Snak

Mere indhold efter annoncen

Villas-Boas: Fremragende i anden halvleg

Skrevet af bold
lør 18. feb 2012
Chelsea skal i omkamp efter 1-1 mod Birmingham i FA Cup\'en. Et skidt resultat, erkender manager Andre Villas-Boas, der dog er meget tilfreds med indsatsen efter pausen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af FalconLFC
"... men præstationen var til gengæld fremragende i anden halvleg."

Så vi den samme kamp?!?

Han ligner da mere og mere en mand, der overhovedet ikke har styr på noget som helst!

Gider ellers ikke være bagklog, men jeg sagde allerede i sommer, at hvis resultaterne udeblev, så ville der blive ballade blandt de gamle spillere og så ville AVB være en katastrofe at have på posten, bla pga manglende erfaring og manglende respekt fra spillerne...
Skrevet af Andr7953
De spillede ingengang særlig godt i anden halvleg, jeg forstår ham virkelig ikke, er virkelig så let at gøre tilfreds?. Håber godt nok ham og Chelsea tager sig sammen, for spillet lige nu er slet ikke kønt.
Skrevet af ashhh
LØGN!
Skrevet af KRIGARN
Tvivler sku på, at Chelseas fans er enige i den påstand. Et hold af Chelseas kaliber spiller ikke en "fremragende" halvleg mod et Championship hold, hvor de så ikke vinder!
Skrevet af Bosse1983
Gider ellers ikke være bagklog, men jeg sagde allerede i sommer, at hvis resultaterne udeblev, så ville der blive ballade blandt de gamle spillere og så ville AVB være en katastrofe at have på posten, bla pga manglende erfaring og manglende respekt fra spillerne...

Problemet er vel i lige så høj grad, at den gamle garde i sin tid var med til at løfte holdet. I dag er det vel reelt kun Terry som ligner en spiller der fortjener en stamplads. Lampard spiller lidt i øst og vest og lider under det nye system på midten. Det samme gælder egentlig Cole. Malouda og Drogba er skygger af sig selv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Strunge
Et hold af Chelseas kaliber spiller ikke en "fremragende" halvleg mod et Championship hold, hvor de så ikke vinder!


Enig. Fatter sgu ikke sådan en udmelding. En kende patetisk faktisk. Tror Abramovich fortryder sit stunt i sommers, og mon ikke AVB var røget allerede under andre omstændigheder?
Skrevet af Blue-boy
At den gamle garde er en skygge af sig selv, skyldes i overvvejdne grad AVB og hans taktik (eller mangel på samme). Jeg forstår ikke den higen efter at skifte noget ud der virker - bevares der kan foretages nogle justeringer, men CFC har trods alt ligget med i toppen i en årrække. Den her fokus på alder er forkert - er man god nok, er man ung/gammel nok. Alder og rutine, er jo netop det der bærer et hold som Man. United... Giggs, Scholes, Ferdinand, Carrick - jeg syntes sgu de klarer det meget godt. Der er masser af bold i Terry, Lampard, Drogba og Cole endnu . Brug dem nu!
The first human being who hurled an insult instead of a stone was the founder of civilization... What´s on your mind, if you will allow the overstatement?
Skrevet af Prodigy
WHAT????

Han må være desperat for at opløfte sine spillere med positiv snak - Jeg syntes det bliver værrer og værrer for hver gang Chelsea spiller, og som de sagde i studiet på 6´eren, så virker det det ikke som om han kan få hverken plan a eller plan b til at fungere.

Og hvor er det dog latterligt se ham sidde der i skovskiderstilling under kampen og virke som om han har styr på det - Rejs dig nu op og spark til nogle flasker i stedet, især når spillet er så kummerligt som det er pt.
Skrevet af FalconLFC
@ Bosse1983

Jeg er enig, men som jeg ser det er det største problem for Chelsea, at man gerne vil bygge noget nyt op, men ikke anerkender og accepterer at det kommer til at tage tid og vil koste nogle resultater henad vejen.

Det er jo meget sigende, at man under en (gen)opbygningsfase ikke benytter andre af egne talenter end Sturridge og til en hvis grad McEachran. Hver gang det brænder lidt på, så er de den gamle garde der trækkes frem. Arnesen blev berømmet for at hente talenter til Chelsea og opbygge en rugekasse, men hvor er de talenter henne? De får jo ikke chancen!

