Snak

Mere indhold efter annoncen

Villa-skade ændrer ikke Barca-strategi

Skrevet af bold
lør 17. dec 2011
Storklubben Barcelona har ikke tænkt sig at ændre på transferplanerne, selvom angriberen David Villa for nyligt pådrog sig et benbrud.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Zna
Pedro - Messi - Sanchez

Cuenca som sub.

Imo er et spillerkøb ikke nødvendigt.
FC Barcelona Messias <3 Busquets er GENIAL!
Skrevet af BoldenDK
Hva så hvis en af de 3 blir skadet. Ja jeg synes sgu de er tyndt besat helt fremme. Det er ik mange skader der skal til for at Barce er helt lammet
Skrevet af BoJangles
Ja, så er der Iniesta på venstre, eller Fabregas centralt.
Skrevet af Benjamino
Hvor længe er Afellay skadet? Han kommer vel også tilbage på et tidspunkt.
Det virker meget fornuftigt i fremtidsperspektiv ikke bare at gå ud og leje/købe en angriber i panik. Så er det meget bedre at give chancen til deres unge, meget talentfulde spillere. Hvis man købte en ny spiller hver gang man fik en skade eller solgte, så ville der jo aldrig blive plads til de nye talenter, som en dag vil præge topfodbolden.
Skrevet af javersoon
Barcelona er bestemt ikke tyndt besat.
Skulle det vise sig, at f.eks. Sanchez bliver skadet igen, tager pedro, Cuenca eller fabregas blot over.
Keita eller Thiago overtager blot Fabregas´s plads centralt.
Det skal nok holde ;)
Alt dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi Barca´s spiller helt fremme ikke fungere i praksis som en wing. Deres spillestil er meget flydende, så Fabregas ville sagtens kunne spille en Wing.
Kigger man ud i verden, er det heller ikke mange storklubber der kan prale af en så stor offensiv bænk, som den Barca er i besiddelse af.
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
Skrevet af Holmtumbler
Nej, det er ikke ligefrem angrebsspillere, der mangler, selvom vi godt kunne bruge en decideret center forward.

Men FORSVARET er stadig tyndt besat, og det synes jeg, man mangler at få kigget på. Hvornår sker der en forstærkning der, således at Mascherano, Busquets og Abidal ikke skal lege midterforsvarere? (ja, jeg ved godt, at Piqué og Puyol sidder på startopstillingen nu, men erstatningerne er simpelthen ikke gode nok, og Puyol er ved at blive gammel, langsom og skal også snart stoppe en dag)

i øvrigt skulle Busquets bare kyles helt af holdet, og det kan kun gå for langsomt!
FC Barcelona-fan siden sæsonen 2003-2004
Skrevet af Reefall
Er du helt væk??
Du drømmer ikke om hvor stor betydning Busquets har for holdet. Læg mærke til ham i en kamp. han laver ingen fejl! og er ufattelig vigtig som balancespiller. Det er ikke for sjov at han slår diverse spillere af på det spanske landshold og også i Barca i de store kampe netop fordi han er så vanvittig. ikke noget man lægger vildt meget mærke til, men oppe i hovedet går det så vanvittigt stærkt!
Skrevet af Holmtumbler
Jeg siger ikke, han er en dårlig fodboldspiller. Jeg siger bare, jeg ikke kan lide ham.

Hans film ved jeg ikke noget værre end, samt hans klamme appel til dommeren. Sådanne typer fodboldspillere er ikke til at holde ud.

Jeg kan meget bedre lide Mascherano på den position. Ja, han trækker et kort en gang imellem, men han er utrolig effektiv og passer rigtig godt ind. Ham bruger vi ikke nok.
FC Barcelona-fan siden sæsonen 2003-2004
Skrevet af Counter Attack
Det er det helt rigtige at gøre.. Der er nok med offensive spillere. Fàb og Don kan også spille deroppe så det vil gi 5 mand til 3 pladser :) det er sku fint imo.
- Håber han når EM !
Mil vuit-cents noranta-nou, neix el club que porto al cor, blaugrana son els colors, futbol club barcelooona! Barça - España Villa y Torres http://www.youtube.com/watch?v=VF5HHfKJpQk http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng
Skrevet af Blaugrana92
Holmtumbler:

