‍💫
Hold nu kæft hvor er Viborg FF et godt fodboldhold. Modstanderne må simpelthen give op, gang på gang. Tak for i år gutter!
Sig mig skal Brøndby ikke nå at købe de rigtige billetter?

Der er snart ikke ret lang tid til toget kører, og det er den forkerte ende af toget der er købt plads til - synes jeg.
Men flot af Viborg - der må være gang i noget spændende derovre.
Flot kamp af Viborg og en fuldt fortjent sejr. Det var imponerende hvad de fik ud af det sidste sæson og de har ligesom FCN kun bygget på i denne. Jeg håber sgu at de løber med mesterskabet.
Jeg er stor fan af NF og hvad han har præsteret med et amputeret Brøndby hold. Men det må efterhånden være tid til, at der skal nye kræfter til.
Det er ikke pga nederlaget idag, der ikke kommer som den store overraskelse. Men der er desværre ikke kommet den forventede udvikling i spillet efter der er kommet forstærkninger til.
Vi lukker for mange mål ind.
Vi kan ikke forsvare en føring hjem.
Og vi skaber simpelthen for lidt chancer.

Har våde drømme om et Zorninger retur…
Niels blev kastreret af ledelsen i starten sf sæsonen da de ikke ville forlænge og heller ikke afskedige ham. En kastreret træner har umulige betingelser.
Jeg håber bare at Viborgs fans og spillere får lov til at forlade stadion og Brøndby uden vold og hærværk fra BIF-"fans". Og at selvsamme "fans" undlader at smadre løs på mennesker og ting i det hele taget.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
De gjorde sgu ikke noget ondt ved Brøndby, de spillede bare meget bedre fodbold.
annonce