Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cerezo
Meget fortjent sejr. Viborg klart bedst og Brøndbys indsats var jammerlig og fantasiløs. Spillemæssigt har Brøndby ikke formået at sætte en helstøbt præstation sammen i 90 minutter i meget, meget lang tid og resultatmæssigt har man ikke vundet to kampe i træk siden maj (hvor de to sejre kom oven på ni kampe uden sejr inden da).

Tak til Niels Frederiksen for en fin indsats især de første par år, men nu må det være tid til at prøve noget andet på trænerbænken. Håber på en udmelding om trænerfyring inden for en uges tid og at man har en ny cheftræner på plads senest til nytår hvor transfervinduet åbner.
Skrevet af Ludomania
Jeg tvivler meget på at NF er Brøndby træner efter vinterpausen. Jeg håber at ledelsen har et godt alternativ klar her og nu så den nye træner kan lære truppen at kende.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Drizzt Do'Urden
VFF har altid været en stor klub på fansiden. Nu er de det også sportsligt, og det er sgu fedt at se.

32 point og en delt førsteplads i skrivende stund. Jeg tager hatten af!
FCK
Skrevet af El ninio
Det er så fint og professionelt arbejde det Viborg laver i denne sæson på alle planer i klubben. Præstationen i dag siger ikke en skid om Brøndby, den viser kun hvor dygtigt og sindsygt konsistent Viborg mandskabet har været.
Hvad gør I nu med jeres grønne monster i front. Bliver han solgt nu eller skal han gå for nul kr til sommer?

Vh. En SIF mand
Skrevet af Yetti
Det er HELT suverænt at overvintre som nr 2. Muligvis endda a point med nr 1.

Klart at foråret ser anderledes ud. Viborg er en udviklingsklub og har selv erklæret at de skal sælge spillere. Håber bare de samtidig formår at hente noget tilsvarene kvalitet ind. Det er de lukkede ret godt med de senere år, men margin for fejl bliver mindre jo mere bevågenhed der er på klubben.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Bare en skandale… det er et kæmpe nederlag. Ledelse mæssigt, for C.V og & Co. NF + Co.

Måske alle burde ud, men jeg håber man starter i bestyrelsen og går nedefter. Der er så lang vej lige nu, at jeg ikke kan overskue det. Vi er klogere til sommer.
Skrevet af Tesla85d
SIF mand. Jeg tor helt bestemt han bliver til sommer, da det beløb vi kan få her 6 måneder før udløb ikke står mål med den værdi han forhåbentligt får for os i foråret
Een mand, een klub. VFF 1896
Skrevet af JesperA46
Viborg er et klart bedre hold. Det ser vi i alle spillets facetter. Brøndby er favorit til nedrykning
Skrevet af Tom Wanks
Viborg spiller måske sæsonens bedste kamp; de kontrollerer den i store træk og udnytter Brøndbys svage punkter. Og igen ser vi Vestegnens drenge blive apatiske og ryge i struggle along, mens NF virker afmægtig og nærmest offerpræget at se på.

På den ene side kan der kun konkluderes krise, selvom man har været ubesejret gennem mange kampe - og NF har længe kæmpet med en tilbagevendende apati, en tilbagevendende frygt for at tabe og tab af position/disciplin i defensiven.

På den anden side er NF så ubestrideligt fagligt dygtig og velbegavet, at man dårligt kan finde en bedre til klubben. Brøndbys ledelse bør snarest, efter min udenforstående opfattelse, forlænge med NF, erklære fuld opbakning til ham - og så hjælpe truppen til at få bearbejdet efterårets skizoide spil, så man kan mobilisere, tilføre 1-2 kvalitetsspillere, og få fornuftigt fat i forårssæsonen.