Læs denne artikel og overvej situation en gang til. Hvis du så stadig ikke har skiftet mening, så læs den igen og overvej det igen. Hvis du så stadig ikke har skiftet mening, så husk følgende for fremtiden: Da Pep for nogen tid siden blev spurgt om hvad det første navn på holdkortet var, når der skulle stilles hold til de store og betydningsfulde kampe, kom svaret hurtigt og præcist: Sergio Busquets. Hvorom alting er, så læs denne artikel:

http://www.itv.com/sport…king-24112/

Fandt i øvrigt også lige denne:

http://manutd24.wordpres…-dominance/

... og sidst kan du eventuelt læse lidt om hans rolle ved VM i 2010:

http://www.zonalmarking.…-cup-final/
Something Something Danger Zone
Skrevet af tbw1
Ja som balancespiller Busquets utrolig værdifuld - man kan ikke kyle ham af pga en personlig aversion mod ham !
Skrevet af barcabold
Det er nu vi skal vise, at holdet har bredden til at forblive verdens bedste hold, og det tror jeg bestemt også vi gør.
Tager man udgangspunkt i den klassiske Barcaformation, er der stadig mange om de forskellige pladser. Messi, Pedro, Sanchez, Cuenca, Fabre og Iniesta kan alle bruges på de 3 mest offensive pladser, og idet Thiago for alvor er ved at blive spillet ind på holdet, kommer midtbanen heller ikke til at lide under at f.eks. Iniesta bliver rykket længere frem.
Men jeg er enig i at forsvaret godt kunne bruge en forstærkning i form af en midterforsvarer, evt. Thiago Silva. En anden spiller, som jeg tror kunne passe fint ind i forsvaret, er Agger, men det er nok ikke sandsynligt at de henter ham.
Skrevet af Baudie
@Holmtumbler

Hehe Busquets smidt af holdet... Verdens bedste defensive midtbanespiller på Barcelonas hold. Ingen anden i verden kan udfylde den plads bedre end netop Busquets. Han er værdifuld i at binde midtbane og forsvar sammen og giver Alves mulighed for at være meget offensiv, og desuden er han iskold med bolden selvom modstanderen presser.

Det er sjovt som Busquets meget ofte ikke får anderkendelse af især yngre knægte. Tror at det går dem på at han ikke har ligeså mange point i Fifa eller lignende :) Har dog set at din kritik går på at han filmer osv. men der bliver altså også lavet mange grimme frispark på Busquets. Synes desuden ikke at han har filmet så meget i denne sæson som tidligere.

/Baudie
Skrevet af barcabold
Baudie

Jeg er meget enig. Busquets er meget værdifuld for Barcelona. Hvis vi tager udgangspunkt i kampen mod real, med en forsvarskæde bestående af:
Alves - Puyol - Pique - Abidal
Så blev Alves smidt frem efter Reals hurtige mål, men idet Barca samtidig havde Busquets, så blev forsvaret ikke svækket synderligt af Alves´ fravær, kæden blev blot:
Puyol - Pique - Busquets - Abidal
Hvor Busquets samtidig kunne deltage i det fremadrettede spil.
Skrevet af BoJangles
Busquets betyder utroligt meget for Barca, det ved de fleste. Men det ændrer ikke på, at han er en latterlig tudetøs, som det gør ondt langt inde i marven at have til at rende rundt på sit hold.

Syntes altid der har været en spiller på Barca´s hold, jeg har ønsket af helvede til, men ofte har det været fordi at han har været alt for elendig fodboldspiller, samtidigt med at han har været en idiot. Men med Busquets er det kun fordi han er en idiot. Han løfter de andres spil gevaldigt, og det gør desværre at man som fan af holdet bliver nødt til at være utrolig glad for at han er der.
Skrevet af Holmtumbler
Okay, så. Hej igen.

Jeg indrømmer, at mit had til Busquets bunder utroligt meget i den måde, Busquets er blevet fremstillet i "rampelyset", som værende hovedsageligt bold.dk. Jeg synes blot, at han kan være nok så god en fodboldspiller, men hvis han ikke indbyder til sympati, så er man altså i modvind.

I gider heller ikke have Tevez eller Balotelli på holdet, vel? To fantastiske fodboldspillere, men fremstillet som problembørn og ødelæggende for det gode navn og omtale. Jeg ved, det er en stærk og søgt parallel, men det er nu en gang sådan, jeg ser på det. (og nej, Busquets er ikke et "problembarn" i samme forstand som de to nævnte)

Han er en torn i øjet på mig, og jeg kan stadig ikke se, at han er uundværlig. Jeg har læst de artikler og blogs, der er blevet postet, og jeg medgiver da, at der er en grund til, at han er førstevalg på Barcelona og på landsholdet. Selvfølgelig kan han spille fodbold.

Han er blevet fremstillet som en nar, jeg har noget personligt mod ham, og jeg vil gerne ofre ham på fodboldens alter for at slippe for at se og høre på ham.

Jeg er meget mere til Mascherano, og ja, det er sikkert godt, jeg ikke er træneren.
FC Barcelona-fan siden sæsonen 2003-2004
annonce
0