Snak

Mere indhold efter annoncen

Villa og Alba fører an på spansk succeshold

søn 16. dec 2018
Julekalenderen består i år af All Star-hold fra verdens bedste læsere, og bag låge nummer 16 gemmer sig et stærkt Valencia-hold med flere stadig aktive stjerner i startopstillingen.

Læs hele nyheden her
Alt i alt et meget godt hold, men personligt synes jeg ikke Jordi Alba har noget at gøre på det hold, og højre back burde uden tvivl gå til Amedeo Carboni. Derudover savner jeg lidt Ruben Baraja eller Mendieta på holdet frem for Parejo, og Pablo Aimar i stedet for Mata.

Selvom det er tidligt i karrieren havde jeg også givet VB til Gaya, men det var nu Juan Bernat og ikke Gaya der erstattede Jordi Alba.
Haha Marcelo har i den periode du snakker om været suverænt bedste back i verden. Og også i La Liga ?
Meget ærgeligt der ikke er fundet plads til Mendieta.
Og hvorfor overhovedet lave sådan et hold hvis man alligevel vælger at droppe en højre back. Desuden lugter det, ift specielt Mata og Alba, lidt meget af at man har valgt holdet ud fra hvor store navne de er blevet senere i karrieren, end hvad de har betyder for Valencia i deres tid i klubben.
Cañizares
Tendillo - Ayala - Arias
Mendieta - Albelda - Fernando Gómez - Carboni
Villa - Kempes - Claudio López

Jeg kan sagtens forstå argumentet med at vælge relativt nye spillere, da vi yngre fans ikke har haft mulighed for at se de ældre spillere i aktion. Heldigvis har klubben været god til at involvere gamle drenge som Kempes, Arias og Fernando i nutiden, så vi fans kan forstå hvor vigtige de egentligt har været.

Fernando og Kempes er for mig at se de eneste uundgåelige i forhold til betydning og niveau. Der har simpelthen været så mange dygtige spillere forbi klubben.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Fint hold. Men hvor er gaiska mendieta? Og David Silva er bestemt ikke født og opvokset i Valencia! Ved ikke hvor du har det fra? Han er fra Arguineguin på gran canaria.
Han virker altså ikke rigtig som den mest hardcore Valencia fan ham Frederik. Synes i hvert fald der er nogle mangler på holdet og historien om David Silva er jo faktisk lidt til grin.
"Hvorfor ikke Mendieta?"

Læs teksten. Frederik har været fan siden start-00´erne. Mendieta var i Valencia indtil 2001 og OP har derfor næppe set ham spille meget i Valencia-trøjen.

Det er ikke et All-Time Greatest hold - det er de elleve spillere, der har betydet mest for Frederik som Valencia fan.

Fint hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Hejsa, det er mig der har lavet holdet, jeg er ked af i måske ikke kan lide det, men som Flying Dutchman skriver er det de spiller der betyder noget for mig, jeg har fuld respekt for det ikke er de største i klubben, men som sagt, har jeg ikke set Valencia før 2000, og heller ikke sindsyg meget de første par år i det nye årtusind.

Og ja, jeg beklager fejlen med David Silva, det var jeg blevet fortalt engang, da jeg var nede i Valencia for 1 års tid siden, det stolede jeg blindt på de lokale havde styr på, så det har jeg selvfølgelig ikke siddet og googlede mig frem til.

Jeg synes i stedet i skulle tage og dele jeres egen bud på 11 Valencia spillere der har betydet meget for jer!
Her er mit bud.
Cañizares
Angloma- Ayala- Marchena- Jordi Alba Baraja- Albelda- Mendieta- Silva
Villa- Morientes
Bænk: Zubizarreta- Djukic- Carboni- Claudio Lopez- Angulo
Træner: Gary Neville ???
Spøg til side. Rafa Benitez ??
Har også været kæmpe Valencia fan siden starten af 00´erne. Derfor vil jeg også komme med mit bud.


Canizares


Cancelo Marchena Ayala AlbaAlbelda Baraja


David Silva Aimar Vicente


Villa

Træner: Rafa Benitez


annonce