Snak

Mere indhold efter annoncen

Vilde Viborg gjorde det onde ved Brøndby

Skrevet af bold
søn 13. nov 16:56

Med en 2-0-sejr ude mod Brøndby spillede Viborg sig søndag op på siden af FC Nordsjælland på en delt førsteplads i 3F Superligaen.Læs hele nyheden her
Skrevet af SønAfKlopp
Ohi, Vallys og Wass, og spillet er stadig ikke blevet bedre - NF, raus!!
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af 1992
Sådan, tillykke Viborg det er sku godt gået!
Skrevet af Din ægte far
#nemt
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Vagn1896
Fuld fortjent sejr

Men helt ærligt tænker hovedparten af holdene i første division kunne have fået point på Brøndby stadion idag….elendig Brøndby hold hele vejen igennem hold nu op hvor var Brøndby dårlige er du så svimmel….

Igen så er superligaen vel ikke mere dårlig end sæsonen i i år….3 hold der ikke har skuffet Viborg Horsens og fcn alle andre har været bras….
Skrevet af Toon Toon!
Viborg er superligaens bedste hold pt. - godt arbejde, det må vi bare erkende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af juggs
sådan viborg mand
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Skrevet af Bruger4321
Hvad Brøndby er gode til, kan stå på bagsiden af et frimærke. Det her hold er så ringe, at ord næsten ikke kan beskrive det. Alt cadeau til Viborg, de er gode, og er klart bedst. Men det måden man taber på for Brøndby, der er ingen vilje, ingen intensitet, ingen ansvar, ingen teknisk formåen - intet!

Niels Frederiksen har gjort så meget for det her hold, men han må ud nu. Tag Rado, Divko, Greve, Slimane, Gammelby, alle nordmændene, og sikker flere, med..
Skrevet af Cashper
Vel nok BIFs’ ringeste præstation og meget symptomatisk sker det i NFs’ afskedskamp.

Tak til NF for hvad du har givet til Superligaen, men nu er det altså tid til forandring, og det gælder hele trænerteamet. Retov er heller ikke fem potter pis værd
Cash
Skrevet af MKilgallon
Ja, det er ærgerligt der er vinterpause nu.
Men velfortjent for hele klubben. Kom så tilbage i februar og gør det her arbejde færdig.
#DMiscominghome
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Sover Dommeren?
Et af topholdene gjorde hvad de skulle og tog den sejr, der var forventet af dem, mod en af nedrykningskandidaterne. Viborg spiller sku godt.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Skrevet af Taco mix
Er der sådan en "vilde" kvote på bold, der skal opfyldes dagligt?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Mikesas
Hvornår starter salget af sæsonkort og hvor dyre er de i 1. division?

Vi er ikke bedre.

Der skal som minimum en general til forsvaret og en til midtbanen. Maxsø har ikke været der mentalt længe og Slimane udfylder bare ikke den rolle han skal og kan godt forstå han ikke prøvede at komme på det danske landshold. Selverkendelse af højeste karat.

Flot af Viborg, som jeg altid godt har kunnet li’.
Skrevet af Mac2907
Rolig nu. Man bliver hverken mestre eller rykker ned i november. Husk succes er flygtigt, og slap dog af jer der lever i sekundet. Og nu skal man høre og læse på alle de mandagstrænere i medierne, og startskuddet lyder hos TV3’s pseudo-eksperter.
Skrevet af martin.hein
Forza Brøndby Olé 😵‍💫
Skrevet af LigeTilAnledningen
Hold nu kæft hvor er Viborg FF et godt fodboldhold. Modstanderne må simpelthen give op, gang på gang. Tak for i år gutter!
Skrevet af Parkbetjenten4560
Sig mig skal Brøndby ikke nå at købe de rigtige billetter?

Der er snart ikke ret lang tid til toget kører, og det er den forkerte ende af toget der er købt plads til - synes jeg.
Men flot af Viborg - der må være gang i noget spændende derovre.
Skrevet af denrødeinvasion
Flot kamp af Viborg og en fuldt fortjent sejr. Det var imponerende hvad de fik ud af det sidste sæson og de har ligesom FCN kun bygget på i denne. Jeg håber sgu at de løber med mesterskabet.
Jeg er stor fan af NF og hvad han har præsteret med et amputeret Brøndby hold. Men det må efterhånden være tid til, at der skal nye kræfter til.
Det er ikke pga nederlaget idag, der ikke kommer som den store overraskelse. Men der er desværre ikke kommet den forventede udvikling i spillet efter der er kommet forstærkninger til.
Vi lukker for mange mål ind.
Vi kan ikke forsvare en føring hjem.
Og vi skaber simpelthen for lidt chancer.

Har våde drømme om et Zorninger retur…
Skrevet af apb
Niels blev kastreret af ledelsen i starten sf sæsonen da de ikke ville forlænge og heller ikke afskedige ham. En kastreret træner har umulige betingelser.
Skrevet af steen27
Jeg håber bare at Viborgs fans og spillere får lov til at forlade stadion og Brøndby uden vold og hærværk fra BIF-"fans". Og at selvsamme "fans" undlader at smadre løs på mennesker og ting i det hele taget.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af tåfræser
De gjorde sgu ikke noget ondt ved Brøndby, de spillede bare meget bedre fodbold.
annonce
0