Man har en et talent som Lukaku løbende, men spiller han? Nej, man håber at Shevchenko v2.0 (450 mill. ud ad vinduet!) og den aldrende Drogba kan redde den i land! Abramovich må finde ud af hvad han vil og drage konsekvenserne: Forsøge at redde nogle resultater i land ved at bruge de "gamle" og derved indirekte overrule AVB, eller give AVB arbejdsro og så se stort på resultaterne i en periode.
Skrevet af Chelseadk
Er det kun mig der ikke kan forstå hvad essien laver på bænken nu hvor han er 100% igen ?!!
Skrevet af M.stilhoff
Nu er min holdning til essien, at efter et år med skade! så er man ikke klar efter 2 måneder til og give sig 100% i hel kamp :-)
Liverpool - 18 Titles and 5 european cups!!
Skrevet af Chelseadk
Nu er det sådan at han kun har spillet i en kamp på 1 holdet efter han er kommet tilbage, men inden da spillede han et par kampe på 2 holdet. Så er min holdning at hvis han kun spillede på 60% så ville han stadig være bedre for holdet end romeu, mireles og obi ... Essien er efter min mening den bedste spiller chelsea har når han spiller op til sit bedste.
Skrevet af foxtrotfrog
Jeg synes også, at man skal huske på at dette er FA cuppen. Dette er ofte en mulighed for at give spillere chancen, som netop ikke har fået så meget spilletid (derfor dagens opstilling), MEN! det skal dog pointeres, at indstillingen og det generelle spil idag overhovedet ikke var acceptabelt.
Skrevet af CFCHackney
Spillet var ikke godt, dog bedre i 2. halvleg.. Men ikke godt nok. De egoer vi har u omklædningsrummet må der gøres noget ved. De får en kæmpe løn, også har de sgu også bare at tage sig sammen og ikke gå i mod manageren.
hvis de skal blive ved med at gå i mod managers, så må de ryge for der er også en chance for at de ikke kan lide den næste heller.

Jeg elsker Lamps, men hans lille tuderi efter City kampen om at han ikke havde fået nogen forklaring på hvorfor han ikke startede kampen. Jeg tror ikke en manager giver 14 mand en forklaring på hvorfor de ikke starter inde i kampene.

Essien har spillet 75 minutter for reserverne, og 2 kampe for 1. holdet efter hans comeback.
Han skal still i gang, og iøvrigt bør det slet ikke være nødvendigt at still i stærkeste opstilling hjemme mod Birmingham, at vi så gør det lige nu er forståeligt nok så dårlige vi er..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Folsen
Jeg tror, at hvis Abramovich tænker på at fyre AVB, så er det til sommer, ved mindre Chelsea ryger ud af ChL, så kunne det godt være slut. Jeg håbede på, at han ville blive en succes og kunne skabe dette generations skifte, men sådan ser det desværre ikke ud.
...
Skrevet af Baltazar
Helt ærligt så kan en halvleg hvor et på papiret virkelig godt PL-hold, som mit Chelsea, kun scorer ét mål mod et meget ringere hold, IKKE være fremragende
Chelsea FC > Pride of London
Skrevet af Schleimann
Den udtalelse er jo decideret sørgelig. At kalde Chelseas indsats i 2. halvleg for fremragende, er at stramme den. Acceptabel vil jeg mene, er det ord du leder efter AVB. Hans job hænger efterhånden i en tynd tråd, og jeg tror, at han får sparket, hvis Chelsea ryger ud af CL til Napoli.

A wild guess: Jose Mourinho retur til Broen? Han ser lidt misfonøjet ud i Real - jakkesæt og trenchcoat er blevet erstattet af hættetrøje og dynevest ;)
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af KongLyhne
Manden har jo totalt tabt sutten...
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af FalconLFC
Hvis Abramovich er klar til at smide 2 milliarder på nye spillere, så er jeg ikke i tvivl om at vi ser Mourinho tilbage i Chelsea efter sommerpausen. Jeg tror bare ikke, at Abramovich vil (eller kan) smide den slags midler i klubben længere. Jeg synes, at hans manglende tilstedeværelse ved flere af de seneste Chelseakampe tyder på et mindre engagement end før.
Skrevet af CFCHackney
Abramovich har en retssag og derfor har en self mindre tid. og selvom han skulle miste 40% af sin formue vill han stadig have MANGE milliarder så pengene er der, eneste problem er FFP.

Iøvrigt har Mourinho været ude og bakke AVB op
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0