Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er min holdning til essien, at efter et år med skade! så er man ikke klar efter 2 måneder til og give sig 100% i hel kamp :-)
Liverpool - 18 Titles and 5 european cups!!
Nu er det sådan at han kun har spillet i en kamp på 1 holdet efter han er kommet tilbage, men inden da spillede han et par kampe på 2 holdet. Så er min holdning at hvis han kun spillede på 60% så ville han stadig være bedre for holdet end romeu, mireles og obi ... Essien er efter min mening den bedste spiller chelsea har når han spiller op til sit bedste.
Jeg synes også, at man skal huske på at dette er FA cuppen. Dette er ofte en mulighed for at give spillere chancen, som netop ikke har fået så meget spilletid (derfor dagens opstilling), MEN! det skal dog pointeres, at indstillingen og det generelle spil idag overhovedet ikke var acceptabelt.
Spillet var ikke godt, dog bedre i 2. halvleg.. Men ikke godt nok. De egoer vi har u omklædningsrummet må der gøres noget ved. De får en kæmpe løn, også har de sgu også bare at tage sig sammen og ikke gå i mod manageren.
hvis de skal blive ved med at gå i mod managers, så må de ryge for der er også en chance for at de ikke kan lide den næste heller.

Jeg elsker Lamps, men hans lille tuderi efter City kampen om at han ikke havde fået nogen forklaring på hvorfor han ikke startede kampen. Jeg tror ikke en manager giver 14 mand en forklaring på hvorfor de ikke starter inde i kampene.

Essien har spillet 75 minutter for reserverne, og 2 kampe for 1. holdet efter hans comeback.
Han skal still i gang, og iøvrigt bør det slet ikke være nødvendigt at still i stærkeste opstilling hjemme mod Birmingham, at vi så gør det lige nu er forståeligt nok så dårlige vi er..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg tror, at hvis Abramovich tænker på at fyre AVB, så er det til sommer, ved mindre Chelsea ryger ud af ChL, så kunne det godt være slut. Jeg håbede på, at han ville blive en succes og kunne skabe dette generations skifte, men sådan ser det desværre ikke ud.
...
Helt ærligt så kan en halvleg hvor et på papiret virkelig godt PL-hold, som mit Chelsea, kun scorer ét mål mod et meget ringere hold, IKKE være fremragende
Chelsea FC > Pride of London
Den udtalelse er jo decideret sørgelig. At kalde Chelseas indsats i 2. halvleg for fremragende, er at stramme den. Acceptabel vil jeg mene, er det ord du leder efter AVB. Hans job hænger efterhånden i en tynd tråd, og jeg tror, at han får sparket, hvis Chelsea ryger ud af CL til Napoli.

A wild guess: Jose Mourinho retur til Broen? Han ser lidt misfonøjet ud i Real - jakkesæt og trenchcoat er blevet erstattet af hættetrøje og dynevest ;)
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Manden har jo totalt tabt sutten...
Hvis Abramovich er klar til at smide 2 milliarder på nye spillere, så er jeg ikke i tvivl om at vi ser Mourinho tilbage i Chelsea efter sommerpausen. Jeg tror bare ikke, at Abramovich vil (eller kan) smide den slags midler i klubben længere. Jeg synes, at hans manglende tilstedeværelse ved flere af de seneste Chelseakampe tyder på et mindre engagement end før.
Abramovich har en retssag og derfor har en self mindre tid. og selvom han skulle miste 40% af sin formue vill han stadig have MANGE milliarder så pengene er der, eneste problem er FFP.

Iøvrigt har Mourinho været ude og bakke AVB op
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce