Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
@Karanka

Nu har jeg læst dine indlæg her i tråden, og indlæg fra den tidligere bruger du vist selv slettede, og hvis du ikke forstår at skrue ned for charmen i form af diverse woke-kommentarer mm., så må du finde et andet sted at være.
https://kortlink.dk/sudv
Præcis Mads, det svarer til de fjolser som bebrejder et voldtægtsoffer at vedkommende gik udfordrende klædt. Det er simpelthen så neandertaler-agtigt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Geddar

Jeg tager gerne en livstidskarantæne for at sige du er woke, hvis du skal være ligeså så ynkelig som Aarhuszapp og kalde andres indlæg for usympatiske bare fordi du ikke evner at tænke realistisk. Men godt du kan misbruge din moderatorstilling til at fremføre dine holdninger, for derefter lige at true andre. At du finder begrebet ´woke´ for negativt og grundlag for karantæne må stå for din egen regning. Men så bør du lige læse en ordbog.

Som du ganske rigtigt siger slettede jeg selv en tidligere bruger pga et niveau der er lavere end Nationen. Hvorfor jeg dog kom tilbage må guderne vide..
Jeg er rystet over at i kan finde på at retfærdiggøre handlingerne med det ene eller det andet.
At i overhovedet prøver at smide det er “selvskyldt kortet” bare på et lille grundlag er fuldstændigt absurd!

Absurd er det også at bruge en “fuld kvinde” argumentet for at sige det er selvforskyldt. Bare for at frembringe en point og give forståelse for handlinger om rasime.
FY FOR HELVEDE!
Det kan på ingen måde retfærdiggøres.

Du er den du er og det skal aldrig være en selvforskyldt når der er tale om rasime, homofobi eller voldtægter.
Side stepping one, side stepping two…
Du er den du er og det skal aldrig være en selvforskyldt


Burde du så ikke være lidt mere overbærende med racister og voldtægtsforbrydere.. de er bare som de er. Eller rækker wokeismen ikke så langt.

Nå, siden moderatoren ikke gider smide mig ud, må jeg jo selv gøre det, så i kan overdænge hinanden med jeres frelste holdninger.
Det er virkelig et dårligt look for bold, når folk der siger god for racisme, får lov til at lukke gylle ud her på forummet.
Og her mener jeg Karanka, Dodge, LionelSchmeicel og StaggerLee.
De to sidstnævnte har simpelthen så tykt glas i deres fanbriller, at de accepterer racisme, fordi de ikke bryder sim om en spiller. Vammelt.

Provokation kan og må aldrig nogensinde være en undskyldning for at lave abelyde efter en anden. Helt ærligt, føj for satan!
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Synes det vildt at sammenligne det at være professionel fodboldspiller, med at tage på bar ahaha. Fortæller lidt om niveauet på dem der skriver de her kommentarer.

Langt de fleste modstandere provokere bevidst Vini jr. fordi de ved han er temperamentsfuld, det samme gælder Neymar Jr., Anthony. At de lader sig gå på, vil være en evig debat, om man burde trække sig, eller stå op for sig selv.

Dog at Vini Jr. er den der bliver begået flest frispark i mod i snit pr kamp, på tværs af ligaerne fortæller dog, at modstanderne bliver mindst ligeså, hvis ikke mere provokeret af at blive tørret af Vini jr. som er del af spillet, og ikke mindst noget af det fans elsker at se.

Intet Vini jr. har gjort gennem sin karrierer, kan give nogen tilladelse til at være racisistiske. Og det “han kan bare lade vær med …”-indstilling, er årsagen til racisme lever videre. Ikke at i er racister, men i fører den videre, ved at tale emnet ned, frem for at være med til, at sætte en stopper for det.
Nå, siden moderatoren ikke gider smide mig ud, må jeg jo selv gøre det, så i kan overdænge hinanden med jeres frelste holdninger.

Du kan ikke gemme dig bag den elendige forklaring 😉. Det ville være ikke nogen skam at anerkende, at du fik kastet dig selv ud på lidt for dybt vand.
For mig at se er det ikke et "Det kan han bare lade være med, det er hans egen skyld" Det er mere et "Så længe der er racister på stadion er det at forvente når han gør som han gør"

Nej, Det er ikke et forsvar til racisme, jeg håber at de udelukkes fra stadion og at racisme med tiden helt dør ud, men så længe der er racister på stadion vil især de farvede som skiller sig mest ud være udsat.

Det er naturligvis ikke i orden, men det er et faktum.
I forhold til nultolerance overfor racisme, så synes jeg ofte – også i dette tilfælde – at det misforståes. Selvfølgelig skal man sige klart fra overfor racistiske handlinger, men det er samtidig vigtigt at kunne tage dialogen, fx at debattere med Karanka uden at svine ham eller andre til.
annonce