CV ærgrer sig åbent over at skulle pausere med et pinagtigt selvbillede - men dét vi så idag er også en del af Brøndbys aktuelle virkelighed.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Ntx32
Aller først stort cadeau til Viborg.
Det har været et rigtig flot efterår.
Vinterpausen kommer rigtig godt for Brøndby IF. Selvom man før i dag ikke havde tabt i 9 kampe er der kommet for få point på kontoen. Næsten alle resultater har de seneste uger flasket sig for BIF så top 6 sagtens kan nås med en stærk start på foråret. Vi har FCM og FCN ude men det er udebaner hvor vi traditionelt er gode. Så er der Horsens og Silkeborg hjemme og Lyngby ude. Disse 3 kampe kan give 9 point. Alle de andre hold der ligger og kæmper om top 6 mødes indbyrdes. Så denne sæson er ikke helt død endnu. Men naturligvis skal præsentationerne være bedre. Og de kampe hvor det kører ok skal man sætte 90 gode minutter sammen.
Er stor fan af NF og kæmpe respekt for hvad han har udrettet med dette BIF hold.
Han er professionel og firmaets mand. Og god i medierne. Men jeg synes over lang tid at han har set slidt og opgivende ud... Han mangler gejst og vilje og synes det smitter af på holdet. Til sommer har han været der i 4 år og det er jo nærmest længe i en fodboldklub. Så jeg mener for alles bedste at der ikke skal forlænges. Der skal frisk blod og energi ind nu.. Og det vil naturligvis ikke give mening at køre videre med ham til kontrakten udløber. Så har en ny træner ikke meget tid frem mod næste sæson.
Så CV brug nu god tid fra i dag til at finde en kanon træner til dette hold som der er meget potentiale i og forstærk over vinteren. Det har været et rodet og turbulent efterår med bøder, karantæne til fans, nye ejere, svingende spil osv. Pausen kommer fantastisk og lad os se om vi kan nå top 6. Ellers overlever vi nok det og så skal der bare sættes max ind mod næste sæson. Vi kan ikke tåle at de første 6-7 runder giver så få point... Så er der VM, juhuu:)
Skrevet af Ntx32
@
Nej Jesper. BIF er ikke i nærheden af favorit til nedrykning.
Et par sejre i foråret kan man ligge til top 6. Fordi inden hold omkring top 6 sætter noget fornuftigt sammen.
Skrevet af Fiskeren92
Dinægtefar
#nemt

Godt indlæg. Dejligt at den positive FCK-arrogance er tilbage, flot eksemplificeret ved at man lige kan kaste op i rivalens tråd efter selv at have sneget sig op på en imponerende tredjeplads.

VFF har altid været en stor klub på fansiden. Nu er de det også sportsligt, og det er sgu fedt at se.

32 point og en delt førsteplads i skrivende stund. Jeg tager hatten af!

Enig. Det er sgu imponerende. Stor respekt til Viborg, og det er fedt og dejligt at se når de traditionsrige fodboldklubber i Danmark har succes.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Tom Wanks
NTX32, enig i at hvis der skal skiftes træner, så skal det være i nærmeste fremtid. Det samme gælder, hvis CV også er på brættet.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Barefordi
Jesper
Tænker at Lyngby og AaB er favoritter pt.
Skrevet af Ntx32
@Tom
Yes. Tror sgu ikke CV er aktuel til at ryge ud...
Han har nu fået nogle større muskler og større råderum...
Skrevet af gunner_the_fan
Bliver spændende at se, hvem som kommer bedst ud af starthullerne til de sidste 5 kampe i foråret.
Kommer mange uafgjorte kampe, tror jeg
Skrevet af Tom Wanks
Det har han, Ntx - men han har også været en del af en krisepræget tid, som bl.a. har været udløst af en til tider fejlslagen indkøbspolitik, så udefra set kunne han måske være i tvivlsom standing. Jeg er dog enig i at han har været ret værdifuld for Brøndby siden han blev ansat, så det skal ikke læses som agitation.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Ntx32
·@Tom
Enig... Synes heller ikke jeg læser og hører at det er definitivt NF stopper..
Der er hele tiden en dør der står halvt åben.. Tror heller ikke han har tabt omklædningsrummet på nogen måde.
Skrevet af tjeeving
Jeg håber bare at Viborgs fans og spillere får lov til at forlade stadion og Brøndby uden vold og hærværk fra BIF-"fans". Og at selvsamme "fans" undlader at smadre løs på mennesker og ting i det hele taget.

Det er sjovt. Med dit behov for dette skriv, får man anledningen til at tro, at du faktisk håber det modsatte.
Skrevet af Corbo
Hvorfor.. Hvad er det du læser ind i det?
annonce
0