Snak

Mere indhold efter annoncen

Villas-Boas: Fremragende i anden halvleg

lør 18. feb 2012
Chelsea skal i omkamp efter 1-1 mod Birmingham i FA Cup\'en. Et skidt resultat, erkender manager Andre Villas-Boas, der dog er meget tilfreds med indsatsen efter pausen.

Læs hele nyheden her
"... men præstationen var til gengæld fremragende i anden halvleg."

Så vi den samme kamp?!?

Han ligner da mere og mere en mand, der overhovedet ikke har styr på noget som helst!

Gider ellers ikke være bagklog, men jeg sagde allerede i sommer, at hvis resultaterne udeblev, så ville der blive ballade blandt de gamle spillere og så ville AVB være en katastrofe at have på posten, bla pga manglende erfaring og manglende respekt fra spillerne...
De spillede ingengang særlig godt i anden halvleg, jeg forstår ham virkelig ikke, er virkelig så let at gøre tilfreds?. Håber godt nok ham og Chelsea tager sig sammen, for spillet lige nu er slet ikke kønt.
LØGN!
Tvivler sku på, at Chelseas fans er enige i den påstand. Et hold af Chelseas kaliber spiller ikke en "fremragende" halvleg mod et Championship hold, hvor de så ikke vinder!
Gider ellers ikke være bagklog, men jeg sagde allerede i sommer, at hvis resultaterne udeblev, så ville der blive ballade blandt de gamle spillere og så ville AVB være en katastrofe at have på posten, bla pga manglende erfaring og manglende respekt fra spillerne...

Problemet er vel i lige så høj grad, at den gamle garde i sin tid var med til at løfte holdet. I dag er det vel reelt kun Terry som ligner en spiller der fortjener en stamplads. Lampard spiller lidt i øst og vest og lider under det nye system på midten. Det samme gælder egentlig Cole. Malouda og Drogba er skygger af sig selv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Et hold af Chelseas kaliber spiller ikke en "fremragende" halvleg mod et Championship hold, hvor de så ikke vinder!


Enig. Fatter sgu ikke sådan en udmelding. En kende patetisk faktisk. Tror Abramovich fortryder sit stunt i sommers, og mon ikke AVB var røget allerede under andre omstændigheder?
At den gamle garde er en skygge af sig selv, skyldes i overvvejdne grad AVB og hans taktik (eller mangel på samme). Jeg forstår ikke den higen efter at skifte noget ud der virker - bevares der kan foretages nogle justeringer, men CFC har trods alt ligget med i toppen i en årrække. Den her fokus på alder er forkert - er man god nok, er man ung/gammel nok. Alder og rutine, er jo netop det der bærer et hold som Man. United... Giggs, Scholes, Ferdinand, Carrick - jeg syntes sgu de klarer det meget godt. Der er masser af bold i Terry, Lampard, Drogba og Cole endnu . Brug dem nu!
The first human being who hurled an insult instead of a stone was the founder of civilization... What´s on your mind, if you will allow the overstatement?
WHAT????

Han må være desperat for at opløfte sine spillere med positiv snak - Jeg syntes det bliver værrer og værrer for hver gang Chelsea spiller, og som de sagde i studiet på 6´eren, så virker det det ikke som om han kan få hverken plan a eller plan b til at fungere.

Og hvor er det dog latterligt se ham sidde der i skovskiderstilling under kampen og virke som om han har styr på det - Rejs dig nu op og spark til nogle flasker i stedet, især når spillet er så kummerligt som det er pt.
@ Bosse1983

Jeg er enig, men som jeg ser det er det største problem for Chelsea, at man gerne vil bygge noget nyt op, men ikke anerkender og accepterer at det kommer til at tage tid og vil koste nogle resultater henad vejen.

Det er jo meget sigende, at man under en (gen)opbygningsfase ikke benytter andre af egne talenter end Sturridge og til en hvis grad McEachran. Hver gang det brænder lidt på, så er de den gamle garde der trækkes frem. Arnesen blev berømmet for at hente talenter til Chelsea og opbygge en rugekasse, men hvor er de talenter henne? De får jo ikke chancen!

Man har en et talent som Lukaku løbende, men spiller han? Nej, man håber at Shevchenko v2.0 (450 mill. ud ad vinduet!) og den aldrende Drogba kan redde den i land! Abramovich må finde ud af hvad han vil og drage konsekvenserne: Forsøge at redde nogle resultater i land ved at bruge de "gamle" og derved indirekte overrule AVB, eller give AVB arbejdsro og så se stort på resultaterne i en periode.
Er det kun mig der ikke kan forstå hvad essien laver på bænken nu hvor han er 100% igen ?!!
annonce