Snak

Mere indhold efter annoncen

Vilde Viborg gjorde det onde ved Brøndby

søn 13. nov 16:56

Med en 2-0-sejr ude mod Brøndby spillede Viborg sig søndag op på siden af FC Nordsjælland på en delt førsteplads i 3F Superligaen.Læs hele nyheden her
Ohi, Vallys og Wass, og spillet er stadig ikke blevet bedre - NF, raus!!
Bevar Brøndby IF YNWA
Sådan, tillykke Viborg det er sku godt gået!
#nemt
You come at the king, you best not miss.
Fuld fortjent sejr

Men helt ærligt tænker hovedparten af holdene i første division kunne have fået point på Brøndby stadion idag….elendig Brøndby hold hele vejen igennem hold nu op hvor var Brøndby dårlige er du så svimmel….

Igen så er superligaen vel ikke mere dårlig end sæsonen i i år….3 hold der ikke har skuffet Viborg Horsens og fcn alle andre har været bras….
Viborg er superligaens bedste hold pt. - godt arbejde, det må vi bare erkende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
sådan viborg mand
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Hvad Brøndby er gode til, kan stå på bagsiden af et frimærke. Det her hold er så ringe, at ord næsten ikke kan beskrive det. Alt cadeau til Viborg, de er gode, og er klart bedst. Men det måden man taber på for Brøndby, der er ingen vilje, ingen intensitet, ingen ansvar, ingen teknisk formåen - intet!

Niels Frederiksen har gjort så meget for det her hold, men han må ud nu. Tag Rado, Divko, Greve, Slimane, Gammelby, alle nordmændene, og sikker flere, med..
Vel nok BIFs’ ringeste præstation og meget symptomatisk sker det i NFs’ afskedskamp.

Tak til NF for hvad du har givet til Superligaen, men nu er det altså tid til forandring, og det gælder hele trænerteamet. Retov er heller ikke fem potter pis værd
Cash
Ja, det er ærgerligt der er vinterpause nu.
Men velfortjent for hele klubben. Kom så tilbage i februar og gør det her arbejde færdig.
#DMiscominghome
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Et af topholdene gjorde hvad de skulle og tog den sejr, der var forventet af dem, mod en af nedrykningskandidaterne. Viborg spiller sku godt.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
annonce