Snak

Mere indhold efter annoncen

Villarreal har fundet Garridos afløser

tor 22. dec 2011
Spanske Villarreal forfremmer B-holdets træner, Jose Francisco Molina, til førsteholdstræner for resten af sæsonen.

Læs hele nyheden her
HMMMMMM kunne det her hjælpe Bille han kender ham jo....
Held og lykke Molina..
Håber virkeligt han kan vende Villarreal til den succes de fortjener..
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Mon Laudrup er en mulighed efter sæsonen? Hvis man da selvfølgelig ikke forlænger med Molina til den tid
Undskyld men jeg ser ikke Bille som fremtidens mand for Villareal, som skal føre dem tilbage på den position de tidligere har haft. Men jeg håber de kommer tilbage snart.
Danmark: FC Københan siden 1994 Spanien: Valencia CF siden 2005
laudrup er da en mulighed, eftersom villarreal plejer at spille fodbold fodbold som laudrup også vil.. men ved ikke rigtig om laudrup´s ry som træner er godt mere i spanien
winning
Jeg kan virkelig ikke se Laudrup som en mulighed hos Villarreal. Det er anden gang i træk, vi henter en fra egne rækker, hvilket er ganske naturligt af to grunde:

1. En træner udefra vil formentlig kræve mere i løn; Laudrup hører vel til i den dyrere ende.

2. Vi har ikke råd til de store indkøb, så der skal i højere grad satses på egen avl, og hvem kender vores "up-and-coming" spillere bedre end deres nu forhenværende træner.

Garrido gjorde det over alt forventning i sit første halvandet år på posten, men skader, dårlig økonomi og forkerte indkøb har gjort det svært for ham. Vi har ganske enkelt ikke råd til at "spilde" 80 mio. kroner på Zapata, som i den grad er faldet igennem. I øvrigt også et mærkeligt køb, da det er backsene vi halter på - og ikke midterforsvaret. Og uanset hvor meget vi gerne vil det, så er og bliver Zapata ikke back.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Villarreal købte kun Zapata, fordi vi var ude efter ham. Nægter at tro andet til den pris.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
"1. En træner udefra vil formentlig kræve mere i løn; Laudrup hører vel til i den dyrere ende."

Fik Laudrup ikke den mindste løn i ligaen, da han var træner for Mallorca?
super! han er en god træner, især hans offensive spil er flot!
En klub, en kærlighed HALA MADRID!
@Frækfyr

I så fald er det blot endnu dummere. Roig laver ellers meget få fejl på transfermarkedet, men købet af Zapata har nok en stor del af ansvaret for vores elendige halvsæson. De penge kunne være brugt på et par solide backs og eventuelt en ny angriber, for tre angribere var ikke nok i sidste sæson - og har absolut heller ikke været det i denne.

@Rivaldo07

Det vidste jeg ikke. (: Dog falder han stadig for det andet kriterie. Derudover har vi vel reelt heller ikke truppen til at spille Laudrups form for fodbold lige pt. Det ville ende i for meget småspil på midten, fordi vores backs ikke kan bidrage med bredde i spillet, som Dani Alves eksempelvis gør så flot for Barcelona.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
annonce